Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
دوستان من فار کرای رو امروز خریدم
Limited edition هست، این یعنی سه مرحله اضافه داره؟
بعد سوال دیگه اینکه توش دوتا کد بود، یکیش مربوط به 10keys بود! این یعنی چی؟
اون یکی هم Hurks Redmptipn ... این جیه؟
بعد یه دفترچه هم هست نوشته season pass
اما کدی توش نیست! راجب اینم میشه توضیح بدید اصلا چی هست سیزن پس؟

دوستان تو همین انتخاب اول بازی پیشنهاد می کنید کدوم رو انتخاب کنم ؟
خودم یکم به آمیتا شک دارم برای انتخاب اول بازی،شما کدوم رو پیشنهاد می کنید و اصلا این انتخاب تاثیری داره در روند بازی یا خیر ؟

دوستان تو همین انتخاب اول بازی پیشنهاد می کنید کدوم رو انتخاب کنم ؟
خودم یکم به آمیتا شک دارم برای انتخاب اول بازی،شما کدوم رو پیشنهاد می کنید و اصلا این انتخاب تاثیری داره در روند بازی یا خیر ؟

ببین یجورایی هر کدوم از مراحل Balance of Power یه خوب و یه بد دارن!!!
واس اولی:
Sabal رو برو

ببین یجورایی هر کدوم از مراحل Balance of Power یه خوب و یه بد دارن!!!
واس اولی:
Sabal رو برو
من فقط Amita زدم لول ×_× البته بازم اخرش جفتشون لول دارن D: لول

دوستان من فار کرای رو امروز خریدم
Limited edition هست، این یعنی سه مرحله اضافه داره؟
بعد سوال دیگه اینکه توش دوتا کد بود، یکیش مربوط به 10keys بود! این یعنی چی؟
اون یکی هم Hurks Redmptipn ... این جیه؟
بعد یه دفترچه هم هست نوشته season pass
اما کدی توش نیست! راجب اینم میشه توضیح بدید اصلا چی هست سیزن پس؟
بله داره .
البته باید کدش رو بزنی و دانلود کنی تا 3 مرحله باز بشه ....
هیچی میدی به دوستات بازی رو دانلود میکنن ( بدونه نیاز به خریدش ) میتونن با شما دونفره بازی کنن
همون dlc هست فک کنم
اون تبلیغ season pass هست ! فک کنم SP خودش 30 دلار بود D:

من فقط Amita زدم لول ×_× البته بازم اخرش جفتشون لول دارن D: لول

بله داره .
البته باید کدش رو بزنی و دانلود کنی تا 3 مرحله باز بشه ....
هیچی میدی به دوستات بازی رو دانلود میکنن ( بدونه نیاز به خریدش ) میتونن با شما دونفره بازی کنن
همون dlc هست فک کنم
اون تبلیغ season pass هست ! فک کنم SP خودش 30 دلار بود D:

ممنون از توضیحات همیشه کامل شما :*
فقط این season pass خب شامل چه چیزایی هست که 30 دلار هم قیمت داره؟

ممنون از توضیحات همیشه کامل شما :*
فقط این season pass خب شامل چه چیزایی هست که 30 دلار هم قیمت داره؟
خواهش عزیز
The Syringe – The day-one Season Pass exclusive mission will have you preventing Pagan Min from retrieving a rare recipe and using it against the rebellion. Take on The Syringe in either single-player or co-op.

Escape from Durgesh Prison – Team up with a friend to escape Yuma’s prison after being locked up and tortured. Fun stuff.

Hurk Deluxe Pack – More harpooning. More explosions. More Hurk. More awesome. Get access to five missions starring Hurk, including Yak Farm, Blood Ruby and Hurk’s Redemption. We just love this crazy country boy so much.

Overrun – Play as either the Rakshasa or the Golden Path in this new PvP multiplayer mode. Capture territory around Kyrat and stop that territory from being taken by your enemies.

