Far Cry Primal

Xbox One & PS4
February 23 2016

نسخه ی جدید از سری فار کرای تحت عنوان Primal توسط یوبی سافت معرفی شد. بازی در دوران ماقبل تاریخ است و February سال آینده برای Xbox One و PS4 عرضه خواهد شد. با استفاده از قابلیت جدید بازی به نام Beast Master می توانید از حیوانات علیه دشمنان استفاده کنید.

Ubisoft Montreal’s next Far Cry game is a Stone Age-era open world game called Far Cry Primal, and it launches for PS4 and Xbox One on February 23, 2016. A PC release will follow in March, 2016.

Set in 10,000 BC, Far Cry Primal follows Takkar, "a seasoned hunter and the last surviving member of his hunting group." As players survive in the land of Oros, "they will have to craft weapons and tools partly from the bones of slain beasts, hunt for food, master fire, fend off fierce predators and face off against other tribes to conquer Oros."

آخرین ویرایش:
باز Hate ورزیدنای تو شروع شد؟:d
آقا جان ملت بازیش میکنن تو بازیش نکن و برو همون رنگین کمانت رو بازی کن
تو بدت میاد از این بازی ولی من و خیلیهای دیگه خوشمون میاد
کسی مجبورت نکرده اینو حتما بازی کنی
خسته نشدی این همه توی تاپیکهای مختلف غر میزنی و ایراد میگیری؟
والا :)

ملت كامنت گذاشتن من هم زير كامنت اون ها كامنت گذاشتم :| چرا دعوا داري محسن :|
من اين جارو هم بيشتر به خاطر خبرهاي ارشيا ميام الان اومدم ديدم ملت گفتن اينطوري منم يه كامنت گذاشتم :|

• Smile
Reactions: MEHRDAD.F
من اين جارو هم بيشتر به خاطر خبرهاي ارشيا ميام الان اومدم ديدم ملت گفتن اينطوري منم يه كامنت گذاشتم :|

محسن کدومه؟ یارو اومده داره حمله میکنه.
یا از نظرت دفاع کن با حمله ی بیشتر، یا پیشنهاد ایشون رو قبول :-b

محسن کدومه؟ یارو اومده داره حمله میکنه.
یا از نظرت دفاع کن با حمله ی بیشتر، یا پیشنهاد ایشون رو قبول :-b

محسن رفيق خودمه :|
اعصاب مصاب نداره يه چي مي گي ميزنه با كاتيوشا له ات مي كنه :|:d

سر همين به نظرات خود پايبند بوده و از اين جا مي رويم تا ديگران بمانند و اين skin هاي مختلف FC3 كه حتي خود FC هم يه سري المان از AC دزديده بود !

محسن رفيق خودمه :|
اعصاب مصاب نداره يه چي مي گي ميزنه با كاتيوشا له ات مي كنه :|:d

سر همين به نظرات خود پايبند بوده و از اين جا مي رويم تا ديگران بمانند و اين skin هاي مختلف FC3 كه حتي خود FC هم يه سري المان از AC دزديده بود !

حساب حسابه، کاکا برادر.

حقیقت این هست که نه رفیقت محسن و نه بقیه ی سینه چاکانِ این بازی، جوابی برای انتقاداتی که به اصل مبحث -که همون تکراری بودن بازی- هست، ندارن.
و نه تنها این بازی تکراری هست که بسیاری از عنوان‌های بزرگی {?؟} که هرسال -تو بعضی موارد 5سال 1بار- بازی میدن، مرض تکراری بودن گرفتن.

موضوع اصلی اما هیچ کدوم از اینا نیست، بلکه این هست که بازی‌باز کم شده. مخاطبی که با نخریدنِ محصول در وهله ی اول و نقد و تحلیل در گام بعد، شرکت رو مجبور به بازبینی سیاست‌ها کنه -در مقیاس بزرگ البته-.
بازی‌بازهای ما این روزها چیزی نیستن جز عدد و رقم، ادعا و مهمتر از همه، یک مصرف کننده‌ی به تمام معنا.

پس؟ کلا گله‌ای نیست. افول مبحاثه در صنعت بازی و محصولاتش، زمان کمی نیست که شروع شده، افول خودش جُدا.
بجاش میتونی از مداحیِ در رابطه با بازی‌ها که یا 100% مولودی یا 100% عزا هست، لذت ببری.

من هیچوقت به یوبیسافت اعتماد نداشته و ندارم ! همه مون میدونیم وقتی که Gta V در سرتاسر دنیا رکورد زد یوبیسافت در یک اقدام کاملا بچه گانه و غیر حرفه ای شروع کرد که فروش جی تی ای فقط تا یک ماه دیگه ادامه داره !!! و وقتی واچ داگز بیاد تمامی رکوردها رو میشکنه !!! بازی واچ داگز که اومد گرافیکی در حد ps2 داشت و گیم پلی بازی فقط برای دو سه ساعت سرگرم کننده بود ! از اون طرف یوبیسافت در بازیهایی مثل Ac و اسپلینتر سل هم دیگر غول نیست ! فارکرای هم که دیگه چیزی نگم بهتره ! یه افتضاح به تمام معنا بود ! من خودم به شخصه دیگه هیچوقت بازیهای یوبی سافت رو نمیخرم ! هیچوقت !

