Multi Platform Fallout 76

سازنده
Bethesda
تاریخ انتشار
October 2018
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
banner-1.png

information.png
Fallout 76 در مراسم E3 امسال به عنوان اولین بازی تماما انلاین استدیو خوش نام و اوازه BGS معرفی شد . Fallout 76 رو میشه بخش انلاین قسمت 4 دونست چرا که به گفته تاد هاوارد کارگردان اجرایی بازی بخش انلاین Fallout 4 به خاطر نبود نیروی کافی فقط در حد ایده اولیه باقی موند و حالا بعد سه سال با نام Fallout 76 سر شکل گرفته تا ما رو به عنوان اولین کسایی که به دنیای جنگ زده و نابود شده حملات اتمی قدم میزاریم معرفی کنه . بازی همونجور که از اسمش پیداست از Vault 76 شروع میشه بانکر و سنگر زیر زمینی که به منظور ساخت و زندگی بخشیه دوباره بشریت بعد از 25 سال از حملات اتمی ایجاد شده تا ما رو در روز "Reclamation Day" به این دنیا معرفی کنه زمانی که همه چیز نابود شده و خبری از حیاط انسانی بر روی زمین نیست هیچ NPC برای تعامل وجود نداره و باید با داستان و خاطراتشون زندگی کنیم و به خواسته های یک سری رباط و ادم های مرده رسیدگی کنیم . داستان اصلی و داستان های جانبی بازی قرار از این روش روایت بشن پس خودمونیم در این دنیا و بقیه افراد نجات یافته Vault 76 که در قالب بقیه پلیر ها انجام وظیفه میکنن که میتونیم باهم در قالب دوست یا دشمن در مپ بازی که حالا 4 برابر نسخه ی قبلی هم هستش به بازی کردن به پردازیم تصمیم اینکه به بقیه بپیوندیم یا یـ اکتشاف گر تنها باشیم به عهده خودمون هستش با این حال کی ترجیه میده توی این دنیای خالی از سکنه تنها بگرده ؟ اساس اصلی بازی بر روی رو اکتشاف نهاد شده و قول کلی محیط کشف نشده در این دنیای بزرگ رو سازندگان بازی دادن .....

SPECIAL and Perk Cards
  • پلیرها میتونن کارت های پرک شون رو در گروهی که عضو هستن به اشتراک بزارن به شرطی که بقیه اعضا پرک های متفاوتی داشته باشن
  • هر موقع که لول اپ میشید میتونید از بین گزینه های S.P.E.C.I.A.L یک کدومشون رو افزایش بدید و یک پرک کارت بهش اختصاص بدید
  • هر قسمت S.P.E.C.I.A.L دارای یک سبد امتیاز (point) برای فعال کردن پرک کارت هستش
  • برا فعال کردن هر پرک کارت نیاز به امتیاز (point) دارید
  • شما میتونید هر پرک کارت رو برای قدرت بیشتر لول اپ کنید
  • شما میتونید هر پرکی که بدست میارید رو استفاده کنید
  • محدودیت هر لول S.P.E.C.I.A.L از 10 به 15 افزایش پیدا کرده
  • هر پرک کارت تا پنج لول قابلیت ارتقاء داره
  • هر کردوم از پرک کارت های Mutation (جهش یافته) ها مزایا و معایبی دارن
  • افزایش Charisma باعث میشه که شما بتونید پرک کارت های بیشتری رو با بقیه افراد به اشتراک بزارید به خاطر همین خیلیا احتملا Charisma رو بیشتر از همه افزایش بدن
  • تا لول 10 از هر دو لول یک پرک کارت دریافت میکنید از بعد لول 10 به ازای هر پنج لول یک پک چهار تایی که پرک کارت هاش به صورت تصادفی هستن دریافت میکنید
  • در پک پرک کارت ممکنه یـ کارت با شکل ادامس وجود داشته باشه استفاده از این کارت باعث میشه دیر تر گرسنه بشید
  • میتونید هر وقت که بخواید پرک کارت هاتون رو عوض کنید
  • پک پرک کارت ممکنه کارت هایی به شما بده که برای استفاده نیاز به لول بالاتری دارن
  • وقتی به لول پنجاه رسیدید دیگه نمیتونید مقادیر SPECIAL رو افزایش بدید ولی همچنان پرک کارت دریافت میکنید
Characters and Mechanics
  • شما در ابتدا در Vault76 در روز Reclamation Day بیدار میشد
  • سیستم شخصی سازی کاراکتر بهبود پیدا کرده
  • با استفاده از Photo Mode میتونید تصویر شخصیتی که در بازی ساخته اید رو بر روی پروفایلتون در بازی قرار بدید
  • Photo Mode دارای انواع اقسام تنظیمات و فیلتر های رنگی برای گرفتن عکس ار کاراکترتون هستش
  • بازی لودینگ های کمی داره
  • هر وقت که بخواهید میتونید ظاهر کرکترتون رو تغییر بدید که شامل جنسیت هم میشه
  • با افزایش Rads ممکنه شما تبدیل به جهش یافته بشید
Gameplay
  • هیچ سیو فایلی وجود نداره
  • PvP تا لول 5 امکان پذیر نیست
  • شما میتونید پلیر های که ممکنه دائم مزاحمتون میشن رو بلاک کنید اینجوری دیگه نمیتونن رو مپ شما رو مشاهد کنن
  • میتونید از یک پرچم صلح جویی برای جلو گیری از درگیری در بازی استفاده کنید

