Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
آره همون اول که آپدیت 1.4 اومد سریع آپدیت کردم.

راهی نیست یعنی؟ چرا درستش نمیکنن پس؟:(

برای شما ها مشکلی نداشته؟
یکی از بجه ها تو one به مشکل مشابه بر خورده بود ( فک کنم بعده عکس گرفتن مرحله تموم نمیشد ) ×_× البته توی One
امتحان کردی از قبله مرحله save داشتی بری؟

یکی از بجه ها تو one به مشکل مشابه بر خورده بود ( فک کنم بعده عکس گرفتن مرحله تموم نمیشد ) ×_× البته توی One
امتحان کردی از قبله مرحله save داشتی بری؟

نه سیو ندارم:((

مال منم همینجوریه بعد از عکس گرفتن ماموریت تموم نمیشه!

اصلا یهو این اتفاق افتاد! قبلش چند تا از همین ماموریت رفته بودم هیچ مشکلی نداشت از وقتی قسمت دوم جزیره باز شد اولین ماموریت Eye For An Eye رو که رفتم اینجوری شد!:|

نه سیو ندارم:((

مال منم همینجوریه بعد از عکس گرفتن ماموریت تموم نمیشه!

اصلا یهو این اتفاق افتاد! قبلش چند تا از همین ماموریت رفته بودم هیچ مشکلی نداشت از وقتی قسمت دوم جزیره باز شد اولین ماموریت Eye For An Eye رو که رفتم اینجوری شد!:|
پس دقیقا به همون باگ دچار شدی
توی نسخه one به این مشکل برخورده بود
اسمه دوستمون BahramB هست D:
در جریان نبودم تونست مشکلش رو حل کنه یا نه !
اگر ازش جویا شی شاید update داشته باشه توی این زمینه!

اخرین آپدیت بازی چیه؟ چقدر حجم داره؟
650 مگ
General:

- Fixed several crashes
- Fixed bug where user was unable to jump on certain surfaces
- Fixed bug where players could become invisible
- Fixed bug with 3D weapon images in Decoding menu
- Fixed bug where weapons could disappear after completing objectives in Co-op
- Fixed bug where users could get stuck in Loadout screen in Co-op
- Removed “Reloading” shout after user shoots the bow
- Fixed issue with overlapping UI elements when playing split-screen
- Fixed bug where split-screen users could get stuck in black screen after a cinematic
- Parties will no longer be allowed to numerically unbalance games
- Improved and fixed several issues with host migration
- Connection degradation will now properly trigger a host migration
- Fixed several bugs with Loadout menu
- Fixed bug that could display a profile restriction message when trying to join a lobby
- Fixed bug where users could get stuck in 3rd person in Custom games
- Fixed bug with Flamethrower not doing any damage in certain circumstances
- Fixed bug where “Player is on the way” tag could stick to downed players
- Fixed bug where clients could remain on black screen if host left the game
- Fixed bug where Fire Arrows did not do fire damage
- Fixed bug where Long Distance Kill was not awarded
- Fixed bug where Tag Assist was not awarded
- Fixed bug where Killcam wasn’t shown in certain circumstances
- Fixed bug where Survival Instinct was not cancelled properly
- Fixed bug where Psych gas could get dropped in the wrong place
- Fixed bug where Psych gas could affect players outside of the deployment area
- Fixed bug where users could get stuck when killed by Poison gas
- Fixed bug where other player’s footstep sounds sometimes did not play behind you
- Fixed bug where sound could get muffled when being revived
- Fixed bug where user could get de-synced if killed in mid-air

Map Editor:

- Added information for Player Map playlists
- Improved available space for Player map names in lobby
- Fixed bug where User made maps wasn’t downloaded properly in lobby
- Fixed bug that made the user stuck when igniting Firestorm nodes on certain maps

Single Player fixes for the patch

- Fixed issue with accessing the camera and the throwing rocks.
- Fixed issue with accessing weapons. The user weapon inventory will be restored as soon by entering in a safehouse or by fast travelling.
- Users that have miss the Relic located in Dr. Earnhardt cave will have the relic recover.
- Fixed the bug with the weapon models staying on screen / stuck on the character arm.
- The leaderboard is now updating correctly even after if the user is disconnecting/reconnecting the ethernet cable
- The objective is now properly updated after Jason burns the weed fields.
- New options the hide the HUD are now available in the option menu.
- Add support for downloadable content.
- Fixed the issue when the user was becoming invincible after failing mission ‘Black Gold’ several times.
- The Phonecall from Hurk (ULC missions) is no longer overlapping the brief of the ‘Piece of the past’ mission.
- Fixed the game crashes happening when the user reconnect to Ubisoft servers using an account that has unlocked any MP item.
- Fixed the issue when Sam was no longer in the jeep’s turret after placing two bomb and being kill several time in ‘Black Gold’ mission.
- Sam is no longer getting stuck when the user destroy an enemy car.
- Fixed the buttons issue related to the Lefty Stick Controls scheme.

