Multi Platform Far Cry 5

Developer: Ubisoft Montreal
Publisher: Ubisoft

Director: Dan Hay
Platforms: PS4 PC XB1
Release Date: February 27, 2018

Genre: First-Person Shooter/Action-Adventure

اطلاعات منتشر شده از بازی:
It's the first Far Cry game set in America.
It's also playable on PS4 Pro and Project Scorpio.
You can play the entire story solo or in two-player co-op.
You play as the new junior deputy of fictional Hope County, Montana, players will find that their arrival accelerates a years-long silent coup by a fanatical doomsday cult, the Project at Eden's Gate. Protagonist is customisible meaning you can choose gender and skin color
Villians name is Joseph Seed
You can fly planes and take part in aerial dogfights.
Vehicles include American muscle cars, ATVs, boats, and big rigs.
Weapons include guns, grenades, sledgehammers, and baseball bats.
You can recruit other people to fight for you.
You can also recruit animals like bears and cougars.
There is a map editor that will have "new features that add a new dimension to the content created by fans".
PS4 players are getting a free Far Cry 5 skin pack at launch.
Ubisoft Montreal is leading development, with support from Ubisoft Toronto, Ubisoft Kiev, Ubisoft Shanghai, and Ubisoft Reflections.

آخرین ویرایش:
به نظرم مشکل اصلی FC4 اومدنش اینقدر نزدیک به FC3 بود، همه تازه FC3 تموم کرده بودن و شباهتاش خیلی تو چشمشون بود، البته حرفی در مورد کپی پیستاش نمیشه زد، با اون Radio Tower های نفرین شده(که البته با مینی هلیکوپتر میشد راحت اسکیپشون کرد)، ولی در کل به غیر از داستان ضعیفش و شخصیت اول سیب زمینی اش، بقیه چیزاش همه نسبت به 3 بهتر شده بودن. من هم اولین باری که بازی رو تموم کردم همین بازی فاجعست و اینجور چیزا رو میگفتم، ولی اتفاقاً چند وقت اخیر دوباره مقداری بازی کردم، و خیلی بهتر از چیزیه که یادم مونده بود(مخصوصاً Map Editor فوق العادش که انصافاً خیلی سرگرم کنندست)

مشکلی که من توی چند تا پیش نمایش ویدیویی از FC5 دیدم اینه که، اینقدر اومدن تو بازی چیزای جدید و حیوون های وحشی و یارهای مختلف چپوندن که بازی شیر تو شیر شده، به هر حال ستینگ آمریکاس، و ماشالا همه یا یه AR15 یا بازوکا دستشونه و کافیه یه پروانه(!) ببینن تا جنگ جهانی سوم شروع بشه:)) اصلاً خبری از سکوت و آرامش نیست:D مثلاً قراره یه ماشین بدزدی، کافیه یه دشمن پشتش کاور بگیره، تا یکی از یارهای خنگ با بازوکا بزنه ماشین رو بترکونه و Mission Failed بشی، یا یکی از Preview ها میگفت برای دو دقیقه خواستم خیر سرم ماهی گیری کنم و آرامش داشته باشم، که توی همون دو دقیفه دو تا هلیکوپتر منفجر شد، یه خرس دنبال یکی از یارهام کرد و اونم با بازوکا ترکوندش، و یه سری هم همون نزدیکیا در حال تیراندازی بودن:| فارکرای 4 هم همین مشکلو داشت، ولی نه تا این حد!

احساس میکنم بازی همون تکرار قبلیاست.اینطوری نیست؟
کلیتش که باید همون باشه ولی امروز و فردا بیشتر بازی میکنم و یه مقدار کامل تر توضیح میدم. ولی حداقل اوایل بازی از نظر اتمسفر و فضاسازی خیلی عالی طراحی شده، چیزی که تو نسخه های قبل به این خوبی نبود.

به نظرم مشکل اصلی FC4 اومدنش اینقدر نزدیک به FC3 بود، همه تازه FC3 تموم کرده بودن و شباهتاش خیلی تو چشمشون بود، البته حرفی در مورد کپی پیستاش نمیشه زد، با اون Radio Tower های نفرین شده(که البته با مینی هلیکوپتر میشد راحت اسکیپشون کرد)، ولی در کل به غیر از داستان ضعیفش و شخصیت اول سیب زمینی اش، بقیه چیزاش همه نسبت به 3 بهتر شده بودن. من هم اولین باری که بازی رو تموم کردم همین بازی فاجعست و اینجور چیزا رو میگفتم، ولی اتفاقاً چند وقت اخیر دوباره مقداری بازی کردم، و خیلی بهتر از چیزیه که یادم مونده بود(مخصوصاً Map Editor فوق العادش که انصافاً خیلی سرگرم کنندست)