آخرین ویرایش:
من نسخه بیس بازی رو چند سال پیش گرفتم ولی پلی ندادم
بازیش نیاز به dlc داره یا کلا آپدیت هاش رایگان هست؟
بازی dlc پولی نداره. همه محتواهای اضافی که دادن رایگانه. صرفا بتل پس طور و اسکین و ایناس پولیاش

من نسخه بیس بازی رو چند سال پیش گرفتم ولی پلی ندادم
بازیش نیاز به dlc داره یا کلا آپدیت هاش رایگان هست؟
همونطور که دوستمون توضیح داد همش جینگول پینگوله ، اصل جنس رایگان منتشر میشه.

من چندتا پست قبلا در موردش نوشتم ، شاید به کارت اومد:
@reza51

Fallout 76 | PC
این پست من بعد از تجربه 20 و چند ساعته بازیه.
موردی به سوالهات شاید جواب نده، اما درش جواب چندتا از سوالهات هست.

ولی حالا که اینجام همینطوری گذری چندتا از سوالهات جواب میدم:
همین الان بگم بازی MMO نیست، حداقل اونی که تو ذهنتِ نیست.
فکر کن داری بازی میکنی و مراحل طی میکنی، اینجا و اونجا چندپلیر دیگه هم میبینی که میتونی باهاشون تعامل داشته باشی یا اینکه کلا نادیده بگیریشون و بازی خودت بکنی، همین.
در مقابل تجربه ای که من از بازی داشتم این بود که بازی کمیونیتی خیلی خوبی هم داره، همون یکی 2ساعت اول بازی تو یک مرحله PVE به چندتا پلیر دیگه کمک کردم که یکی از باتجربه هاشون به عنوان تشکر برام یک اسلحه لول بالا دراپ کرد که خیلی حال کردم.
اصلا همین دلیلی شد که بازیو ادامه بدم تا بتونم کرکترم ارتقا بدم و از اون اسلحه در مراحل بعد استفاده کنم.

بازی کاملا داستانی هست و داستان خیلی خوبی هم داره، مخصوصا بعد یکی 2تا اکسپنشن آخر.
در مورد مقایسه با COD/BF نمیدونم چی باید گفت!
نمیدونم اصلا میتونن به هم ربطی داشته باشن یا نه، ولی اگه وجه اشتراکی بین نسخه های مختلف COD/BF و Falloutهای اصلی پیدا میکنی این نسخه هم در همون حدهست.
نیاز به زبان انگلیسی بازی متوسط به بالا هست مثل بازیهای دیگه.

تو اون پست که آبان پارسال تو بخش PC گذاشته بودم میانگین نمرات پلیرها روی Mostly Positive بود، قبلش Mixed بود:
View attachment 203787
این کاملا دلیلش Free Weekend روی استیم بود که ملت تونستن بازیو جدای از تبلیغات منفی تجربه کنن و خودشون قضاوت کنن.
یکیش خود من، بعد اون بیست ساعت گیم پلی رفتم بازیو خریدم.

اما حالا اینقدر آپدیتهای خوب از اون موقع برای بازی اومده که نمرات اومده روی Very Positive:
View attachment 203793
====================
در شرایط حاضر هر کسی بگه بازی فلان هست و بیسار، مطئنا بیشتر از یک سال هست که اونو تجربه نکرده.
بتسدا مثل استودیوی No mans sky تونسته با آپدیتهای خوب و درست بازی به اون چیزی که باید تبدیل کنه.

