Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
دوستان چه طور چند تا اسلحه حمل کنم؟
touchpad که بزنی بری روی tab مربوط به crafting یکی از چیزهای که میتونی بسازی همین باز کردن جا برای اسلحه هست ! هر level باز کردن نیاز به پوست یک حیوان داره !
اون حیوانها رو باید از روی نقشه پیدا کنی و به اندازه ای که نوشته باید شکار کنی و skin کنی تا بتوی کیف برای حمله بیشتر سلاح unlock کنی
کلا همه چیزهای بازی مثل حمل سلاح و کیف پول و سرنگها و نمیدونم تعداده حمله فشنگ نیاز به crafting و شکار داره برای upgrade کردنشون.

دقیقا ×_×
اگه یادت باشه
یه مرحله هم توی FC3 که میرفتی مزرعه مواد مخدر طرف رو اتیش بزنیم ؟
اونجام بازم یه اهنگه توپی گذاشته بود همش دلش ادم میخواست اهنگ گوش بده همه چی اتیش بکشه D:

Kyrat دیگه D:
كلاً سليقه شون در انتخاب آهنگ ها خيلي خوبه! از Hip Hop ، راك ، قطعه هاي محلي و حتي بتهوون يا باخ (مرحله ي آخر FC3) گرفته تا ريميكس هاي بسيار خفن! من همش منتظر بودم تا يه آهنگ پخش بشه تا با حركات موزون به خراب كاري هام ادامه بدم!:d
----------------------------------------------
نمي دونم Season Pass رو بگيرم يا نه؟ ٣ تا ماموريت Hurk كه فاجعه بود !:| ولي اين Yeti بنظر Epic مياد! توي هيماليا!:-s

كلاً سليقه شون در انتخاب آهنگ ها خيلي خوبه! از Hip Hop ، راك ، قطعه هاي محلي و حتي بتهوون يا باخ (مرحله ي آخر FC3) گرفته تا ريميكس هاي بسيار خفن! من همش منتظر بودم تا يه آهنگ پخش بشه تا با حركات موزون به خراب كاري هام ادامه بدم!:d
----------------------------------------------
نمي دونم Season Pass رو بگيرم يا نه؟ ٣ تا ماموريت Hurk كه فاجعه بود !:| ولي اين Yeti بنظر Epic مياد! توي هيماليا!:-s
SP که برنمیدارن از استور . بزار محتوای dlc ها عرضه بشه ببین به درد میخوره یا نه D:

اره سلیقه شون خوبه D: اون قسمتی اتیش زدن مزرعه توی FC3 هیچوقت یادم نمیره D:خوبه که همه نقاط قوت رو استفاده کرد و بهتر کردنش.

SP که برنمیدارن از استور . بزار محتوای dlc ها عرضه بشه ببین به درد میخوره یا نه D:

اره سلیقه شون خوبه D: اون قسمتی اتیش زدن مزرعه توی FC3 هیچوقت یادم نمیره D:خوبه که همه نقاط قوت رو استفاده کرد و بهتر کردنش.
اون اهنگ این بود Skrillex-Damian-Marley-Make-It-Bun-Dem جون میده موقع رانندگی
یه اهنگ دیگه هم از گروه افریقایی die antwoord (که عکس اواتارم هست (نینجا)) هم پخش شد که عالی بود.اسم اون i fink you هست.
حالا باید این بازی رو بگیرم اهنگهاش رو شکار کنم.هر چند اصلا تو کار هندی نیستم:d

سلام
بچه ها من دموی بازی رو دانلود کردم ... نزدیک به ۴ گیگ
بعد ک وارد بازی شدم همش میگه بازی رو فول گیم کن یا کد کی رو از دوستات بگیر...

این چ دمویی هست آخه؟ توی دموش اصلا نمیشه بازی کنی؟

دوستان راهی وجود نداره صدای این فرد سیاه پوستی که تو رادیو حرف میزنه را برید؟

آخه وقتی سوار ماشین میشم ، موقع آهنگ‌ها هی حرف میزنه از شخصیت اصلی تعریف میکنه از خوبی مواد تعریف میکنه:| و.کلا خیلی چرت میگه و لذت کل آهنگ‌های بازی را میگیره

سلام
بچه ها من دموی بازی رو دانلود کردم ... نزدیک به ۴ گیگ
بعد ک وارد بازی شدم همش میگه بازی رو فول گیم کن یا کد کی رو از دوستات بگیر...

این چ دمویی هست آخه؟ توی دموش اصلا نمیشه بازی کنی؟
تا اونجایی که یادمه 27 گیگ بود یعنی بازی کامل دانلود میشد و برای کامل کردنش باید از Store میخریدیش !

دوستان راهی وجود نداره صدای این فرد سیاه پوستی که تو رادیو حرف میزنه را برید؟

آخه وقتی سوار ماشین میشم ، موقع آهنگ‌ها هی حرف میزنه از شخصیت اصلی تعریف میکنه از خوبی مواد تعریف میکنه:| و.کلا خیلی چرت میگه و لذت کل آهنگ‌های بازی را میگیره

از روی D-Pad بالا رو بزن خفه میشه ! :دی
البته رادیو کلا خفه میشه ! راهی نداره بشه خودشو خفه کرد :D

پ.ن : فک نمیکردم هیچ وقت این حرفو بزنم ولی آهنگای هندی جالبی داشت ! چقدر خندیدم :دی

تا اونجایی که یادمه 27 گیگ بود یعنی بازی کامل دانلود میشد و برای کامل کردنش باید از Store میخریدیش !

الان حجم دمو ۳ گیگ و خورده ای هست ... حجم آپدیتش هم ۶۰۰ مگ ...

دقیقا نمیدونم الان چطوریه‌.... اصلا اینکه اسمش رو نمیشه دمو گذاشت ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or