مشکلی که من توی چند تا پیش نمایش ویدیویی از FC5 دیدم اینه که، اینقدر اومدن تو بازی چیزای جدید و حیوون های وحشی و یارهای مختلف چپوندن که بازی شیر تو شیر شده، به هر حال ستینگ آمریکاس، و ماشالا همه یا یه AR15 یا بازوکا دستشونه و کافیه یه پروانه(!) ببینن تا جنگ جهانی سوم شروع بشه:)) اصلاً خبری از سکوت و آرامش نیست:D مثلاً قراره یه ماشین بدزدی، کافیه یه دشمن پشتش کاور بگیره، تا یکی از یارهای خنگ با بازوکا بزنه ماشین رو بترکونه و Mission Failed بشی، یا یکی از Preview ها میگفت برای دو دقیقه خواستم خیر سرم ماهی گیری کنم و آرامش داشته باشم، که توی همون دو دقیفه دو تا هلیکوپتر منفجر شد، یه خرس دنبال یکی از یارهام کرد و اونم با بازوکا ترکوندش، و یه سری هم همون نزدیکیا در حال تیراندازی بودن:| فارکرای 4 هم همین مشکلو داشت، ولی نه تا این حد!

الان اینارو که گفتی برای بازی هایپ شدم :دی

من یکی دو ساعت بازی کردم فعلا چیزی که جلب توجه میکنه فضاسازی خیلی خوبی هست که تو بازی وجود داره، اصلا اوایل بازی خیلی نفس گیره :D داستانش که در ابتدا جالب به نظر میاد و باید دید در ادامه چطور پیش میره ولی از نظر گیم پلی با اینکه خیلی کم تو مبارزات بودم ولی بازی نرم و روون اجرا میشه و اکشن دلپذیری داره. در کل من با Far Cry 3 و Far Cry 4 خیلی حال کردم، فکر کنم اینم بتونه حداقل در حد FC4 باشه ولی خب به نظر میاد پتانسیل بیشتر از اینا رو داره :D

یوبی کد بازیو برا کدوم سایتای فارسی میفرسته؟
نقدای بازی امبارگو هم داره؟

کلیتش که باید همون باشه ولی امروز و فردا بیشتر بازی میکنم و یه مقدار کامل تر توضیح میدم. ولی حداقل اوایل بازی از نظر اتمسفر و فضاسازی خیلی عالی طراحی شده، چیزی که تو نسخه های قبل به این خوبی نبود.
گرافيكش چطوره دوسته من؟

یوبی کد بازیو برا کدوم سایتای فارسی میفرسته؟
نقدای بازی امبارگو هم داره؟
والا نمیدونم دیگه برای کدوم سایت ها میفرسته. نقدها هم یه روز قبل از عرضه، منتشر میشن.
گرافيكش چطوره دوسته من؟
تو نگاه اول خیلی خوبه ولی باید جزییات رو بیشتر دقت کنم. ولی تو شب که جالب در آوردن و اتمسفر خفنی هم داره. بزار فردا بیشتر توضیح میدم، اگر هم شرایط جور شد یه استریم آنلاین کواپ قبل از عرضه از بازی میریم :دی

دوستان پری لود بازی کی شروع میشه؟
کی میتونیم دانلودش کنیم؟

Sent from my SM-G800H using Tapatalk
احتمال زیاد طبق معمول دو روز قبل یعنی یکشنبه.
مرتضی نمیدونم بازی رو دیسکی بخرم یا با کد تخفیف ۲۰درصدی دیجیتالی ۴۸ دلار بگیرمش:grimacing: نظرت چیه؟

• Like
Reactions: MO021
احتمال زیاد طبق معمول دو روز قبل یعنی یکشنبه.
مرتضی نمیدونم بازی رو دیسکی بخرم یا با کد تخفیف ۲۰درصدی دیجیتالی ۴۸ دلار بگیرمش:grimacing: نظرت چیه؟
خیلی ممنون
والا من با کسی شریکی گرفتم خوب افتاد برام اگه میتونی با کسی شریکی بگیری به نظر من دیجیتالی بگیر. اگه هم نمیتونی بازم به نظرم دیجیتالی بهتره چون دیسک طول میکشه تا به قیمت معقولش برسه مخصوصا که الان کد تخفیف هم دارید.
فقط به نظر من روی یه اکانت دیگه خرید کنید که بعدن خواستی بفروشیش راحت این کار رو بکنی