در آخر بعنوان نتیجه گیری، پایان بندی همون پست پارسالم میزارم، فکر کنم به بهترین شکل برای امروز هم کاربرد داره:

نتیجه گیری اینکه بازی کاملا قابل بازی هست و در عین حال دوست داشتنی، اونهم بصورت کاملا تک نفره.
قطعا بهترین تجربه از یک نسخه Fallout نیست ولی یکی از نسخه های خوب این سری حتما هست.
در مورد خرید بازی با قیمت اصلی زیاد مطمئن نیستم ولی حتما تو تخفیفات مثل حالا ارزش خرید داره.
آره میشه مراحل بصورت coop تا 4 نفر شایدم بیشتر باهم میرید.
تو منوی بازی باید اسم دوستت جستجو کنی، بعد روش کلیک میکنی و join world.
تو سرور که رفتی invite to team بزن.
==========
اما پیشنهاد میکنم همون تنها بازی کن، چون سیستم coop اینطور هست که تقریبا تو نصف کوئستها فقط لیدر xp و جوایز اصلی میگیره و به مابقی 2زار بیشتر نمیده.
اینطوری مراحل اصلی باید 2 بار بری (اگه 2نفره بازی میکنین) که هر 2نفر به لوت و... یکسان برسین.
یا اصلا هر کی تنهایی خودش باید بره.

قبلا تو همین تاپیک نوشتم که بازی کلا سینگل پلیری هست که فقط آنلاین هست.
خود بازی از شما میخواد تنهایی بازی کنین تا پیشرفت کنین و اصلا ویژگیهای یک بازی آنلاین coop یا mmo که پیشرفت مراحل و... برای همه یکسان هست رو نداره.

تنهایی بازی کن لذت ببر، چون طراحیش براین اساس بوده، حداقل الان اینطور هست.
این سریالی که اومد بزرگترین موهبت ممکن برای بستدا و فالوت بود حتی مهمتر از خریده شدنشون توسط مایکروسافت.
حتی 76 بالاخره دیده شد و توسط خیلی از پلیرها و حتی هیترها تست شد.

از الان مطمئنا کمپانیهای دیگه هم دارن نظاره میکنن و تو سالهای بعد قطعا حجم وسیعی از بازیها برگردان تلویزیونی میگیرن.
=========
ولی هدف اصلیم از این پست این بود که بگم اگه فالوت فنید بشینید بازی کنید که بالای 100 ساعت محتوای داستانی و... انتظارتون رو میکشه.
همچنان هم داره آپدیت میگیره و اکسپنشن میاد براش.
الان هم که تخفیف 80 درصدی داره دیگه باید چیکار کنن که بازی کنیدش؟
اگه در مورد خرید DLC هم سوال دارید ، نه اصلا نیاز نیست که بخرید.
یه سری کازمتیک و جینگول پینگوله.

اکسپنشهای داستانی و... همش رایگان منتشر میشه برای بازی.
قبلا همینجا نوشتم که اصلا فکر نکنین MMOعه یا همچین چیزی ، میتونم بگم 99.99% بازی رو کامل میتونین تنهایی/Solo بازی کنید.
اون ایونتهای گروهی هم که هست سرور سایده و شما نیاز به دوست و همراه ندارید که با هم قرار بزارید که بازی کنیدش، جوین بقیه میشید و بازی میکنید.

مقایسه بخش داستانی و... خب به کیفیت نیووگاس/F4 و... نمیرسه چون بازی از ابتدا طراحیش براین اساس نبوده و یکی دو سال بعد انتشار NPC ، مراحل داستانی ، فکشن و... بهش اضافه شد.
در واقع وقتی دیدن طرفدارها بازی رو له کردن گفتن خاکit ، بریم دوباره یه فالوت بسازیم.
ولی با اینکه بقول اونوریها After Thought بوده ولی خیالتون راحت واقعا کشش لازم رو ایجاد میکنه و میشه گفت با یک فالوت خوب طرفیم (نسخه های دیگه همه عالی بودن).

به خودتون و به بازی یه شانس بدید، به نظرم کاملا ارزشش رو داره ، مخصوصا با این قیمت.

بازی در کمال تعجب بدون وی پی ان و دی ان اس، رو پلی استیشن کانکت و وارد میشه،

اینطور که از یگ نگاه به تروفی لیست فهمیدم قبلا هم دیده بودم تو سایت ها، فقط 2 تروفی پلیر کیل و ریوایو داره که گرایند 20 تایی دارند، چیز خاصی نیست، بقیه اش میشه سولو بازی کرد، باید ببینم چطوره، اگه با اینترنت بدون دردسر بتونم مالتی بزنم حتما ایونت های بازی رو با ملت هم میرم حال میده، پلتش کلا حال میده...

خلاصه بریم که بترکونیم... فقط احتمالا یکمی پرترافیک بازی میکنم که تا وقتی کانکت میشه تمومش کنم...

