هرچي بازي خوبه تو اكتبر مياد! بقيه عمر فك كنم هيچ بازي ديگه اي نياد تا وسطاي 2009.
خاطرت جمع شرکت های این چنینی برای همیشه بازی دارن!:cheesygri
با این درامد هایی که براشون داره هیچ وقت بازی سازی رو کنار نمیذارن:blushing:

نوامبر كه بدتره.:cheesygriهرچي بازي خوبه تو اكتبر مياد! بقيه عمر فك كنم هيچ بازي ديگه اي نياد تا وسطاي 2009.
ميشي.به نظر من بازیها رو که گرفتید همه رو تند تند نریدتا بوده همین بوده که شرکت ها تو اکتبر و نوامبر ترکوندن:cheesygri و بعد از اون از اول 2009 تا وسطاش بازی بازها با کمبود بازی مواجه میشن( تو این 6 ماه زیر خط فقر بازی هستیم![]()
IGN هم زده 24 oct ولی به نظرم باید یکی دو روزی زودتر تو این اب و خاک پیداش بشه !!!!
تا بوده همین بوده
راستی چرا تاریخ ها با هم فرق داره ؟!!!!!!!
IGN VS GameSpot :biggrin1:
نه كراي انجين نيست اسم موتور بازي دنيا(dunia) هستش!بازی از موتور cry-engine استفاده میکنه ؟
میشه با crysis مقایسش کرد ؟![]()
اره حق باشماست من توجه نکرده بودم . البته همیشه تاریخ ریجن های مختلف رو میدیدم ولی ایندفعه توجه نکردمدلیل این اختلاف اینه که بازی ها ممکنه در هر Region ی در یک تاریخ عرضه بشن، بنابراین اگر IGN مثلا تاریخ اروپا رو بزنه و Gamespot تاریخ آمریکا رو این اتفاق می افته. البته این سایت ها معمولا یه قسمت دارن که تاریخ عرضه در تمام ریجن ها رو نوشته.
در ضمن این بازی در آمریکا 21 اکتبر و رد اروپا 24 اکتبر میاد. در ژاپن هم بنا بر سایت Play Asia روز 27 نوامبر. اما در عین حال در همین سایت یه ورژن دیگه از بازی هم هست که مخصوص آسیا است (نه فقط ژاپن) و تو اکتبر میاد.
.

اره حق باشماست من توجه نکرده بودم . البته همیشه تاریخ ریجن های مختلف رو میدیدم ولی ایندفعه توجه نکردم
البته بیچاره این دوستانی که J دارن همیشه باید بازیها رو دیر تر بازی کنن . این موضوع دیگه داره تبدیل به اپیدمی میشه:confused: