Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
سلام
دوستان بازی کوتاه نیستش؟
یه مرحله اصلی رفتم یهو چندتا کار داد بعد در عین تعجب اون یه مرحله رو 4یا 5 تا حساب کرد
کلا 32 مرحله نیست آخه چه وضعشه؟
چندتا مرحله اولش سریع میگذره
بروکارهای دیگم انجام بده
مراحل اصلی خودش 10 ساعت کمه کمش میبره

دوستان من بازی رو خریدم اوایل بازی هستم تا الان هر ماموریتی انجام دادم ی علامت زرد رنگ که اون میگفت کجا برم برا ماموریت
بعضی وقتا هم علامت های که حروف انگلیسی بود (مثه جی تی ای) میرفتم و برای شخص کار انجام میدادم ولی الان تو نقشه نه این علامت ها هست نه اون علامت زرد رنگه که بگه کجا برم
آخرین مرحله ای که رفتم اونجا بود که چند نفر شبیه سرخ پوستا با لباس قرمز با تیرکمون آتیشی حمله میکنن باید دفاع کنیم که بعدش مرحله رو میبریم میریم اون دختر کوچیکه که تو آتیش اول های بازی نجاتش دادیم ملاقت میکنیم اول اسمش B داره نمیدونم بارترا تو این مایه ها بود
دقیقا بعد ملاقات که مادرش صداش میکنه میگه بیا تو دیگه هیچ علامتی نمیاد
توروخودا کمک کنین تازه تو ذوق بازی هستم
:d

داداش از کجا خریدی؟

من سه روز پشت هم بازیو رفتم کلا شد 13 درصد:|:|
اخه ترجیح میدم تو مپ بچرخم تا مراحل رو برم
کلا ubisoft تو همه بازیاش خبره هست تو پرت کردن حواسه بازیباز به نسبت مراحل اصلی
من خودم شدیدا بدم میاد مپ پره مه باشه میرم سراغه radio tower ها اون وسط که outpost باید بگیری . این خودش کلی طول میکشه چه برسه دیگه به side mission اینا D:

عجب بازی شده . واقعا عالیه . امروز 2 ساعت نشستم پاش کیف کردم . محیط اصلا دل ادمو باز میکنه . از این به بعد دپرس شدم میام پای فارکرای :دی
گرافیک خیلی خوبه . گیم پلی هم عالیه . واقعا ارزش بازی رو داره . دم یوبی گرم :دی

کلا ubisoft تو همه بازیاش خبره هست تو پرت کردن حواسه بازیباز به نسبت مراحل اصلی
من خودم شدیدا بدم میاد مپ پره مه باشه میرم سراغه radio tower ها اون وسط که outpost باید بگیری . این خودش کلی طول میکشه چه برسه دیگه به side mission اینا D:

دقیقا منم با این موضوع موافقم خیلی این قسمتهای بازی قشنگ کار شده. مثلا واسه آنلاک شدن میزان حمل بار و حمل اسلحه و غیره باید بری شکار.

چطور می تونم محتویات کیف رو خالی کنم. روی هر جسدی که میرم می خوام سرچ کنم پیغام میده که کیفت پره و جا نداره.
اگر skin داری که اونا رو craft کن
یه سری هم quick sell بزن تو مغازه اونایی که به درد نمیخوره رو خودش میفروشه
craft کن که جای بیشتری داشته باشی !

اون مرحله Advanced chemistry که Ajay با drug دچار توهم می شد فوق العاده بود =)) فقط هم به خاطر آهنگش, بازی رو ول کرده بودم فقط آهنگرو گوش می دادم =))

اون مرحله Advanced chemistry که Ajay با drug دچار توهم می شد فوق العاده بود =)) فقط هم به خاطر آهنگش, بازی رو ول کرده بودم فقط آهنگرو گوش می دادم =))
دقیقا ×_×
اگه یادت باشه
یه مرحله هم توی FC3 که میرفتی مزرعه مواد مخدر طرف رو اتیش بزنیم ؟
اونجام بازم یه اهنگه توپی گذاشته بود همش دلش ادم میخواست اهنگ گوش بده همه چی اتیش بکشه D:

حیات وحش بازی واقعا عالی کار شده ! فقط یه چیز دیدم که نتونستن نگم : چطور یه گرگ میتونه یه خرسو بکشه ؟! :|
Kyrat دیگه D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or