Valley of the Yetis – A crash landing on a Himalayan ridge finds Ajay fighting for his life in a strange new frozen landscape. Scavenge for tools and upgrade your campsite, while fending off deadly nighttime attacks from a mysterious cult. Explore caves in the area, but watch out for what lurks within. Valley of the Yetis has both single-player and co-op options, so it might be wise to bring a friend along to watch your back.

به نظرم سیستم تیراندازی ه بازی سخت تر شده...من یادمه توو 3 خیلی راحت تر میکشتم ولی الان...
نمیشدها D: اون هم خیلی دقته و accuracy اینا بالا نبود D: به همین اندازه سخت بود لول

خواهش عزیز
The Syringe – The day-one Season Pass exclusive mission will have you preventing Pagan Min from retrieving a rare recipe and using it against the rebellion. Take on The Syringe in either single-player or co-op.

Escape from Durgesh Prison – Team up with a friend to escape Yuma’s prison after being locked up and tortured. Fun stuff.

Hurk Deluxe Pack – More harpooning. More explosions. More Hurk. More awesome. Get access to five missions starring Hurk, including Yak Farm, Blood Ruby and Hurk’s Redemption. We just love this crazy country boy so much.

Overrun – Play as either the Rakshasa or the Golden Path in this new PvP multiplayer mode. Capture territory around Kyrat and stop that territory from being taken by your enemies.

Valley of the Yetis – A crash landing on a Himalayan ridge finds Ajay fighting for his life in a strange new frozen landscape. Scavenge for tools and upgrade your campsite, while fending off deadly nighttime attacks from a mysterious cult. Explore caves in the area, but watch out for what lurks within. Valley of the Yetis has both single-player and co-op options, so it might be wise to bring a friend along to watch your back.

نمیشدها D: اون هم خیلی دقته و accuracy اینا بالا نبود D: به همین اندازه سخت بود لول

نميدونم شايد با موس بازي ميكردم راحتر بود!
٤ ساعت بازي كردم 12.67% بازي رو رفتم.

من يه outpost رو گرفتم بعد هي ٢ دقيقه يبار بهش حمله ميشد...فك كنم باگ بود اخر بيخيلش شدم رفتم bell tower اونجا رو گرفتم
---------------------------------
بازي به شدت جذاب ه...مراحل فرعي اين قدر متنوع هستن كه من همش دارم اونا ميرم...حتي اون مرحله هايي كه از يك نوع ان بازم توي بعضي چيزا باهم فرق ميكنن

در كل همه چي عالي

Sent from my iPhone using Tapatalk

من يه outpost رو گرفتم بعد هي ٢ دقيقه يبار بهش حمله ميشد...فك كنم باگ بود اخر بيخيلش شدم رفتم bell tower اونجا رو گرفتم

اون باگ نبود اگه 3 بار درخواستی که میدن رو انجام بدی یعنی حمله ای که شده رو دفع کنی تروفی Defender رو میگیری :d بعد از اون همه دیگه مهم نیست بری کمکشون :d

اون باگ نبود اگه 3 بار درخواستی که میدن رو انجام بدی یعنی حمله ای که شده رو دفع کنی تروفی Defender رو میگیری :d بعد از اون همه دیگه مهم نیست بری کمکشون :d

اي بابا دوبار رفتم بار سوم ديگه نرفتم :|

بازم دوباره ازاينا ميده؟
---------------------
اين كلت يوپلي هم منو ياد پليس اهني ميندازه :D

اي بابا دوبار رفتم بار سوم ديگه نرفتم :|

بازم دوباره ازاينا ميده؟
---------------------
اين كلت يوپلي هم منو ياد پليس اهني ميندازه :D

آره :d ولی مهم نیست انجامش بدی برو دنبال بقیه کارا >:)

- - -ویرایش - - -

دوستان بازی نیاز به اینترنت داعمی داره ؟

هوم ؟ اگه میخوای پلات کنی باید تروفی بخش Co op و یکی دو بخش دیگه رو با داشتن اینترنت بگیری حالا میخواد حجمی باشه میخواد دائمی باشه:d
باید حتما پلاس داشته باشی و اینترنت :d

اگه تروفی برات مهم نیست که اصلا اینترنت نمیخواد راحت بازی کن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or