Far Cry Primal

Xbox One & PS4
February 23 2016

نسخه ی جدید از سری فار کرای تحت عنوان Primal توسط یوبی سافت معرفی شد. بازی در دوران ماقبل تاریخ است و February سال آینده برای Xbox One و PS4 عرضه خواهد شد. با استفاده از قابلیت جدید بازی به نام Beast Master می توانید از حیوانات علیه دشمنان استفاده کنید.

Ubisoft Montreal’s next Far Cry game is a Stone Age-era open world game called Far Cry Primal, and it launches for PS4 and Xbox One on February 23, 2016. A PC release will follow in March, 2016.

Set in 10,000 BC, Far Cry Primal follows Takkar, "a seasoned hunter and the last surviving member of his hunting group." As players survive in the land of Oros, "they will have to craft weapons and tools partly from the bones of slain beasts, hunt for food, master fire, fend off fierce predators and face off against other tribes to conquer Oros."

آخرین ویرایش:
در مورد قسمت قرمز: یوبیسافت هیچ وقت همچین حرفی نزد. در مورد چیزی که اطلاعی ندارید، سکوت بهتره :)

در مورد فارکرای 4 : تا الان بالاترین متای شوتر اول شخص نسل فعلی، متعلق به همین افتضاح به تمام معنا هست و بازی FPS ـی نداشتیم که متاش از این بالاتر باشه!! فقط محض اطلاع :)

شما اطلاعاتتو ببر بالا که آمار برعکس به ملت گیمر ندی !! اون خبر با یه سرچ ساده تمامی منابعش بدست میاد ! یوبی سافت یک حقه باز به تمام معناست که همیشه تریلر ها با خود بازی هاش 180 درجه تفاوت داشته ! نمونه آخرش هم همین Division که کلی انتقاد بهش روانه شد ! این کلک ها و این گرافیکها و این سری داستان های کلیشه ای یوبی سافت دیگه واقعا حال بهم زن و نخ نما شده ! من که دیگه اجازه به خودم نمیدم که با خریدن عناوین این کمپانی به شعورم توهین بشه ! شما رو نمیدونم

از صبح دارم بازی میکنم بازی عالیه من که خیلی حال کردم بازی میتونست خیلی بهتر از این حرف ها باشه اما واقعا حال کردم با بازی تا اینجای که UBI با Black Flag از AC و FC و Primal کاری کرد که عمری من در امید یه همچین بازی های بودم به واقعیت بپیونده درسته بازی میتونست تا اینجای کار خیلی بهتر از این حرف ها باشه اما واقعا تا اینجای کار از بازی لذت بردم .:d

کاش UBI به جای اینکه از نام این بازی ها فقط استفاده میکرد میرفت یک اسم جدید میزاشت روی بازی و کلا سری جدیدی شروع میکرد من خودم با تمام وجود بازی با این سبک و ... با هر نامی میخریدم فکری نمیکنم ملت فقط به خاطر اینکه اسم بازی چی باشه انقدر دیگه تعطیل باشن بازی بخرن.;)

از صبح دارم بازی میکنم بازی عالیه من که خیلی حال کردم بازی میتونست خیلی بهتر از این حرف ها باشه اما واقعا حال کردم با بازی تا اینجای که UBI با Black Flag از AC و FC و Primal کاری کرد که عمری من در امید یه همچین بازی های بودم به واقعیت بپیونده درسته بازی میتونست تا اینجای کار خیلی بهتر از این حرف ها باشه اما واقعا تا اینجای کار از بازی لذت بردم .:d

کاش UBI به جای اینکه از نام این بازی ها فقط استفاده میکرد میرفت یک اسم جدید میزاشت روی بازی و کلا سری جدیدی شروع میکرد من خودم با تمام وجود بازی با این سبک و ... با هر نامی میخریدم فکری نمیکنم ملت فقط به خاطر اینکه اسم بازی چی باشه انقدر دیگه تعطیل باشن بازی بخرن.;)
سلام.داداش میگم محیط وسیعش حوصله سر بر نیست؟ماموریت های داستاتیش متنوع هستن؟بعد من از گرافیک فارکرای4 راضی نبودم این چطوره؟؟

