Far Cry 2: Official system requirements

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
UBISOFT سیستم مورد نیاز این بازی را معرفی کرد:

Minimal:
CPU:
Pentium 4 3.2 GHz, Pentium D 2.66 GHz, AMD Athlon 64 3500+ or better

Video card: NVIDIA® 6800 or ATI®X1650 or better; Shader Model 3 required; 256 MiByte video memory

Memory: 1 GB

Media reader: DVD-ROM

Recommended:
CPU: Intel® Core 2 Duo Family, AMD®64 X2 5200+, AMD® Phenom oder besser

Video card: NVIDIA® 8600 GTS or better, ATI®X1900 or better; 512 Mb video memory

Memory: 2 GB

Sound: 5.1 sound card recommended

Media reader: DVD-ROM

منبع

یوبی سافت هم جدیدا خالی بند شده.
یادتونه میگفتن به کارتهای سریه 9 انویدیا نیاز دارید؟!
الان با یه 8600GTS ناقابل تو بهترین حالت اجرا میشه.

C R Y S I S کجا Far Cry 2 کجا کرایسیس اند جزییات ، اند بزرگیه محیط ، اند گرافیک ، اند جلوه های ویژه

البته اینا هیچی از ارزش های Far Cry 2 کم میکنه و Far Cry 2 فقط با گیم پلی میتونه یه خودی نشون بده

www.BaziMarket.com Best PC Games Internet Shop

گرافیک بالا که به سیستم مورد نیاز ربطی نداره. خیلی بازیها سیستم بالا میخواستن ولی گرافیک خوبی نداشتن و برعکس. مثلا COD4 گرافیکش در عین زیبایی خیلی سبک بود. جوری که من با 8500GT رو رزولوشنه 1024*768 و آخرین جزئیات این بازی رو بدون افت فریم تموم کردم.

اند بزرگیه محیط
تو بزرگیه محیط کرایسیس انگشت کوچیکه ی Farcry2 هم نمیشه. مثلا یه بازیه Open Worldها.

C R Y S I S کجا Far Cry 2 کجا کرایسیس اند جزییات ، اند بزرگیه محیط ، اند گرافیک ، اند جلوه های ویژه

البته اینا هیچی از ارزش های Far Cry 2 کم میکنه و Far Cry 2 فقط با گیم پلی میتونه یه خودی نشون بده
چيزي كه مهم اين كه FC2 قرار براي كنسول ها بايد و بعدش هم شما تريلر از بازي ديديد؟ مي تونيد كل محيط رو آتيش بزنيد؟ فيزيك رو ديديد؟ يا هوش مصنوعي رو؟
تو يكي از تريلر ها نشون ميداد كاركتر به پاي يكي از دشمن ها تير اندازي كرد و اون خورد زمين و توي ديد بود و بعدش نشون داد يكي ديگه از دشمن ها اومد طرف اون زخمي و اون رو روي دوشش گذاشت و به طرف يك پناهگاه بردش كه واقعا زيبا بود. حالا شما چنين چيزي رو در Crysis به من نشون بده يا حتي همين آتيش گرفتن محيط رو كه درخت و... همه چيز ميسوزه.

نكته ديگه تو بازي اين كه ميتوني بازيت رو انتخاب كني شب يا روز بري ماموريت رو انجام بدي يعني توي روز بري با يك لشكر روبرو بشي يا شب بري وقتي همه خوابن كلكشون رو بكني.

توي Crysis كه اصلا تغيير زماني وجود نداشت و هر وقت بازي نياز داشت زمان روز ميشد يا شب ميشد. همين اين ها ميدوني چقدر مهم؟ باران گرفتن و...

