Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
سلام
بچه ها من دموی بازی رو دانلود کردم ... نزدیک به ۴ گیگ
بعد ک وارد بازی شدم همش میگه بازی رو فول گیم کن یا کد کی رو از دوستات بگیر...

این چ دمویی هست آخه؟ توی دموش اصلا نمیشه بازی کنی؟
قبلا هم توضیح دادم که بچه ها الکی حجمشون رو دور نریزن
دموش باید از یه نفر ( که هم ریجنت هست ) کد بگیری که بتونی با اون وارد بازیش بشی
مگرنه تکی نمیشه بازی کرد D:

بچه ها من به یه باگ مسخره ای بر خوردم تو نسخه ps3،خواستم ببینم کسی اینجا اینطوری شده یا نه.
کارما من لول ۳ بود بعد با یکی از دوستان بازی کردیم و رسید به لول چهار که یه اسکیل لازمه اش همینه.اسکیل پوینت کافی نداشتم که بگیرمش یه چند ساعت دیگه رفتیم و اسکیل پوینت هم گرفتم بعد دوستم رفت و بازی ریلود شد،الان که میخوام اسکیل رو بگیرم نمیزاره و میگه لول کارما ۴ میخواد و ۳ lvl remaining :|

دوستان دوباره یه جا گیر کردم
:d
اونجا که میره بالا کوه بعد پره سربازه که دارن 2تا مجسمه بزرگارو منفجر میکنن بعد میکشیمشون بعد میرم بالا یه رادیو فعال میکنم بعد پره سرباز میاد باید دفاع کنم من آمپول تموم کردم تا یه تیر بم میخوره نقش زمین میشم تورو خدا بگید چیکار کنم هروقتم میخوام از مرحله برم بیرون تا برم آمپول بخرم بعد برم نمیذاره میگه نمیشه بعدش میبزم سیو هم از اونجا دوباره میاره
:((

دوستان دوباره یه جا گیر کردم
:d
اونجا که میره بالا کوه بعد پره سربازه که دارن 2تا مجسمه بزرگارو منفجر میکنن بعد میکشیمشون بعد میرم بالا یه رادیو فعال میکنم بعد پره سرباز میاد باید دفاع کنم من آمپول تموم کردم تا یه تیر بم میخوره نقش زمین میشم تورو خدا بگید چیکار کنم هروقتم میخوام از مرحله برم بیرون تا برم آمپول بخرم بعد برم نمیذاره میگه نمیشه بعدش میبزم سیو هم از اونجا دوباره میاره
:((

آقا بدون تعصب بین فار کرای 4 و بتل فیل 4 کدوم رو برم بگیرم ؟
سر جمع Single و مولتی پلیر کدومشون بهتره ؟
آخه دیدم بتل مثل اینکه بچه ها از آپدیت های 3 گیگی پشت سر هم مینالیدن کمی دو دل شدم :|

آخه دیدم بتل مثل اینکه بچه ها از آپدیت های 3 گیگی پشت سر هم مینالیدن کمی دو دل شدم :|

داداش من بیشتر از 6 ماه با بتل 4 مولتیش حال کردم و هنوز هم دارمش و حال میکنم باهاش. حالا خود دانی.

Far Cry 4 بیشتر single player هست فکوسش ... بخشه انلاینش هم در حده ok و یه بخشه map هم داره که میشه بازی کرد
bf4 که single خیلی کوتاه و معمولیه ( در حده 4-5 ساعت ) بخشه مولتیش عالیه منتهی توصیه میکنم SP چیزی بگیرم که همه مپهاش رو بتونی بازی کنی.
bf اپدیت زیاد میده
fc هم اپدیتهاش تا الان 650 اینا بود .. اخریش هم 670 مگ فک کنم

به نظر من 2 تاشو
چون کلا سبکشون فرق داره
اما اگر دنبال سرگرمی بیشتر هستید فارکرای

توضیحاتی میدم در مورد تمامی پایان های این بازی و انتخاب ها . کاملا اسپویل هست !!!
خب یکی از پایان ها همون اول بازی هست که وقتی PAGAN شما رو میاره سر میز و گوشیش زنگ میخوره و میره اگه همونجا واسید برمیگرده و مثل اینکه کایرات رو میده به شما !! البته خودم این پایان رو ندیدم یه جا خوندم ..

پایان دوم : اخر بازی PAGAN رو بکشید و با یه تیر خلاصش کنید و تمام
PAGAN رو نکشید و باهاش غذا بخورید که pagan میگه این کشور مال تو هست و من همون اول میخواستم بدم بهت . بعد برید خاک مادرتون رو بقل خاکستر خواهرتون قرار بدید و بیاید بیرون که میبینی pagan سوار هلیکوپتر میشه .
حالا اینجا خودش میتونه 2 تا پایان رو رقم بزنه :
1. بزارید PAGAN بره و تمام
2. با یه موشک بزنید توی هلیکوپتر و pagan رو بکشید که بعد میتونید برید LOOT ش هم بکنید

خب میرسیم به انتخاب ها :
اگر SABAL رو انتخاب کنید و مراحل اون رو برید بعدا میشه لیدر GOLDEN PATH و بهتون میگه برید amita رو بکشید و یه مشت دلیل میاره شمارو قانع کنه . شما میرید سراغ امیتا و اونجا باز 2 تا راه دارید . اینکه بزارید امیتا بره یا بکشیدش که خب فرقی نداره ولی گناه داره بکشیدش :دی. بعدا یه جا اخر بازی SABAL تمامی افراد باقیمانده دشمن رو میگیره و همه رو از دم سر میبره که چرا شما با ما جنگیدید و خون خواهر برادراتون رو ریختید . وقتی هم بهش میگید چرا اینکارو میکنه یه دلیل اینطوری میاره و شمارو هل میده کنار . اون دختر کوچیکه که همیشه با AMITA بود هم میشه همون خدای جدید کایرات یه چی توی این مایه ها که خب SABAL باعث این کار میشه . کلا میفهمید SABAL یه ادم تشنه قدرت و عقده ای تشریف داره و به شدت پایبند خرافات و گذشتس . دیگ کاریش هم نمیتونید بکنید متاسفانه

خب حالا اگه AMITA رو انتخاب کنید اون میشه لیدر و میگه برید سابال رو بکشید . باز اونجا میتونید سابال رو ول کنید یا هم بکشید که باز فرقی نداره . اخر بازی هم امیتا میاد توی یه روستا که یکی از FAST TRAVEL ها هست و میریزه توی خونه ها و بچه ها و همه رو به زور جمع میکنه و میگه باید سرباز و اینا بشید و خدمت کنید به زور وگرنه یه گلوله حرومتون که باز شما میگید چرا این کارو میکنی و امیتا میگه KYRAT داره پیشرفت میکنه و نیاز به نیرو داره و اگه موافقی واسا اگه هم نیستی گمشو برو . خب در اون لحظه که این SCENE تموم میشه امیتا جلوتون واساده و داره میره که میتونید یه تفنگ در بیارید و بکشیدش البته از لول KARMA کم میشه و خب من اصلا تفاوتی ندیدم . فرقی نداره ولی از سر خنک شدن دلتون یه ار پی جی بزنید وسط مخش :دی اهان راستی اون دختر کوچیکه هم امیتا میگه فرستادمش بره و دیگ برنمیگرده و اینا . کلا اون رو زیرابشو میزنن به هر حال بدبختو

دوستان نقصی داشت شرمنده :دی ما فهممون همینه
این بود پایان های این بازی زیبا :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or