الان بيش از 20 ساعت FC4 رو تجربه كردم و بايد يه چيزايى رو بگم كه عجيبه واسم .
بازى از لحاظ شوتينگ ، گرافيك چه از لحاظ هنرى و چه از لحاظ تكنيكى ، اتمسفر ، صداگذارى ، حيات وحش خيلى زنده و متنوع ، فيل سوارى ، انواع و اقسام اسلحه ها و شخصي سازى هاشون ، مهارت ها و وسايل نقليه فوق العاده عالى هست و بسيار هم درگير كننده اما :
نكته اى كه ميخوام بهش اشاره كنم سندرومى هست كه گرفتار بازيهاى يوبى سافت شده ، هر چه بيشتر FC4 , AC unity , WD رو بازى كنيد به اين سندروم پى ميبرين .
حالا اين سندروم چيه ؟
شما مياين يه داستان مينوسين ، از اين داستان و شخصيت اصلى و شخصيت هاى ديگه يه سرى ماموريت هاى اصلى و داستانى به تعداد فراوان ولى با اندكى تنوع در بازى قرار ميدين ، يه سرى ( به مقدار زياد ) ماموريت هاى فرعى و با تكرار بالا توليد ميكنيد ، يه سرى ماموريت هاى تصادفى با تكرار بي نهايت بالا ولى به شدت ساده هم ايجاد ميكنيد ! حداقل 6,7 نوع كالكتيبل درست ميكنيد و از هركدوم ١٠٠ تا تو نقاط مختلف بازى ميزارين ، حالا شما پايه گيم پلى رو بنا نمودين و كافى هست مناطق و شهرهاى محتلف و شخصيت هاتون رو ايجاد كنيد و اين گيم پلى رو درون هر كدوم قرار بدين ، مثلا براى تهيه ى واچ داگز شما شهر شيكاگو رو ميسازين در زمان حال و اين سيستم رو ميندازين داخلش ...
يا براى تهيه ى FC4 منطقه ى هيماليا رو انتخاب ميكنيد !!!
براى تهيه ى يونيتى هم از پاريس در حال انقلاب كمك ميگيرين ...
به اين شكل شما سه تا بازى ساختين با تم هاى متفاوت ولى Base گيم پلى يك شكل
حتى براى تهيه ى Splinter Cell هم ميتونين يكم پياز داغ مخفى كارى موجود تو اين گيم پلى رو بيشتر كنيد تا بازى چهارم هم ساخته بشه !!! :d

آخرین ویرایش:
اسپویل
بچه ها اونجای بازی که قراره بریم سراغ اون زن تو باتل ارنا اسمش نورا فک کنم
اونجا که میرم میگه یه راهی به داخل پیدا کن منتها هیچ راهی نیست
محل مورد نظرهم بالا سرمه
ولی راهی واسه رفتن نیست

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

اسپویل
بچه ها اونجای بازی که قراره بریم سراغ اون زن تو باتل ارنا اسمش زنه نورا فک کنم(اون قسمت بازی که امیتا میگه بکشش ولی اجی میگه من خودم تصمیم میگیرم چیکار کنم)
محل مورد نظرهم بالا سرمه
ولی راهی واسه رفتن نیست

اسپویل
بچه ها اونجای بازی که قراره بریم سراغ اون زن تو باتل ارنا اسمش نورا فک کنم
محل مورد نظرهم بالا سرمه
ولی راهی واسه رفتن نیست

چند صفحه پیش هم سوال کردن ، سمت راست در اصلی آرنا،بالای صخره ها جای طناب انداختن هست. قشنگ نگاه کن میبینیش .

ویدیویی که خودم ساختم . حجم 9 مگ (کیفیت پایین هست تا همه بتونن dl کنن) :d
نام ویدیو : کشتی کچ به سبک فارکرای:p
سازنده: wwf
لینک دانلود : اینجا
...
چیزی که تو ذهنم بود بسازم خیلی فوق العاده بود ولی چیزی که در عمل تونستم بسازم این شد:|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or