Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
امروز بازی را خلاص کردم.در عین ناباوری یه باگ پیدا کردم خیلی حال داد نمیدونم چطوری یه اسلحه نارنجک انداز خریدم که به خاطر یه تروفی آزاد شد.بعد هر چی میزنم تیرش خلاص نمیشه یه یه ارتش بعد مرگ پاگانی را باهاش کشتم رفتم محل پاگانی نابودشون کردم.همه هم تیربار و آتش افزار دستشون بود.
راستی این آیدیمه Keynoe264 هر کی می خواست coop بزنه ادم کنه بریم تروفی بگیزیم

New Far Cry 4 patch released on Xbox One and Xbox 360
  • Fixed some random crashes on all game modes
  • Fixed host migration edge random & case issues
  • Fixed custom match stability issues
  • Fixed join-in-progress edge case issues
  • Fixed progression page issues in Story missions
  • Fixed functionality issues in the shop menu
  • (Fixed several localization issues (cut-off text, subtitles
  • Fixed various low repro walkthrough breaks
  • Fixed host migration random issues specific to coop
  • Fixed minor gameplay functionality issues
  • Fixed aiming issues with the machine gun weapon
  • Fixed minor and low repro QTE issue with specific animals
  • Fixed Map Browser issues
  • Fixed occlusion and navmesh issues
  • Fixed some missing audio in radio calls

بچه ها چطور میشه اسلحه دوم رو به دلخواه خودمون عوض کنیم ؟
هیچی دکمه ای که باید اسلحه رو عوض کنی ( فک کنم touch pad هم میشه ) میزنی بعد عوض میکنی
اگه بخوای با اسلحه دیگه تعویض کنی اون مغازه یا توی safe house که اون کمده اسلحه ها میتونی بخری بعد جای دیگه توی wheel بزاری
البته باید یه سری حیوان شکار کنی و جای اسلحه های بیشتر craft کنی

از بچه ها کسی تونسته co-op بازی کنه ؟!
من یه 10 دقیقه امتحان کردم ! میخواستیم بریم اون fortress بگیرم که نشد D: مردیم لول

عجب بازی هستش من که خیلی حال کردم همه چیش عالیه برا من که از شماره 3 اشم لذت بخش تر بود .:d
من الان اون مرحله رو رد کردم که pegan man فیک رو کشتم چقد دیه تا اخرش مونده اصن نمیخوام تموم بشه شدیدا دارم حال میکنم باش:(.بعد یه سوال دیه مراحل جانبیش هم مثل داستانی جذابیت دارن یا خسته کننده میشن؟

هیچی دکمه ای که باید اسلحه رو عوض کنی ( فک کنم touch pad هم میشه ) میزنی بعد عوض میکنی
اگه بخوای با اسلحه دیگه تعویض کنی اون مغازه یا توی safe house که اون کمده اسلحه ها میتونی بخری بعد جای دیگه توی wheel بزاری
البته باید یه سری حیوان شکار کنی و جای اسلحه های بیشتر craft کنی

من یه 10 دقیقه امتحان کردم ! میخواستیم بریم اون fortress بگیرم که نشد D: مردیم لول
راحته که ! :دی من از صبح هرکاری میکردم نمیتونستم به بازی کسی join بشم ولی خودم host میشدم مشکلی نداشت ؛ یکی از بچه ها اومد تروفی های co-op رو گرفتم !

راحته که ! :دی من از صبح هرکاری میکردم نمیتونستم به بازی کسی join بشم ولی خودم host میشدم مشکلی نداشت ؛ یکی از بچه ها اومد تروفی های co-op رو گرفتم !
نمیدونم چرا اینطوری بود !
دیشب امتحان کردم کلا خیلی روان و عالی بود ! جالب بود Coop. خیلی فانه ! باید تو اینده یه سری activity های مربوط به FC4 توی نقشه بازی بزارن برای مولتی ها مثلا 4 نفر join بشن ! خیلی فان میشه.

دوستان مگه قرار نبود کو اپ بازی مجانی باشه ؟
فک نکنم گفته بودن مجانی باشه
یه قضیه coop هست برای اونایی که بازی رو ندارن . شخصی که بازی رو داره و ps plus داره میتونه 10 نفر رو دعوت کنه باهاش coop بازی کنن . یه trial از fc4 توی استور هست ! اون رو دانلود میکنن کد رو میزنن و به میزبان وصل میشن ... فک کنم مهمان پلاس نمیخواد اما میزبان باید داشته باشه ...
ولی coop کلیش فک کنم پلاس بخواد اگر هردو نسخه کامل داشته باشن ! اگر اشتباه نکنم ... شایدم اشتباه میکنم D:

یک سوال فنی
2 تا کدی که داخل بازی هست
یکیش برای مراحل و یک شخصیت هست و دیگری برای CoOp
اون که برای یک شخصیت هست دانلود میشه دیگه ؟

چون میخوام تو اکانت ریجن 2 بزنم و با ریجن 1 ام بازی کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or