بازی در کمال تعجب بدون وی پی ان و دی ان اس، رو پلی استیشن کانکت و وارد میشه،

اینطور که از یگ نگاه به تروفی لیست فهمیدم قبلا هم دیده بودم تو سایت ها، فقط 2 تروفی پلیر کیل و ریوایو داره که گرایند 20 تایی دارند، چیز خاصی نیست، بقیه اش میشه سولو بازی کرد، باید ببینم چطوره، اگه با اینترنت بدون دردسر بتونم مالتی بزنم حتما ایونت های بازی رو با ملت هم میرم حال میده، پلتش کلا حال میده...

خلاصه بریم که بترکونیم... فقط احتمالا یکمی پرترافیک بازی میکنم که تا وقتی کانکت میشه تمومش کنم...
مطمئنم پلی تایم F4 رو تو 76 میزنی و ازش رد میشی.
به راحتی میتونه از مجموع پلی تایم کل نسخه های فالوتی که بازی کردی پیشی بگیره.
چون خیلی محتوا داره.
تموم شدنی نیست ، فکر نکن پلتش میکنی و میزاری کنار.
تا بیای به محتوای فعلی برسی یه آپدیت دیگه میگیره و این لوپ همچنان ادامه داره.
از طرفی گرایند هم جزو لوپ بازیه که قابل توجهه.

یک نکته اینکه تو تنظیمات بازی Pacifist mode از ابتدا روشنه ، اینطوری تقریبا PVP رو غیر فعال کردی.
میگم تقریبا چون همچنان میشه که باهاشون درگیر شد ، اینکه به سمتشون شلیک کنی و اونها هم PVP رو قبول کنن و با هم درگیر بشین.
وگرنه شلیک اسلحه ، نارنجک و... چه از سمت تو و چه از سمت پلیرهای دیگه هیچ آسیبی بهت نمیزنه.

میمونه ایونت ها که خب اونجا درگیری فعاله یا اینکه یکی نزدیکت Nuke کنه که خب باز هم دمیج میخوری و از طرف تو هم برای پلیرهای دیگه صادقه.

این Pacifist mode خوراک سولو بازی کردنه.
گرچه PVP تو این بازی خیلی خیلی کم اتفاق میفته ، بیشتر مواقع هیچ کس با هیچ کس کاری نداره چون درگیر روتین خودشونن.
خیلی وقتها هم نزدیک میشن که برات به عنوان هدیه آیتم لول بالا دراپ کنن ، این خیلی مرسومه تو بازی.
خیلی خیلی کم پیش میاد که یکی دنبال PVP باشه که خب در اونصورت Pacifist فعاله و اگه کاری به کارت داشتن میتونی میدل فینگر نشون بدی و رد شی.

حتما مبالغه میکنم ولی الان بعد از این آپدیتها از لحاظ محتوا هم تا حدی میتونه جلوی ESO عرض اندام کنه و بگه یه نگاه هم به ما بنداز.
این رو تو زمان انتشار 76 میگفتی که هیچ محتوای داستانی نداشت ملت نوکت میکردن.

منم با این آپدیت دسامبر میخوام یه برگشت داشته باشم بهش.
کلا خیلی دلم برای دنیای فالوت تنگ شده.
با سریالش میپرم تو 76 و یه سر هم به F4 میزنم و عشق میکنم ، ماه بعد ماه فالوته :x :x

چون خیلی محتوا داره.

یک نکته اینکه تو تنظیمات بازی Pacifist mode از ابتدا روشنه ، اینطوری تقریبا PVP رو غیر فعال کردی.
میگم تقریبا چون همچنان میشه که باهاشون درگیر شد ، اینکه به سمتشون شلیک کنی و اونها هم PVP رو قبول کنن و با هم درگیر بشین.
وگرنه شلیک اسلحه ، نارنجک و... چه از سمت تو و چه از سمت پلیرهای دیگه هیچ آسیبی بهت نمیزنه.

میمونه ایونت ها که خب اونجا درگیری فعاله یا اینکه یکی نزدیکت Nuke کنه که خب باز هم دمیج میخوری و از طرف تو هم برای پلیرهای دیگه صادقه.

گرچه PVP تو این بازی خیلی خیلی کم اتفاق میفته ، بیشتر مواقع هیچ کس با هیچ کس کاری نداره چون درگیر روتین خودشونن.
خیلی وقتها هم نزدیک میشن که برات به عنوان هدیه آیتم لول بالا دراپ کنن ، این خیلی مرسومه تو بازی.
خیلی خیلی کم پیش میاد که یکی دنبال PVP باشه که خب در اونصورت Pacifist فعاله و اگه کاری به کارت داشتن میتونی میدل فینگر نشون بدی و رد شی.