سلام.داداش میگم محیط وسیعش حوصله سر بر نیست؟ماموریت های داستاتیش متنوع هستن؟بعد من از گرافیک فارکرای4 راضی نبودم این چطوره؟؟
ماموریت هاش به نظر من بد نیست به خاطر اینکه زندگی انسان های اولیه داره به نمایش میزاره از شکار رفتن از دفاع از قبیله در برابر قبیله های دیگه و... نمیشه انتظار چیز عجیب قریبی این وسط داشت از یک بازی در سطح انسان های اولیه من که تا اینجا ازش خوشم امده.
بازی دیالوگ انچنانی نداره اما درستش هم همینه همون بعضی جاها هم که ترجمه میشه به نظر من خنده داره .:d
محیط وسیع بازی جون میده برای گشت گزار و پیدا کردن حیوانات و شکار و ... من که عاشقشم یا رام کردن حیوانات که خیلی حال میده . از نظر گرافیکی نمیدونم من Farcry 4 روی PC بازی کردم .
بستگی به انتظار شما از بازی داره من که تا اینجا واقعا با بازی حال کردم بیشتر از اینکه بشینم ماموریت ها رو برم دارم میچرخم و شکار میکنم و لذت میبرم .:d

از صبح دارم بازی میکنم بازی عالیه من که خیلی حال کردم بازی میتونست خیلی بهتر از این حرف ها باشه اما واقعا حال کردم با بازی تا اینجای که UBI با Black Flag از AC و FC و Primal کاری کرد که عمری من در امید یه همچین بازی های بودم به واقعیت بپیونده درسته بازی میتونست تا اینجای کار خیلی بهتر از این حرف ها باشه اما واقعا تا اینجای کار از بازی لذت بردم .:dکاش UBI به جای اینکه از نام این بازی ها فقط استفاده میکرد میرفت یک اسم جدید میزاشت روی بازی و کلا سری جدیدی شروع میکرد من خودم با تمام وجود بازی با این سبک و ... با هر نامی میخریدم فکری نمیکنم ملت فقط به خاطر اینکه اسم بازی چی باشه انقدر دیگه تعطیل باشن بازی بخرن.;)
دوست عزیز ببخشید اینو میپرسم ثلی بازی صحنه داره؟کجای بازی؟تنوع محیطی چجوریه؟از گرافیک بازی میشه لذت برد؟سوار چه حیواناتی میشه شد؟تنوع حیوانات چطوریه؟دریا یا دریاچه وجود داره؟تو اب موجود وحشی هم هست؟چی؟

دوست عزیز ببخشید اینو میپرسم ثلی بازی صحنه داره؟کجای بازی؟تنوع محیطی چجوریه؟از گرافیک بازی میشه لذت برد؟سوار چه حیواناتی میشه شد؟تنوع حیوانات چطوریه؟دریا یا دریاچه وجود داره؟تو اب موجود وحشی هم هست؟چی؟

من تا الان صحنه ای ندیدم . تنوع بازی از نظر من خوبه .من از گرافیک بازی لذت بردم .تا اینجای کار من سوار هیچ حیوانی نشدم .بله وجود داره . بله تمساح و ماهی تا اینجای کار که من دیدم .

من امروز نسخه وان رو دو سه ساعت به لطف یکی از دوستان روی وان تجربه ولی نمیخرمش چون نه داستان خاصی داره و نه گرافیک یا گیم پلی عجیبی گرافیک در حد خوبیه ولی عالی نیست گیم پلی هم خوبه ولی چیز جدیدی نداره علاوه بر اینکه به سختی میشه داستانی پیدا کرد به نظرم همین سه ساعت کافی بود براش نمره اش هم به نظرم از نظر فنی هشت و از نظر محتوایی پنج

الان دو نفر كه بازيو تجربه كردن نظر دادن
يكي گفته خوبه يكي نه
چيكار كنيم ما الان؟ بخريم نخريم؟ :d
يكي توضيح بدين لطفا :d

الان دو نفر كه بازيو تجربه كردن نظر دادن
يكي گفته خوبه يكي نه
چيكار كنيم ما الان؟ بخريم نخريم؟ :d
يكي توضيح بدين لطفا :d

اینجا دقیقا برمیگرده به نظر شخصی دو طرف از بازی کردن بهتره نظر افراد دیگه هم بپرسی پیشنهاد میکنم اگه احساس میکنیم دو به شکی بشینی گیم پلی چند دقیقه اول بازی با کیفیت خوب ببینی بعد تصمیم بگیری چیکار میخوای بکنی اینجوری از روی حرف ما بازی هیچ وقت تهیه نکن چون دیدگاه هر شخصی در بازی کردن فرق میکنه تازه بماند که ما دو نفر بازی روی دو کنسول متفاوت هم بازی کردیم نمیدونم نسخه X1 وضعیتش چطور بوده خودم هم برای اولین باره دارم Farcry روی کنسول بازی میکنم برای همین پینشهاد من دیدن ویدیو بهترین کار هم همیشه همینه .

