Far Cry 2: Official system requirements

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
UBISOFT سیستم مورد نیاز این بازی را معرفی کرد:

Minimal:
CPU:
Pentium 4 3.2 GHz, Pentium D 2.66 GHz, AMD Athlon 64 3500+ or better

Video card: NVIDIA® 6800 or ATI®X1650 or better; Shader Model 3 required; 256 MiByte video memory

Memory: 1 GB

Media reader: DVD-ROM

Recommended:
CPU: Intel® Core 2 Duo Family, AMD®64 X2 5200+, AMD® Phenom oder besser

Video card: NVIDIA® 8600 GTS or better, ATI®X1900 or better; 512 Mb video memory

Memory: 2 GB

Sound: 5.1 sound card recommended

Media reader: DVD-ROM

منبع

شخصا نظرم اینه که فعلا نه موتورها و نه بازیها رو با هم مقایسه کنید. فعلا باید صبر کرد تا بازی عرضه بشه.
موتور ce ویژگی هایی داره که دنیا در بعضی بخشها طبق اطلاعات کمی که ازش عرضه شده جایی نداره ولی به طور کلی چون هم اطلاعات کمی وجود داره و هم هنوز هیچ نمونه ای عرضه نشده نمیشه حرفی زد.
با تکیه بر نکته بالا این موضوع کوچک بودن زمینهای crysis هم حل میشه چون که میدونید دنیا فقط در حداکثر حالت اندازه 250 کیلومتر مربع را شبیه سازی ولی حتی ce1 میتونه 4398046.5 کیلومتر مربع را بسازه چه برسه به ce2!! البته اکثرا با رمهای ما نمیشه همچین زمینی را لود کرد. :cheesygri
البته ساختار موتورها هم متفاوتن هستند.
در ضمن فاصله زمانی بین موتورها رو هم در نظر بگیرید.
-----------
ولی به نظر سیستم معقولیه!! امیدوارم بازی جالبی باشه.

من شنیدم موتور dunia باگ داره کلا من فکرنمیکنم farcry2 از نظره گرافیکی به پای CRYSIS برسه
تر قرآن ، من آخر سر اين ماجرا ها خود زني ميكنم! ، بازي اي كه نيمده چه جوري ميفهمند باگ داره آخه؟ بزاري يك دمو از بازي بياد بعد بگيد بازي باگ داره. بازي اي كه نيمده و اصلا خبري هم ازش نيست !؟ باگ داره!!!!!!!!!!!! خب ميخوايد بازي اي كه در حال ساخت عين زماني باشه كه داره عرضه ميشه!؟

تر قرآن ، من آخر سر اين ماجرا ها خود زني ميكنم! ، بازي اي كه نيمده چه جوري ميفهمند باگ داره آخه؟ بزاري يك دمو از بازي بياد بعد بگيد بازي باگ داره. بازي اي كه نيمده و اصلا خبري هم ازش نيست !؟ باگ داره!!!!!!!!!!!! خب ميخوايد بازي اي كه در حال ساخت عين زماني باشه كه داره عرضه ميشه!؟
هیچ بازیی بدون باگ نبوده و نخواهد بود
به قول خودت یک دمو هم از بازی نیومده چطور شما نتیجه گرفتی که بازی باگ نداره ؟! :)

نميدونم ولي تجربيات كه در گرافيك دارم و با ديدن دمو ها اين بازي من شك ندارم كه موتر اين بازي به CryEngine2 نخواهد رسيد البته به قول دوستان بايد صبر كرد وخوب بازي ديد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or