Multi Platform Far Cry 5

Developer: Ubisoft Montreal
Publisher: Ubisoft

Director: Dan Hay
Platforms: PS4 PC XB1
Release Date: February 27, 2018

Genre: First-Person Shooter/Action-Adventure

اطلاعات منتشر شده از بازی:
It's the first Far Cry game set in America.
It's also playable on PS4 Pro and Project Scorpio.
You can play the entire story solo or in two-player co-op.
You play as the new junior deputy of fictional Hope County, Montana, players will find that their arrival accelerates a years-long silent coup by a fanatical doomsday cult, the Project at Eden's Gate. Protagonist is customisible meaning you can choose gender and skin color
Villians name is Joseph Seed
You can fly planes and take part in aerial dogfights.
Vehicles include American muscle cars, ATVs, boats, and big rigs.
Weapons include guns, grenades, sledgehammers, and baseball bats.
You can recruit other people to fight for you.
You can also recruit animals like bears and cougars.
There is a map editor that will have "new features that add a new dimension to the content created by fans".
PS4 players are getting a free Far Cry 5 skin pack at launch.
Ubisoft Montreal is leading development, with support from Ubisoft Toronto, Ubisoft Kiev, Ubisoft Shanghai, and Ubisoft Reflections.

آخرین ویرایش:

تریلر سیزن پس هم اومد. فوق العاده متنوع و جذاب به نظر میرسه. در ضمن توسط تیمی که Blood Dragon رو ساخته هم در توسعه هست.
بخش Map Editor بازی هم به شدت عمیقه و شامل المان هایی از بقیه بازی های یوبی هم هست.

تریلر سیزن پس هم اومد. فوق العاده متنوع و جذاب به نظر میرسه. در ضمن توسط تیمی که Blood Dragon رو ساخته هم در توسعه هست.
بخش Map Editor بازی هم به شدت عمیقه و شامل المان هایی از بقیه بازی های یوبی هم هست.[/QUOT

بخش Map Editor بازی هم به شدت عمیقه و شامل المان هایی از بقیه بازی های یوبی هم هست.
عجب عکس خفنی این عکس مربوط به چه بازی هست ؟ شبیه مس افکت هست .

اطلاعات جدید:
  • بازی یه لول ادیتور به نام Far Cry Arena داره و به بازیکن ها این اجازه رو میده که خودشون با استفاده از ابزار موجود که وسیع ترین کامل ترین تو کل عناوین قبلی سری هست و شامل 7000 آبجکت و حتی امکاناتی از Far Cry 4 (مثل یتی ها)، Far Cry Primal و همچنین Assassin’s Creed IV: Black Flag ،Assassin’s Creed Unity و Watch Dogs میشه، مراحلی رو طراحی کنند. این مراحل می تونند برای بخش تک نفره، بخش همکاری و بازیکن علیه بازیکن باشن.
  • Far Cry Arena همچنین دو حالت بازی منحصر به فرد به نام های Bounty Hunt و Journey هم داره. یوبی اعلام کرده که Far Cry Arena قلب بخش چندنفره PvP بازی هست.
  • بازی لوت باکس نداره اما مثل بیشتر بازی های یوبی پرداخت درون برنامه ای (micro-transactions) خواهد داشت.
  • پرداخت های درون برنامه ای محدود به آیتم های تزئينی و آیتم هایی هستند که با خریدشون بازیکن ها فقط تو وقتشون صرفه جویی کردن. به این معنا که مثلا بازیکن ها آیتم Silver Bar رو می تونند خودشون تو پایگاه های مکان های دیگه پیدا کنند و با اون اعتبار، سلاح، وسیله نقلیه، لباس و پوشت بخرن. همانطور که حدس زدید شما می تونید Silver Bar رو با پول واقعی در فروشگاه بازی تهیه کنید.
4388015207846314439_9qogyKNJdEhq8v4w6iJd8K.jpg
22848152078462737722_bWWVfuqPzwQ3UmfbTnkY7K.jpg
2924015207846276246_Rok8t6ARsBRSopBW5HMp5K.jpg
33505152078463232652_SiVY7kxRENgvRxWVubWi8K.jpg
  • بازی از تکنولوژی امنیتی Denuvo anti-tamper استفاده میکنه. اینکه آیا در کنار این باز هم از VMProtect استفاده میشه یا نه مشخص نیست.

image_far_cry_5-37778-3855_0001.jpg
image_far_cry_5-37779-3855_0001.jpg
image_far_cry_5-37779-3855_0002.jpg
image_far_cry_5-37779-3855_0003.jpg
  • با تهیه Season Pass بازی به محتویات بالا دسترسی پیدا خواهید کرد. احتمالا امکان تهیه جداگانه هر کدوم هم وجود داشته باشه.
image_far_cry_5-37780-3855_0004.jpg
image_far_cry_5-37780-3855_0002.jpg
image_far_cry_5-37780-3855_0001.jpg
image_far_cry_5-37780-3855_0003.jpg
image_far_cry_5-37781-3855_0003.jpg
image_far_cry_5-37781-3855_0002.jpg
image_far_cry_5-37781-3855_0001.jpg

آخرین ویرایش:
فارکرای آرکید چی هست؟
همون Map Editor ورژن های قبلی، با این تفاوت که اینبار خیلی گسترده شده و می شه ازش برای ساخت قسمت های داستانی تا مپ مولتی استفاده کرد. یه تغییر جالب دیگه هم استفاده از آبجکت های بازی های دیگه یوبی مثل AC Unity هست!

• Like
Reactions: fosil
خدایش گرافیک خیلی خوبی داره
من کلا هیچکدوم فارکرای هارو بازی نکردم باید بشینیم از اول بازی کنم
نسخه 3و 4 رو حتما بزن بر بدن:D جالبه من الان تازه دارم نسخه سوم رو از اول بازی میکنم، بجز این که کل خاطرات اون موقع برام زنده شد:D یک چیزی که برام جالبه سطح کرافت وسایل و اسلحه ه ا است که واقعا یک حس عجیب و پرفکتی میده، نمیدونم قبلا چرا تحت تاثیر این سطح از کیفیت کرافت بازی نرفته بودم، فکر کنم کل بازی رو با کلاش رفتم جلو:|
در مورد فار کرای 5 هم این گرافیکی که نشون میدن واقعا قابل هضم نیست :| میگم یک وقت نکنن گرافیک بازیو داونگرید کنن :|

من کلا هیچ وقت هیچ نسخه ای از فارکرای رو تا اخر نرفتم :|
همه ی نسخه هاشو گرفتم ، یک دو تا هم ارج گرفتم اول خوشم امده آخراش خسته شدم گذاشتم کنار :D
ببینم این میتونه منو وادار به ترک عادت کنه یا نه:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: A-L-I

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or