حتما مبالغه میکنم ولی الان بعد از این آپدیتها از لحاظ محتوا هم تا حدی میتونه جلوی ESO عرض اندام کنه و بگه یه نگاه هم به ما بنداز.

با سریالش میپرم تو 76 و یه سر هم به F4 میزنم و عشق میکنم ، ماه بعد ماه فالوته :x :x
مرسی مرسی ماکان چه اطلاعات مفید و هیجان انگیزی
:-bd:-bd

خیلی امیدوارم همینطور که میگی باشه و اصلا بدم نمیاد اینطوری درگیرش بشم :x:x:x عملا یک فال اوت جدیده برام...

چون خیلی محتوا داره.

رسیدم لول 16 (یا 18 دقیق یادم نیست) و بازی کاملا راه افتاد (از لول 7 8 راه افتاده بود و به اندازه کافی کپ داشتم مخصوصا برای فست ترول، من کلا فست ترول سعی میکنم تو اوپن ورد ها کم بکنم که بیشتر اکسپلور بکنم تو بازی، این "مسیر" رو رد کردن به شدتتتت بهم حال میده کلا تو بازی ها، کمتر از ماموریت اصلی نیست اصلا و یک بخش مهمی از بازیه... یک سره اکتشاف ادونچر اسکونج و عشق و حال...

خلاصه رسیدم لول 12 و دیگه همه کار کردم چندین ماموریت 30 ساعت بازی کلی پیشرفت داستان کلی میسلنیس کوئست و ساید کوئست و دیلی کوئست؛ اکسپلور بخش مهمی از محدوده پیرامون ورودی والت 76.... تا یک بخشی از محیط اطراف،

دیگه بازی کامل روم نشست، تموم، عاشق شدم :دی یک سری مولفه های نقش افرینیش مثل سیستم دیالوگ و روشن بودن بخش مهمی از مکانیسم های سوروایول از اول و کلا، باعث شده بازی از نظر نقش افرینی یک سری بهبوبد خوب نسبت به اف 4 داشته باشه؛ محیط هم یکمی متنوع شده لندسکیپ ها خرابه های جا مانده ویستلند بناهای عظیم تخریب شده و بخش باقی مونده تمدن سقوط کرده و درب و داغون شده خیلی خوب از کار درومده، خوشم اومد طراحی محیط و مپ و اتمسفر و یکمی تغییر افکت های گرافیکی خوبه واقعا، موسیقی بد نیست ولی خارق العاده هم نیست... انتظار از بتزدا تو موسیقی خیلی بیشتره...

اما، امای بزرگ، اف 4 قشنگ همچنان انسجام خیییییییییییلیییییییییییی بیشتر و بهتری داره و "بازی" بهتری هست، اف 4 امروز بعد از رفع مشکلات پرفورمنس، واقعا بهینه و بالانس هست (متوجه ضعف در بخش نقش افرینی کلاسیک مخصوصا سیستم دیالوگ و تاثیر کم در روند بازی هستم) اما بازی همچنان با سیستم ساخت و ساز و مدیریت ستلمنت، تا حد زیادی رقیق شدن نقش افرینی در سیستم دیالوگ و ساخت نرتیو و روایت هر پلیر (کرکتر) بین فکشن های بازی رو جبران کرده، این + اکشن ادونچر و اکسپلورر به شدت با کیفیت بازی، باعث میشه فال اوت 4 امروز واقعا یک بازی درجه 1 باشه و قطعا اگر روز انتشار این پرفورمنس رو داشت، متاش +90 میشد، یادتون باشه عمده مشکلات ملت پرفورمنس بود، مشکل با سیستم نقش افرینی اونقدر سهمگین نبود برای همه، این مخصوص بخش هاردکور کلاسیک کامیونیتی نقش افرین باز هست، ادمایی که هرچقدر هم به بتزدا فحش ایده ال گرایانه بدن، اخرش بازیش رو میخرند عاشقش هم میشند :D

خلاصه اف 4 واقعا بازی منسجم کامل با ظرافت سنگین و سطح بالاتری از اف 76 هست، اف 4 اگر بهش 90 95 100 بدیم، 76 تو بهترین حالت 70 75 80 میگیره به نظرم، من شاید دیگه غرق بشم و 9 بدم همچنان به 76 ( به اف 4 10 میدم) اما میفهمم که میانگین بازی امروز که پرفورمنس خوبی داره ومحتواش کامل شده اپدیت شدنش همیشه روال و خوب بوده باز هم، نهایتا 8 هست از سمت عموم... محیط و فکشن هارو برای اینکه خوب بشناسم باید بیشتر بازی کنم...