گرافیک بالا که به سیستم مورد نیاز ربطی نداره. خیلی بازیها سیستم بالا میخواستن ولی گرافیک خوبی نداشتن و برعکس. مثلا COD4 گرافیکش در عین زیبایی خیلی سبک بود. جوری که من با 8500GT رو رزولوشنه 1024*768 و آخرین جزئیات این بازی رو بدون افت فریم تموم کردم.
يك بار گفتم ، مديرا لطف كردن به جرم بي منطقي جواب بنده رو دادن ولي COD4 گرافيكي نداشت كه بخواد سنگين باشه. يكي از مراحل كه اسمش يادم رفته توي محيط سرباز بود اگر نگاه ميكردي تمام كوه هاي اطراف به صورت دو بعدي طراحي شده بودند. نه درختي ميشكست نه ديواري خراب ميشد پس عملا چيزي به اسم تخريب پذيري نداشت.

درختان ، چمن و... اصلا تكاني نميخوردن و همين طور مثل بازي هاي نسل هفتمي سرجاي خودشون ايستاده بودند. آسمون رو هم كه نگاه ميكردي ابر ها همينجور ايستاده بودن و حالت دو بعدي داشتند. حالا شما اين ها رو مثلا با Crysis كه الان اومده مقايسه كن خب معلوم كه اين بازي بايد خيلي راحت اجرا بشه تازه محيط COD4 كه همش بسته بود و يك بازي خطي بود محيط هاي كوچيك اما FC2 و Crysis محيط هاي بزرگ و OpenWorld دارند.

همه اين ها رو بايد در نظر گرفت صرف اين كه COD4 گرافيك زيبا داره دليل نميشه كه ...

Miesam من تمام دلایل رو قبول دارم. اما دلایل منطقی تری دارم که CE2 قوی تر از Duniai هستش.
همان طور که به دوستام گفتم . بیشتر ایرانی ها چیزی از CE2 نمی دونن.
حتی crysis رو با MOD هاش بازی نکردن.

׺°”˜`”°º×HELLBOY׺°”˜`”°º×

به نظر من سيستم توصيه شدهش (با توجه به حداقل) نتونه بازم خوب بازي بالا بياره! كه اين اتفاق براي crysis هم رخ داده بود كه شركت asus در نمايشگاه ( فكر كنمe3 ) سيستمي مخصوص با نامي انحصاري براي crysis بسته بود و علاوه بر تعريف و تمجيد ها، متاسفانه نتونست بازيو به خوبي بالا بياره كه از شركت asus بعيد بود!:eek::confused:

همچنين يك خبر يا شايدم شايعه افتضاح از Cod5 هم دارم:
Activision در ابتدا اعلام کرد که Call of Duty: World at War در تابستان امسال منتشر خواهد شد و پس از آن سازنده ی بازی یعنی Treyarch خبر داد که بازی در پاییز منتشر خواهدشد.اما Electronic Gaming Monthly در ستون شایعات خود شایعه ای را آورده است که براساس آن تا فوریه سال 2009 خبری از Call of Duty: World at War نخواهدبود.
در شماره ی این ماه EGM و در ستون شایعات آن دویاره اعلام شد که براساس منبع این مجله تاریخ انتشار Call of Duty: World at War به زمان نامشخصی در سال 2009 منتقل شده است مشخص نیست اگر این خبر درست باشد برای پیش بینی های میزان فروش Activision در پاییز چه اتفاقی خواهد افتاد.:blushing:
(راستي در مورد Far Cry2 و نظرات در موردش،، بهتره كه به تاپيك مخصوصش-->
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=6904&page=6
مراجعه و نظر بدين دوستان!):eek::cool:

Miesam من تمام دلایل رو قبول دارم. اما دلایل منطقی تری دارم که CE2 قوی تر از Duniai هستش.
همان طور که به دوستام گفتم . بیشتر ایرانی ها چیزی از CE2 نمی دونن.
حتی crysis رو با MOD هاش بازی نکردن.
البته اين بحث مقايسه ميان بازي ها بود تا مقايسه بين موتور هاشون. صحبت كردن درباره اين كه كدوم موتور بهتر تا قبل از عرضه FC2 چندان درست نيست. تو قوي بودن CE2 شكي نيست. اما اين سازنده ها هم هستند كه مي تونند موتور رو ضعيف يا قوي نشون بدن. فعلا فكر ميكنم موتور دنيا كارش رو بهتر از CE2 انجام داده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or