Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
دوستان من بازی رو تازه گرفتم ... فریم ریت واقعا داغون بود ! آپدیت ششصد و خرده ای مگ رو هم زدم ولی هنوز فریم ریت همونجوری داغونه ... یعنی در حد 10-15 !!!!!
واسه شمام اینجوریه؟
کسی مشکل مشابهی داشته؟ چیکار باید بکنم؟

دوستان من بازی رو تازه گرفتم ... فریم ریت واقعا داغون بود ! آپدیت ششصد و خرده ای مگ رو هم زدم ولی هنوز فریم ریت همونجوری داغونه ... یعنی در حد 10-15 !!!!!
واسه شمام اینجوریه؟
کسی مشکل مشابهی داشته؟ چیکار باید بکنم؟
بعضی جاهاش خیلی محسوس افت فریم داره که خب بین همه بازیا طبیعی اما مشکلی بزرگی توی این زمینه نبود !!! پچ اخری اگه اومده رو نصب نکردم ولی تا همین 1 هفته پیش که بازی کردم مشکلی نبود . کلا بازی ok هست.

اگر به دنبال یه بازی co-op هستید،اصلا طرف این بازی نیاید،co-op بازی خوبه ولی انقدر مشکل کانکت شدن داره که نگو ! مثلا من میتونم دوستم رو دعوت کنم ولی نمیتونم به گیم دوستم join بشم، از طرفی میتونم درخواست join عمومی بفرستم که بقیه پلیر ها بتونن join بشن ولی وقتی خودم میخوام join بشم میگه کانکت نمیشه.
من موندم واقعا،خواستم یک بار پلات کنم :دی تو عمرم :دی نشد !
کسی از دوستان اگه نسخه معمولی داره و بدون DLC من رو ADD کنه،
RezaRazeR

بعضی جاهاش خیلی محسوس افت فریم داره که خب بین همه بازیا طبیعی اما مشکلی بزرگی توی این زمینه نبود !!! پچ اخری اگه اومده رو نصب نکردم ولی تا همین 1 هفته پیش که بازی کردم مشکلی نبود . کلا بازی ok هست.

حالا 10-15 که گفتم شاید نه ... ولی در حدود 15-20 دیگه به نظرم بیشتر نیست
فقط مطمئنم 30 فریم دیگه نیست !
چون اگه 30 باشه درسته به نرمی 60 فریم نیست، ولی آدم اگه آگاهانه مقایسه ش نکنه با 60 فریم، چیز خاصی حس نمیکنه
ولی اینجا من قشنگ حس میکنم فریم کمه
اویل ویدین هم همینجوری بود بعد آپدیت درست شد، ولی این بعد آپدیت هم هیچ تغییری نکرده :(
تورو خدا اگه کسی مشکل مشابه داشته کمک کنه ... تمام لذت بازی داره برام از بین میره اینجوری :((

سلام دوستان
این نسخه هم مثه سری قبل هست که هی باید میرفتیم تو جنگل حیوانات مختلف رو شکار میکردیم و از پوستشون استفاده میکردیم؟! و هرچی جلوتر میرفتیم خالکوبی روی بدن اضاف میشد؟
یه خلاصه داستان بگید ممنون میشم

سلام دوستان
این نسخه هم مثه سری قبل هست که هی باید میرفتیم تو جنگل حیوانات مختلف رو شکار میکردیم و از پوستشون استفاده میکردیم؟! و هرچی جلوتر میرفتیم خالکوبی روی بدن اضاف میشد؟
یه خلاصه داستان بگید ممنون میشم

اره مثل همون هست

بازي رو چهل هشت درصد تموم كردم البته با چهل ساعت بازي ، فقط ميتونم بگم خيلي بازي طولانيه و باحال .فكر كنم صد ساعت زمان ميخواد كل بازي تموم شده .واقعا شاهكاره بازيش ...

بازي رو چهل هشت درصد تموم كردم البته با چهل ساعت بازي ، فقط ميتونم بگم خيلي بازي طولانيه و باحال .فكر كنم صد ساعت زمان ميخواد كل بازي تموم شده .واقعا شاهكاره بازيش ...
حدود 25 تا 30 ساعت میخواد برا پلات. انلاینش خیلی اذیت میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or