*دیروز یکی رو دیدم لول +200؛ چه کامیونیتی مثبت و ادم حسابی داره بازی، از اول شروع کرد خوش و بش و یک سره حرکات موزون مثبت :دی تیم شدیم لیدر شد اقا 4.5 ساعت این نصف مپ من رو چرخوند :دی کلی جای خاص رفتیم و ایتم های خاص رو بهم گفت برداشتم؛ کلی انمی لجندری زدم (زدیم) و ایتم لجندری گرفتم و اخرشم 4 لول اپ شدم؛ شایدم 6 لول (شاید الان 18 باشم) اصن انگار خودش رو وقف من کرد براش یک سرگرمی بود انگار یک کوئست بود، بعد رفتیم یک کوئست خودشم انجام دادیم که فکر کنم تیم میخواست، اخرشم کلی (کلی :دی) خودش اسلحه لجندری برام دراپ کرد طوری که هنوز و نمیتونم بعضی هاشون رو اکوئییپ کنم قدرت ندارم : ))))))))))))))))))))))) من خودمم پاره کرده بودم مثلا شاید +100 stimpak و 70 80 تا انواع رداِوِی داشتم، اما اینم برام چند صد تا (:دی) اخرش دراپ کرد، هر 2 قدم هم برمیگشت یا لاو میفرستاد یا خوش و بش و لایک :D

اون وسطا یکی فکر کنم +400 بود هم بهمون جوین شد و یکمی باهامون بازی کرد، بعدشم خود همین اولی فرند ریکوئست فرستاد و رفیق شدیم منم مسیج دادم گفتم بیا تروفی های گرایند رو بوست کنیم گفت حتما فقط PVP رو ان کن که یاد پسفیست مود که تو گفته بودی افتادم و الان اومدم اینارو گفتم :دی

75 درصد مواقع وارد بازی میشم بدن مشکل ولی 25 درصد هم ارور میده، مبین نت...

حالا از امروز مد های دیگه و ایونت های بازی هم شروع کردم چون دیگه قوی شدم، فقط حیف فضا و جا محدوده و نمیشه سوپر ابر بینهایت پولدار شد سریع با لوت سرتاسری و فروش :دی مثلا دیگه برای لوت باید حواسم باشه چون کمپ هم پر میشه حتی اگر تمام پرک های وزن رو بگیری، البته نمیدونم شادی جلوتر بشه نامحدودش کرد ولی بیشتر شبیه استارفیلد هست فکر کنم، بالانسه اما خوبه مشکلی نیست...

آخرین ویرایش:
رسیدم لول 16 (یا 18 دقیق یادم نیست) و بازی کاملا راه افتاد (از لول 7 8 راه افتاده بود و به اندازه کافی داشتم مخصوصا برای فست ترول، من کلا فست ترول سعی میکنم تو اوپن ورد ها کم بکنم که بیشتر اکسپلور بکنم تو بازی، این "مسیر" رو رد کردن به شدتتتت بهم حال میده کلا تو بازی ها، کمتر از ماموریت اصلی نیست اصلا و یک بخش مهمی از بازیه... یک سره اکتشاف ادونچر اسکونج و عشق و حال...

خلاصه رسیدم لول 12 و دیگه همه کار کردم چندین ماموریت 30 ساعت بازی کلی پیشرفت داستان کلی میسلنیس کوئست و ساید کوئست و دیلی کوئست؛ اکسپلور بخش مهمی از محدوده پیرامون ورودی والت 76.... تا یک بخشی از محیط اطراف،

دیگه بازی کامل روم نشست، تموم، عاشق شدم :دی یک سری مولفه های نقش افرینیش مثل سیستم دیالوگ و روشن بودن بخش مهمی از مکانیسم های سوروایول از اول و کلا، باعث شده بازی از نظر نقش افرینی یک سری بهبوبد خوب نسبت به اف 4 داشته باشه؛ محیط هم یکمی متنوع شده لندسکیپ ها خرابه های جا مانده ویستلند بناهای عظیم تخریب شده و بخش باقی مونده تمدن سقوط کرده و درب و داغون شده خیلی خوب از کار درومده، خوشم اومد طراحی محیط و مپ و اتمسفر و یکمی تغییر افکت های گرافیکی خوبه واقعا،