اینجا دقیقا برمیگرده به نظر شخصی دو طرف از بازی کردن بهتره نظر افراد دیگه هم بپرسی پیشنهاد میکنم اگه احساس میکنیم دو به شکی بشینی گیم پلی چند دقیقه اول بازی با کیفیت خوب ببینی بعد تصمیم بگیری چیکار میخوای بکنی اینجوری از روی حرف ما بازی هیچ وقت تهیه نکن چون دیدگاه هر شخصی در بازی کردن فرق میکنه تازه بماند که ما دو نفر بازی روی دو کنسول متفاوت هم بازی کردیم نمیدونم نسخه X1 وضعیتش چطور بوده خودم هم برای اولین باره دارم Farcry روی کنسول بازی میکنم برای همین پینشهاد من دیدن ویدیو بهترین کار هم همیشه همینه .

ممنون داداش
من رو X360 فاركراي ٣ رو در حد ١٥ دقيقه بازي كردم خوشم اومد ، اما ديگه فاركراي بازي نكردم حتي ٤ هم بازي نكردم اما به خاطر دوره زماني اين بازي ميخوام بخرمش كنسولمم PS4 هست
بعد ميخوام ثانيه به ثانيه بازي برام تازگي داشته باشه هيچ تريلري ازش نديدم به جز اولين تريلرش.
احتمالا ميخرمش بعد از تموم كردن ميفروشم به نظرم بهترين كار همينه.

ممنون داداش
من رو X360 فاركراي ٣ رو در حد ١٥ دقيقه بازي كردم خوشم اومد ، اما ديگه فاركراي بازي نكردم حتي ٤ هم بازي نكردم اما به خاطر دوره زماني اين بازي ميخوام بخرمش كنسولمم PS4 هست
بعد ميخوام ثانيه به ثانيه بازي برام تازگي داشته باشه هيچ تريلري ازش نديدم به جز اولين تريلرش.
احتمالا ميخرمش بعد از تموم كردن ميفروشم به نظرم بهترين كار همينه.

بنظرم چون نسخه3 و 4 رو بازی نکردی حتما بگیرش
چون من که 3ش رو جوییده بودم 4رش هیچ چیز جدیدی واسم نداشت
البته صبر کن تا چند تا نقد ازش بیاد شاید بدتر از 4رش در اومد و مجبور شدی همون 4رش رو بگیری:d
قیمتشم خیلی مطلوب تره:)

دوستان محیط بازی تنوع کافی داره؟ یعنی ایا مناطق برفی و کوهستانی و دشت های سبز با هم دیگه توی بازی هست؟ و یک کم هم در مورد مراحل بازی بگید. هیجانیه؟ تنوع داره نداره؟

دوستان محیط بازی تنوع کافی داره؟ یعنی ایا مناطق برفی و کوهستانی و دشت های سبز با هم دیگه توی بازی هست؟ و یک کم هم در مورد مراحل بازی بگید. هیجانیه؟ تنوع داره نداره؟
بله همه بام هم داره .نقشه بازی خیلی بزرگه من امروز کلی بازی کردم فقط تونستم بخش سر سبز بازی و یکم بخش شمالی ببینم که محیط برفی داره و حیوانات مربوط به آب هوای سرد اونجا هستن بخش شمالی هنوز کامل نرفتم اما خیلی بزرگه بخش جنوب که بزرگتر هم هستش مثل اینکه هنوز اصلا وقت نکردم برم طرفش شمالش همین یه تیکه که به من خیلی حال داد حالا برم ببینم شمال تمام بشه جنوب هم رفتم میگم منتظر چی باشید البته به شخصه دوست دارم اینها رو خودم ببینم تا کسی برام تعریف کنه اما چون شما سوال کردی جواب دادم .;)

بازی تا اینجا کوه داره دریاچه داره محیط برفی داره . همه جور حیواناتی که فکرش بکنید داره .

بله همه بام هم داره .نقشه بازی خیلی بزرگه من امروز کلی بازی کردم فقط تونستم بخش سر سبز بازی و یکم بخش شمالی ببینم که محیط برفی داره و حیوانات مربوط به آب هوای سرد اونجا هستن بخش شمالی هنوز کامل نرفتم اما خیلی بزرگه بخش جنوب که بزرگتر هم هستش مثل اینکه هنوز اصلا وقت نکردم برم طرفش شمالش همین یه تیکه که به من خیلی حال داد حالا برم ببینم شمال تمام بشه جنوب هم رفتم میگم منتظر چی باشید البته به شخصه دوست دارم اینها رو خودم ببینم تا کسی برام تعریف کنه اما چون شما سوال کردی جواب دادم .;)

بازی تا اینجا کوه داره دریاچه داره محیط برفی داره . همه جور حیواناتی که فکرش بکنید داره .
اگه امکانش هست چندتا اسکرین شات میگیری. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or