در مورد قسمت قرمز: یوبیسافت هیچ وقت همچین حرفی نزد. در مورد چیزی که اطلاعی ندارید، سکوت بهتره :)

در مورد فارکرای 4 : تا الان بالاترین متای شوتر اول شخص نسل فعلی، متعلق به همین افتضاح به تمام معنا هست و بازی FPS ـی نداشتیم که متاش از این بالاتر باشه!! فقط محض اطلاع :)

آخرین ویرایش:

دعوا؟کدوم دعوا؟
عزیز من خب تو کارت شده اینکه بیای از هر بازی که میاد ایراد بگیری کلا به Hate ورزیدن معروف شدی:d
کسی مجبورت کرده این بازی رو بخری؟
خب نخر عزیز من بزار ما پولمون رو پای Skinــهای مختلف FC هدر بدیم شما برو جای دیگه پولتو هدر بده:)
اگه بخوایم طبق نظر شخص شما حساب کنیم همه بازیها Skin شماره قبلی خودشون به حساب میان از BF بگیر تا کلی بازی دیگه,پس یه لطفی به خودت و ما بکن این ایرادهای بنی اسرائیلی که میگیری رو واسه خودت نگهدار,البته با کمال احترام ;)

دقیقا دو صفحه است که دو نفر دارن با هم دعوا میکنن سر چیزای شخصی و کاملا بیخود!!! که دیگران هم مجبورن بخونن!! بس کنین بابا!!

کدوم دعوا؟شما حالتون خوبه؟
کلا توی این تاپیک دو تا کامنت نوشتم چنان میگی دو صفحه دو نفر دارن با هم دعوا میکنن سر چیزای شخصی هر کی ندونه فکر میکنه چه خبر شده
شما ناظمی ایراد میگیری از بحث در مورد بازی؟
کلا فلسفه تاپیک زدن واسه بازیها اینه که کاربرا بیان در مورد بازیها بحث کنن شما ناراحتی کامنتها رو نخون دوست عزیز

کدوم دعوا؟شما حالتون خوبه؟
کلا توی این تاپیک دو تا کامنت نوشتم چنان میگی دو صفحه دو نفر دارن با هم دعوا میکنن سر چیزای شخصی هر کی ندونه فکر میکنه چه خبر شده
شما ناظمی ایراد میگیری از بحث در مورد بازی؟
کلا فلسفه تاپیک زدن واسه بازیها اینه که کاربرا بیان در مورد بازیها بحث کنن شما ناراحتی کامنتها رو نخون دوست عزیز

خب منم با نظر دوستمون موافقم
بنظرم اگه قرار باشه تاپیک هر بازی رو تبدیل کنیم به تاپیک گل و بلبل اون بازی و بنا باشه هر کی اومد تو تاپیک فقط تعریف کنه بنظرم کار جالبی نباشه
بالاخره از میون همین بحث ها و کشمکش هاست که میشه پی به نقاط قوت و ضعف یه Ip برد
البته من با این هم مخالفم که یه عده راه بیفتن تو تاپیک بازی های یه شرکت خاص ، بعد چون مثلا فلان Ipپیش رو بازی کردن و خوششون نیومده به خودشون این اجازه رو بدن Ip دیگه همون شرکت رو بدون حتی تجربه کردن الکی بکوبن !
بنظرم جو بدی هم که پشت سر بازی های دو شرکت اکتیویژن و یوبی هست ( کال آف و اساسین ) بیشتر به خاطر همون عرضه سالیانه هست چون با اینکار تیم سازنده فرصتی برای پیاده سازی ایده های نو پیدا نمیکنه و مجبوره پا بزاره رو اون جاهایی که قبلا امتحانش رو پس داده
با توجه به زمان کمی که بین تایید رسمی و انتشار Far Cry Primal بود اینطوری احساس میشه تیم سازنده سعی کرده زیاد ریسک نکنه و فقط المان های خوب قبلی رو دوباره پیاده کنه ( با توجه به ویدیویی که از 1 ساعت اولیه بازی دیدم )
به هر حال دنیایی که فارکرای داره اینقدر وسیع و پرچالش هست که بتونه نظر هر گیمری رو به خودش جلب کنه که امیدوارم این نسخه هم همین ویژگی رو داشته باشه

دوستان

اول از همه بگم که خودم پلی 4 دارم و نمیخوام طرفدار وان کنم

ولی یه مقایسه بین وان و پلی 4 اومده حتما ببنید
یه جورایی نسخه وان سر تره
شما هم حتما نظراتتونو بگید

دوستان

اول از همه بگم که خودم پلی 4 دارم و نمیخوام طرفدار وان کنم

ولی یه مقایسه بین وان و پلی 4 اومده حتما ببنید
یه جورایی نسخه وان سر تره
شما هم حتما نظراتتونو بگید

والا تا جاییکه من ویدیو رو دیدم نسخه وان تاریکتره که بعید میدونم برتری به حساب بیاد.فقط همین تفاوتو دارن بقیه موارد عینه همه:-/

اینم به مناسبت Launch بازی :
همونطوری که میدونید Primal توی دوره Stone Age (عصر حجر) اتفاق می افته واسه همین کاملا از سنگ ساخته شده :d

xxzr35ntygunnakc6n5f.jpg

t8mnhlzbxzj4nnhcsraj.jpg
lga2qs61fy8ri17ehjru.jpg
n4kc5v36eosfwvw5ekla.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or