اما، امای بزرگ، اف 4 قشنگ همچنان انسجان خیییییییییییلیییییییییییی بیشتر و بهتری داره و "بازی" بهتری هست، اف 4 امروز بعد از رفع مشکلات پرفورمنس، واقعا بهینه و بالانس هست (متوجه صعف در بخش نقش افرینی کلاسیک مخصوصا سیستم دیالوگ و تاثیر کم در روند بازی هستم) اما بازی همچنان با سیستم ساخت و ساز و مدیریت ستلمنت، تا حد زیادی رقیق شدن نقش افرینی در سیستم دیالوگ و ساخت نرتیو و روایت هر پلیر (کرکتر) بین فکشن های بازی رو جبران کرده، این + اکشن ادونچر و اکسپلورر به شدت با کیفیت بازی، باعث میشه فال اوت 4 امروز واقعا یک بازی درجه 1 باشه و قطعا اگر روز انتشار این پرفورمنس رو داشت، متاش +90 میشد، یادتون باشه عمده مشکلات ملت پرفورمنس بود، مشکل با سیستم نقش افرینی اونقدر یهمپین نبود برای همه، این مخصوص بخش هاردکور کلاسیک کامیونیتی نقش افرین باز هست، ادمایی که هرچقدر هم به بتزدا فحش ایده ال گرایانه بدن، اخرش بازیش رو میخرند عاشقش هم میشند :D

خلاصه اف 4 واقعا بازی منسجم کامل با ظرافت سنگین و سطح بالاتری از اف 76 هست، اف 4 اگر بهش 90 95 100 بدیم، 76 تو بهترین حالت 70 75 80 میگیره به نظرم، من شاید دیگه غرق بشم و 9 بدم همچنان به 76 ( به اف 4 10 میدم) اما میفهمم که میانگین بازی امروز که پرفورمنس خوبی داره ومجتواش کامل شده اپدیت شدنش همیشه روال و خوب بوده باز هم، نهایتا 8 هست از سمت عموم... محیط و فکشن هارو برای اینکه خوب بشناسم باید بیشتر بازی کنم...

*دیروز یکی رو دیدم لول +200؛ چه کامیونیتی مثبت و ادم حسابی داره بازی، از اول شروع کرد خوش و بش و یک سره حرکات موزون مثبت :دی تیم شدیم لیدر شد اقا 4.5 ساعت این نصف مپ من رو چرخوند :دی کلی جای خاص رفتیم و ایتم های خاص رو بهم گفت برداشتم؛ کلی انمی لجندری زدم (زدیم) و ایتم لجندری گرفتم و اخرشم 4 لول اپ شدم؛ شایدم 6 لول (شاید الان 18 باشم) اصن انگار خودش رو وقف من کرد براش یک سرگرمی بود انگار یک کوئست بود، بعد رفتیم یک کوئست خودشم انجام دادیم که فکر کنم تیم میخواست، اخرشم کلی (کلی :دی) خودش اسلحه لجندری برام دراپ کرد طوری که هنوز و نمیتونم بعضی هاشون رو اکوئییپ کنم قدرت ندارم : ))))))))))))))))))))))) من خودمم پاره کرده بودم مثلا شاید +100 stimpak و 70 80 تا انواع رداِوِی داشتم، اما اینم برام چند صد تا (:دی) اخرش دراپ کرد، هر 2 قدم هم برمیگشت یا لاو میفرستاد یا خوش و بش و لایک :D

اون وسطا یکی فکر کنم +400 بود هم بهمون جوین شد و یکمی باهامون بازی کرد، بعدشم خود همین اولی فرند ریکوئست فرستاد و رفیق شدیم منم مسیج دادم گفتم بیا تروفی های گرایند رو بوست کنیم گفت حتما فقط PVP رو ان کن که یاد پسفیست مود که تو گفته بودی افتادم و الان اومدم اینارو گفتم :دی

حالا از امروز مد های دیگه و ایونت های بازی هم شروع کردم چون دیگه قوی شدم، فقط حیف فضا و جا محدوده و نمیشه سوپر ابر بینهایت پولدار شد سریع با لوت سرتاسری و فروش :دی مثلا دیگه برای لوت باید حواسم باشه چون کمپ هم پر میشه حتی اگر تمام پرک های وزن رو بگیری، البته نمیدونم شادی جلوتر بشه نامحدودش کرد ولی بیشتر شبیه استارفیلد هست فکر کنم، بالانسه اما خوبه مشکلی نیست...
دقیقا 76 با همه خوبیهاش نهایتا یه فالوت خوبه ولی عالی نیست.
همونطور که گفتی حتما فالوتهای شماره دار خیلی ازش باکیفیت تر هستن و بقول انسجام بهتری دارن چون از ابتدا بر همین اساس ساخته شدن.
اما 76 به شکل یه اسکلت منتشر شد و اصلا قرار نبود که محتوای داستانی و... بگیره و بعدها به غلط کردن افتادن و براش طراحی کردن.