Sent from my SM-G800H using Tapatalk

منم چند ساعت بازیو تجربه کردم...هنوز زوده واسه تصمیم نهایی ولی اگه ادامه‌ی بازی هم مثل Opening و چند ساعتِ اولش باشه، منتظر متای بالای 85 و شاید حتی 90 باشید! <:-P
اونایی که نگران تکراری بودن بازی و شباهت زیاد به نسخه‌های قبلی بودن، اصلا و ابدا نگران نباشن ;) انگیزه داستانی این نسخه خیلی فرق داره + محیط‌ها خیلی حال و هوای جدیدی دارن و به لطف مناطق روستایی و شهری کوچیک و کلا ساختار جدید خونه‌ها و خیابونا، حال و هوای جدیدی به بازی داده شده... نمیدونم چرا اول که وارد محیط‌ها شدم، یاد Alan Wake افتادم! شاید بخاطر اینه که Alan Wake هم توی یه شهر کوچیک آمریکایی اتفاق می‌افتاد...شاید هم بخاطر نورپردازی خفن بازی بود (مخصوصا شب‌ها)...ولی به هر حال جو بازی خیلی فرق کرده و دیگه حس نمی‌کنید که وسط ناکجاآباد هستید + شخصیت‌ها و کلا NPCهایی که در طول بازی می‌بینید هم طبق چیزی که توی چند ساعت اول دیدم، حیلی بیشتر شدن و کلا مناطق بازی زنده‌تر به نظر میان.
فقط من چنتا باگ توی انمیشین‌ها و دیالوگا دیدم که خب عادیه! بقیه موارد خیلی خوب بوده...گان‌پلی و گشت‌وگذار هم که مثل همیشه بشدت سرگرم‌کننده و فانه <:-P خلاصه اینکه من قبل از تجربه، خیلی نگران بازی بودم ولی مثل اینکه الکی نگران بودم! :D

دوستان عزیزی که پیشخرید کردن pre-load بازی با حجم 22.8 گیگ از استیم قابل دریافت هست، جالبه که خدا رو شکر بر خلاف بیشتر بازی های این چند وقت حجم نسبتا پایینی نیاز داره :x:x:x

• Like
Reactions: trainer
منم چند ساعت بازیو تجربه کردم...هنوز زوده واسه تصمیم نهایی ولی اگه ادامه‌ی بازی هم مثل Opening و چند ساعتِ اولش باشه، منتظر متای بالای 85 و شاید حتی 90 باشید! <:-P
اونایی که نگران تکراری بودن بازی و شباهت زیاد به نسخه‌های قبلی بودن، اصلا و ابدا نگران نباشن ;) انگیزه داستانی این نسخه خیلی فرق داره + محیط‌ها خیلی حال و هوای جدیدی دارن و به لطف مناطق روستایی و شهری کوچیک و کلا ساختار جدید خونه‌ها و خیابونا، حال و هوای جدیدی به بازی داده شده... نمیدونم چرا اول که وارد محیط‌ها شدم، یاد Alan Wake افتادم! شاید بخاطر اینه که Alan Wake هم توی یه شهر کوچیک آمریکایی اتفاق می‌افتاد...شاید هم بخاطر نورپردازی خفن بازی بود (مخصوصا شب‌ها)...ولی به هر حال جو بازی خیلی فرق کرده و دیگه حس نمی‌کنید که وسط ناکجاآباد هستید + شخصیت‌ها و کلا NPCهایی که در طول بازی می‌بینید هم طبق چیزی که توی چند ساعت اول دیدم، حیلی بیشتر شدن و کلا مناطق بازی زنده‌تر به نظر میان.
فقط من چنتا باگ توی انمیشین‌ها و دیالوگا دیدم که خب عادیه! بقیه موارد خیلی خوب بوده...گان‌پلی و گشت‌وگذار هم که مثل همیشه بشدت سرگرم‌کننده و فانه <:-P خلاصه اینکه من قبل از تجربه، خیلی نگران بازی بودم ولی مثل اینکه الکی نگران بودم! :D
ممنون از توضیحات جامع و کاملت دوست عزیز
بازی فقط آفلاین؟!

• Like
Reactions: FUTURE
ممنون از توضیحات جامع و کاملت دوست عزیز
بازی فقط آفلاین؟!
خواهش می‌کنم <:-P
کل بازیو از اول تا آخر میشه بصورت Co-op آنلاین بازی کرد...ولی من امتحانش نکردم ببینم چجوریاست...احتمالا مثل نسخه‌های قبلی باشه.
دوستانی که بازی کردن، هوش مصنوعی هنوز در حد لیگ محلات ـه؟
والا من پیشرفت چشم‌گیری ندیدم :D دشمنان تقریبا همون هستن و میشه گفت هوش مصنوعی نسبتا خوبی دارن، چون اگه ببیننت، راحت بیخیالت نمیشن و تا هر جایی که لازم باشه دنبالت میان. ولی همراه‌ها هنوز یکمی خنگ تشریف دارن و لعنتیا خیلی هم مضخرف میگن :D مثلا بعضی موقعا پیش میاد که داری از طریق بی‌سیم صحبت می‌کنی، اینم واسه خودش داره صحبت می‌کنه! :| ولی به هر حال جوری نیست که گند بزنه به ماموریت‌ها و معمولا هم توی درگیریا خوب کمک می‌کنن... زمان مخفی‌کاری هم اصلا درگیر نمیشه و لو نمیده موقعیتتو. فقط این دیالوگاشه که یکمی رو مخه. مثلا وقتی تیر میخوره و میوفته زمین، یه داد و هواری می‌کنه که "تورو خدا بیا منو نجات بده و دارم خونریزی می‌کنم و دارم میمیرم و تورو خدا منو تنها نزار و ..." که ممکنه اذیت کننده باشه. ولی من فقط یکی دو مورد اینطوری دیدم...باید بیشتر بازی کنم و ببینم که چقدر اینجور چیزا پیش میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or