Far Cry Primal

Xbox One & PS4
February 23 2016

نسخه ی جدید از سری فار کرای تحت عنوان Primal توسط یوبی سافت معرفی شد. بازی در دوران ماقبل تاریخ است و February سال آینده برای Xbox One و PS4 عرضه خواهد شد. با استفاده از قابلیت جدید بازی به نام Beast Master می توانید از حیوانات علیه دشمنان استفاده کنید.

Ubisoft Montreal’s next Far Cry game is a Stone Age-era open world game called Far Cry Primal, and it launches for PS4 and Xbox One on February 23, 2016. A PC release will follow in March, 2016.

Set in 10,000 BC, Far Cry Primal follows Takkar, "a seasoned hunter and the last surviving member of his hunting group." As players survive in the land of Oros, "they will have to craft weapons and tools partly from the bones of slain beasts, hunt for food, master fire, fend off fierce predators and face off against other tribes to conquer Oros."

آخرین ویرایش:
بدجور خلوته اینجا!!!! :-s

بازی ارزش خریدن داره یا پولمو جمع کنم واسه بازیای بعد از عید؟ :d

با نسخه چهارش مشکلی نداشتم و به نظر میاد این یکی نو آوری های جالبی داشته باشه... :-/

بدجور خلوته اینجا!!!! :-s

بازی ارزش خریدن داره یا پولمو جمع کنم واسه بازیای بعد از عید؟ :d

با نسخه چهارش مشکلی نداشتم و به نظر میاد این یکی نو آوری های جالبی داشته باشه... :-/

أقیقا همینجوره که فکر میکنی
واسه تعطیلات عید حتما توصیه میشه

برا مرحله ی که میخای بری رئیس اودم ها رو بکشی میگه باید کرفت کنی... تا میرم تو مرحله خفه میشه.... من همه ی چیز هام رو کرفت کردم! باید چی کار کنم تا وارد مرحله بشه!؟ میتونم بگم بازی رو 70 درصد کردم!

برا مرحله ی که میخای بری رئیس اودم ها رو بکشی میگه باید کرفت کنی... تا میرم تو مرحله خفه میشه.... من همه ی چیز هام رو کرفت کردم! باید چی کار کنم تا وارد مرحله بشه!؟ میتونم بگم بازی رو 70 درصد کردم!

تو بازی دکمه سمت چپ رو بزن تا منو کرفت قابلیت های جسمانی باز بشه. رو هر گزینه که بری اطلاعاتش رو پایین مینویسه. یکی از اون قابلیت ها ضد poison هست که چند دقیقه شخصیت بازی رو در مقابل هوای سمی ایمن میکنه. اونو انتخابش کن و بعد به راحتی میتونی از اون قسمت که هوای سمی داره عبور کنی.

یک ساعتی بازش کردم
گرچه شاید محیط کمی تکراری بازشه ولی استفاده از ابزارهای اولیه و یه زبان تخیلی خیلی جالبش کرده ، چندتا موجود منقرض شده هم داره که محتوای بازی رو بهتر کرده و اگه بیشتر بود بهتر بود

امیدوارم نسخه بعدی بره دوران دایناسورها

یک ساعتی بازش کردم
گرچه شاید محیط کمی تکراری بازشه ولی استفاده از ابزارهای اولیه و یه زبان تخیلی خیلی جالبش کرده ، چندتا موجود منقرض شده هم داره که محتوای بازی رو بهتر کرده و اگه بیشتر بود بهتر بود

امیدوارم نسخه بعدی بره دوران دایناسورها

زبان بازی "تخیلی" نیست البته. از زبان Proto Indo European که جد تقریبا همه زبانهای هندو اروپایی محسوب میشه استفاده کردند و یک زبان جدید ساختند که میشه باهاش صحبت کرد

دایناسورها و آدمها هیچوقت با هم نبودند :bighug: مگه اینکه ایده رو به صورت Jurassic Park اجرا کنند

یعنی میتونم بگم چه بازی عالی هست واقعا سرگرم کنندس المان های که تو بازی هست خیلی خوبه حس حال پاره سنگی رو به اوم منتقل میکنه به همه توصیه میکنم من که از Far cry4رو عالی دونستم این رو میگم بهتر از 4هست

• Like
Reactions: NINJѦ
دوستانی که بازی تمام تروفی گرفتن این دو تا تروفی چه جوری میشه گرفت؟Tears Of Shame: یک هیولای مهار شده را بکشید و پوستش را بکنید !وKanda Of Faith : از بالاترین نقطه چشم انداز ( Lookout ) خود را پرتاب کنید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or