Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
سلام کمک
من تو بازی گیر کردم بهم objective نمیده فقط توی نقشه همش زده مثلا N,Y,P
چکار کنم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
سلام کمک
من تو بازی گیر کردم بهم objective نمیده فقط توی نقشه همش زده مثلا N,Y,P
چکار کنم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
از اون قلعه ها (که زده N و...) چیزی رو آزاد کردی؟
هر دفعه که یکی از زیردست های Pagan Min رو میکشی میتونی بری قلعه ای که واسه اون بوده رو Liberate کنی.

کسی دمو قابل بازیشو دان کرده 23 گیگه؟چجوریاست
demo قابل بازی نیست D: یعنی هست ولی راه داره
توی نسخه های اصلی یه کد هست که میشه به 10 نفر داد .اون کد رو بزنی نسخه demo رو دانلود کنی میتونی با شخصی که نسخه اصلی رو داره coop بازی کنی ...
فقط اینطوری میشه.

سلام
دوستان من تو مرحله که باید قلعه y بگیرم گیر کردم هرچی میخام نزدیمک قلعه بشم ثانیه شمار از 10 شروع میشه و بازی میاد از اول مرحله چکار کنم از کجا برم تو قلعه از هر طرف میرم ثانیه شمار شروع به کار میکنه

سلام
دوستان من تو مرحله که باید قلعه y بگیرم گیر کردم هرچی میخام نزدیمک قلعه بشم ثانیه شمار از 10 شروع میشه و بازی میاد از اول مرحله چکار کنم از کجا برم تو قلعه از هر طرف میرم ثانیه شمار شروع به کار میکنه

دقیقا من هم این مشکل رو دارم. دوستان لطفا کمک

id: dariush121

چقدر مسخرست matchmaking مولتی پلیر این بازی !
هر کاری کردم نتونستم با دوستم بازی کنم،فقط دو بار موفق شدیم که اون join تیم حریف شد ! چه کار کنم حالا ! search که میکنم خیلی سریع میره داخل اکثر اوقات که حتی دوستان نمیتونن join بشن ! راه حلی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or