خب یکی از پایان ها همون اول بازی هست که وقتی PAGAN شما رو میاره سر میز و گوشیش زنگ میخوره و میره اگه همونجا واسید برمیگرده و مثل اینکه کایرات رو میده به شما !! البته خودم این پایان رو ندیدم یه جا خوندم ..
پایان دوم : اخر بازی PAGAN رو بکشید و با یه تیر خلاصش کنید و تمام
PAGAN رو نکشید و باهاش غذا بخورید که pagan میگه این کشور مال تو هست و من همون اول میخواستم بدم بهت . بعد برید خاک مادرتون رو بقل خاکستر خواهرتون قرار بدید و بیاید بیرون که میبینی pagan سوار هلیکوپتر میشه .
حالا اینجا خودش میتونه 2 تا پایان رو رقم بزنه :
1. بزارید PAGAN بره و تمام
2. با یه موشک بزنید توی هلیکوپتر و pagan رو بکشید که بعد میتونید برید LOOT ش هم بکنید
خب میرسیم به انتخاب ها :
اگر SABAL رو انتخاب کنید و مراحل اون رو برید بعدا میشه لیدر GOLDEN PATH و بهتون میگه برید amita رو بکشید و یه مشت دلیل میاره شمارو قانع کنه . شما میرید سراغ امیتا و اونجا باز 2 تا راه دارید . اینکه بزارید امیتا بره یا بکشیدش که خب فرقی نداره ولی گناه داره بکشیدش

. بعدا یه جا اخر بازی SABAL تمامی افراد باقیمانده دشمن رو میگیره و همه رو از دم سر میبره که چرا شما با ما جنگیدید و خون خواهر برادراتون رو ریختید . وقتی هم بهش میگید چرا اینکارو میکنه یه دلیل اینطوری میاره و شمارو هل میده کنار . اون دختر کوچیکه که همیشه با AMITA بود هم میشه همون خدای جدید کایرات یه چی توی این مایه ها که خب SABAL باعث این کار میشه . کلا میفهمید SABAL یه ادم تشنه قدرت و عقده ای تشریف داره و به شدت پایبند خرافات و گذشتس . دیگ کاریش هم نمیتونید بکنید متاسفانه
خب حالا اگه AMITA رو انتخاب کنید اون میشه لیدر و میگه برید سابال رو بکشید . باز اونجا میتونید سابال رو ول کنید یا هم بکشید که باز فرقی نداره . اخر بازی هم امیتا میاد توی یه روستا که یکی از FAST TRAVEL ها هست و میریزه توی خونه ها و بچه ها و همه رو به زور جمع میکنه و میگه باید سرباز و اینا بشید و خدمت کنید به زور وگرنه یه گلوله حرومتون که باز شما میگید چرا این کارو میکنی و امیتا میگه KYRAT داره پیشرفت میکنه و نیاز به نیرو داره و اگه موافقی واسا اگه هم نیستی گمشو برو . خب در اون لحظه که این SCENE تموم میشه امیتا جلوتون واساده و داره میره که میتونید یه تفنگ در بیارید و بکشیدش البته از لول KARMA کم میشه و خب من اصلا تفاوتی ندیدم . فرقی نداره ولی از سر خنک شدن دلتون یه ار پی جی بزنید وسط مخش

اهان راستی اون دختر کوچیکه هم امیتا میگه فرستادمش بره و دیگ برنمیگرده و اینا . کلا اون رو زیرابشو میزنن به هر حال بدبختو
دوستان نقصی داشت شرمنده

ما فهممون همینه
این بود پایان های این بازی زیبا