Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
نمی دونم کسی تا به حال به این نکته اشاره کرده یا نه!!
Creative Director این بازی، Creative Director بازی ACIII هست!!:|
به نظرم تا می تونید سطح انتظارات خود را بکاهید!:|

نمی دونم کسی تا به حال به این نکته اشاره کرده یا نه!!
Creative Director این بازی، Creative Director بازی ACIII هست!!:|
به نظرم تا می تونید سطح انتظارات خود را بکاهید!:|
تا اینجا که چیزه بدی از fc4 ندیدیم که سطحه انتظارات رو بکاهیم . واقعا عالی بود . چه توی زمینه gameplay و چه تو زمینه هنری و گرافیکی ...
حالا هرکسی در قبل کارش ممکنه ضعیف باشه بدین معنی نمیشه با یه تیمه دیگه رو یک project کلیه دیگه کارش ضعیف باشه که !

تا اینجا که چیزه بدی از fc4 ندیدیم که سطحه انتظارات رو بکاهیم . واقعا عالی بود . چه توی زمینه gameplay و چه تو زمینه هنری و گرافیکی ...
حالا هرکسی در قبل کارش ممکنه ضعیف باشه بدین معنی نمیشه با یه تیمه دیگه رو یک project کلیه دیگه کارش ضعیف باشه که !
من كه تفاوتي از نظر گيم پلي با FC3 نميبينم انگار همونه با محيط جديد. فعلا كه خريدنش براي من منتفي شده.:d

من كه تفاوتي از نظر گيم پلي با FC3 نميبينم انگار همونه با محيط جديد. فعلا كه خريدنش براي من منتفي شده.:d
لزوما نباید همیشه یه بازی کلا متفاوت از قبل ظاهر بشه
اگر مثل cod بود که هر سال عرضه میشد چرا ... خب میگفتم حداقل یه تغییراتی بدن !
اما اگر برپایه همون فرمول قبلی باشه و بهبود یافته باشه چراکه نه. مگه چندتا بازی مثل FC از زمان عرضه fc3 داشتیم که بر فرضه مثال ایان FC4 تکراری و معمولی از اب در بیاد ؟
بازیهای دیگه مثل dark souls - mgs و... و .. همیشه بر پایه gameplay قبلی هستن دیگه . فقط تو ابعاد بهتری گسترش و بهبودشون میدن ...
همین اینکه دنیای بازی الان انقدر متنوع شده نسبت به fc3 که همش جزیره و جنگل بود خودش به gameplay و تجربه بازیباز توی محیطهای مختلف کمکه فراوانی میکنه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or