Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
من داستان بازی رو تمام کردم و هیچ مشکل یا باگی نداشتم
ولی الان که دارم بقیه تروفی ها را میگیرم بخش skill اون سمت ابی بعضی از اسکیل ها با اینکه باز کردم و پوینت زدم باگ گرفته و هنوز خاکستری مونده
نمیدونم چه کار کنم
راهی به نطرتون میرسه؟
اون Skill های آخرو باید 10 بار باز کنی (10 تا Skill Point برای هر کدوم باید استفاده کنی) تا به صورت کامل باز بشن (فکر کنم سه ردیف پایین این طوری بودن)

آخرین ویرایش:
شاهكاره اين بازي !!
آيكون اون Shangri-La از روي مپ بازي حذف شده !!
براي يكي ار Skillها بايد حتما اونارو بگيرم !
دوستان كسي رو مپش داره اونارو شب بياد منو اينوايت كنه بگيرم !!

شاهكاره اين بازي !!
آيكون اون Shangri-La از روي مپ بازي حذف شده !!
براي يكي ار Skillها بايد حتما اونارو بگيرم !
دوستان كسي رو مپش داره اونارو شب بياد منو اينوايت كنه بگيرم !!
نوید یادم شد بهت بگم:d
ماموریت فرعی هارو اگه با دوستت بری، فقط برای اون ثبت میشه. من خودم Eye for an eye با رامین رفتم و فقط XP به من داد و ماموریت ثبت نکرد برای من، برای همین اون Skill باز نشد برام:|
البته یک راه دیگه هست، برو به بازی یکی Join بشو بعد ار محل Shangri-La رو نقشه عکس بگیر. بعد تنهایی برو اونجا، ببین میذاره ماموریت انجام بدی یا نه:d

:| :| :|
يعني چي آخه !!!!!!!!!!
حالا شب برم جوين يكي شم شايد مپ منم يادش افتاد كه بايد اونارو داشته باشه ! نشد كه همين كاري كه گفتي رو بايد بكنم
اين همه وقت گذاشتم واسه گرفتن تروفي هاش :|

عاقا این قضیه ماموریت های eye for an eye چیه؟؟پدر همرو در اورده؟؟؟؟
یک ماموریت فرعی
نه فقط پدر منو در آورده :d
ماموریتش هیچ وقت برای من تموم نمیشه :|
البته امروز ساپورت یوبی جواب ایمیلمو داد و منم بهشون مشکلو گفتم ولی این طور که شنیدم از بقیه کاربر ها، یوبی کاری انجام نمیده و فقط ممکنه مشکل بیشتر کنه :|

خوب تموم شد پلات هم شد :دی
یکی از بهترین بازیای امسال و بهترین بازی یوبی در چند سال اخیر. از داستان ضعیف و شخصیتهای ضعیفتر از نسخه قبلی هم نمیشه چشم پوشی کرد البته. ولی در کل اکثر انتظارتم رو براورده کرد و فوق العاده لذت بردم. یوبی با همین فرمون ادامه بده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or