Multi Platform Far Cry 6

سازنده
Ubisoft Toronto
تاریخ انتشار
October 7, 2021
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
image.jpg

Developers: Ubisoft
Publishers: Ubisoft
Release Date: 18th February 2021
Platforms: PS4, PS5, Xbox one, XOSX, PC

دقایقی پیش بازی لیک شد.

• اسم منطقه ی بازی Yara هست که در آمریکای جنوبی واقع شده.
  • Giancarlo Esposito بازیگر سریال Braking Bad به عنوان شخصیت منفی بازی حضور داره. Esposito در نقش Anton Castillo، دیکتاتور Yara ایفای نقش میکنه.
  • کاراکتر اصلی بازی Dani Rojas هست که باید با Anton مبارزه کنه و آزادی رو به مردمش برگردونه!!!!
  • Far cry 6 بزرگترین مپ تاریخ این فرنچایز رو داره. دارای ساحل، جنگل، و Esperanza (امید) پایتخت Yara هست.
  • همانند نسخه ی قبلی میتونید به صورت کواپ هم بازی کنید.

تاپیک به زودی آپدیت میشه.

Last edited by a moderator:
راستش هیچوقت خاطره خوبی از بازیهای یوبی سافت نداشتم . تریلر ها از نظر گرافیک ۱۰۰ بوده ولی خود بازی نسل هفتمی ! امیدوارم این بار دیگه نا امیدمون نکنن

اون لایو استریمه واقعا داغون بود ولی این ویدئو ها کانتنت کریتورا جالب میزنه، درسته نمیتونن بکوبن گیمو اما خوششون اومده اکثرا انگار.
این یکی که میگفت با اینکه 4-5 براش فان بودن ولی به هیچ وجه در حد 3 نبودن ولی این نسخه خیلی پتانسیل 3 شدن رو داره.

اینکه صورت شخصیتو میشه دید بنظرم خیلی بهتر میکنه روایت داستانو.

من هم بازی رو AMD بهم رایگان داد (بخاطر خرید CPU). دانلودش که تموم شد. سعی می کنم نقد مختصری از بازی اینجا بنویسم.
گرافیک بازی که خیلی خفن به نظر میاد.
متاسفانه نسخه های اخیر رو بازی نکردم. نسخه ۳ و۴ رو بازی کردم.

6 ساعت بازی کردم بیس بازی همون قبلی گیمپلی فرقی نکرده اما یه سری مکانیزم وسلاح اضافه شده که عالی شخصیت پردازی انتاگونیست بازیم به نظرم قوی نیست در کل نسبت به قبلی تغییر داشته و بازی وظیفه سرگرم کننده بودن کامل انجام میده اضافه کردن اسب و همراه تو بازی نکات مثبت بازی

خب بازی رو چند ساعت بازی کردم و چند تا مرحله رو تموم کردم.
در کل بازی رو به پیشنهاد می کنم به طرفدار های سری FarCry. صبر کنید که بازی تخفیف بخوره یا نسخه کرک شده رو تهیه کنید اگر موجوده.
به طور مختصر راجع به بازی می نویسم.

داستان: مثل سری های قبل، یک شخصیت منفی وجود داره که با ارتشش درگیر میشید و اهداف شون رو در اختیار می گیرید. مراحل فرعی هم در بازی وجود داره که می تونید دنبال کنید. در کل داستان بازی یکم کلیشه ای. مثل سری قبل، یک نقشه نسبتا بزرگی داره که می تونید بگردید و آیتم های جدید پیدا کنید برای تقویت کاراکتر و اسلحه ها.

گیم پلی: مثل سری قبل، شخصیت بازی level up میشه با تموم کردن مراحل بازی. اسلحه ها رو می تونید تقویت کنید مثل گلوله هاش و یا گذاشتن silencer. خود شخصیت بازی هم لباس هاش رو میشه عوض کرد که مثلا سرعتش بیشتر یا armor. تو بازی اسب، ماشین فراوانه و باهاشون می تونید محیط بازی رو بگردید. همچنین امکان fast travel هم وجود داره. علاوه بر اینا، می تونید یک amigo برای خودتون داشته باشید (مثل تمساح!) که در مراحل بازی دنبال تون میاد و به دستور تون حمله می کنه به دشمن.

گرافیک: خب در این زمینه نیازی به گفتن نیست. همونطور که عکس ها و ویدئو های بازی رو دیدید، گرافیک بازی عالیه و میشه گفت next-gen هستش. همچنین از RayTracing هم پشتیبانی می کنه. محیط جنگلی بازی و جزیره ها و آب ها قشنگه. شاید بهترین تو بازی ها نباشه ولی عالیه. ازنظر پرفورمنس هم به نظر بهینه میاد. حداقل من با RTX 3080 تقریبا میانگین بالای 60 فریم می گیرم با تنظیمات Ultra@4K + RT. همچنین برای بازی HD Texture pack هم وجود داره که متاسفانه با 3080 نمیشه فعالش کرد و باعث افت شدید فریم میشه. نیاز به 11 گیگ VRAM یا بیشتر داره. ولی بدون این پک هم بازی تفاوت زیادی نمی کنه از نظر گرافیک.

یک سری تصاویر از داخل بازی همراه با فریم ریت:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or