اما خب همونطور که گفتی کلی کار درش میشه انجام داد و به راحتی میشه چندصد تا چندهزار ساعت وقت صرفش کرد.
از اون بازیهاست که دیگه باهات میمونه و حتی بعد از اینکه محتوای فعلی رو تموم کردی دلت میخواد لاگین کنی و بری بچرخی تا محتوای جدید بیاد و دوباره دست به کار بشی.

در مورد دراپ کردن اسلحه و کمیونیتی عالی که گفتی من همین تجربه رو خودم هم داشتم ، با هرکس دیگه ای هم که بازی کرده دقیقا همین مواردی رو که گفتی رو ازش شنیدم.
این دیگه یه رسم شده تو بازی و مطمئنا خودت هم بعدها همین کار رو برای یکی دیگه انجام میدی و طرف رو شوک میکنی.

در کل خیلی برات خوشحالم که همچین تجربه ای داشتی.

رسیدم لول 16 (یا 18 دقیق یادم نیست) و بازی کاملا راه افتاد (از لول 7 8 راه افتاده بود و به اندازه کافی کپ داشتم مخصوصا برای فست ترول، من کلا فست ترول سعی میکنم تو اوپن ورد ها کم بکنم که بیشتر اکسپلور بکنم تو بازی، این "مسیر" رو رد کردن به شدتتتت بهم حال میده کلا تو بازی ها، کمتر از ماموریت اصلی نیست اصلا و یک بخش مهمی از بازیه... یک سره اکتشاف ادونچر اسکونج و عشق و حال...

دیگه بازی کامل روم نشست، تموم، عاشق شدم :دی یک سری مولفه های نقش افرینیش مثل سیستم دیالوگ و روشن بودن بخش مهمی از مکانیسم های سوروایول از اول و کلا، باعث شده بازی از نظر نقش افرینی یک سری بهبوبد خوب نسبت به اف 4 داشته باشه؛ محیط هم یکمی متنوع شده لندسکیپ ها خرابه های جا مانده ویستلند بناهای عظیم تخریب شده و بخش باقی مونده تمدن سقوط کرده و درب و داغون شده خیلی خوب از کار درومده، خوشم اومد طراحی محیط و مپ و اتمسفر و یکمی تغییر افکت های گرافیکی خوبه واقعا، موسیقی بد نیست ولی خارق العاده هم نیست... انتظار از بتزدا تو موسیقی خیلی بیشتره...

اما، امای بزرگ، اف 4 قشنگ همچنان انسجام خیییییییییییلیییییییییییی بیشتر و بهتری داره و "بازی" بهتری هست، اف 4 امروز بعد از رفع مشکلات پرفورمنس، واقعا بهینه و بالانس هست (متوجه ضعف در بخش نقش افرینی کلاسیک مخصوصا سیستم دیالوگ و تاثیر کم در روند بازی هستم) اما بازی همچنان با سیستم ساخت و ساز و مدیریت ستلمنت، تا حد زیادی رقیق شدن نقش افرینی در سیستم دیالوگ و ساخت نرتیو و روایت هر پلیر (کرکتر) بین فکشن های بازی رو جبران کرده، این + اکشن ادونچر و اکسپلورر به شدت با کیفیت بازی، باعث میشه فال اوت 4 امروز واقعا یک بازی درجه 1 باشه و قطعا اگر روز انتشار این پرفورمنس رو داشت، متاش +90 میشد، یادتون باشه عمده مشکلات ملت پرفورمنس بود، مشکل با سیستم نقش افرینی اونقدر سهمگین نبود برای همه، این مخصوص بخش هاردکور کلاسیک کامیونیتی نقش افرین باز هست، ادمایی که هرچقدر هم به بتزدا فحش ایده ال گرایانه بدن، اخرش بازیش رو میخرند عاشقش هم میشند :D

خلاصه اف 4 واقعا بازی منسجم کامل با ظرافت سنگین و سطح بالاتری از اف 76 هست، اف 4 اگر بهش 90 95 100 بدیم، 76 تو بهترین حالت 70 75 80 میگیره به نظرم، من شاید دیگه غرق بشم و 9 بدم همچنان به 76 ( به اف 4 10 میدم) اما میفهمم که میانگین بازی امروز که پرفورمنس خوبی داره ومحتواش کامل شده اپدیت شدنش همیشه روال و خوب بوده باز هم، نهایتا 8 هست از سمت عموم... محیط و فکشن هارو برای اینکه خوب بشناسم باید بیشتر بازی کنم...

اینکه دوباره میشه راحت وصل شد به سرورا باعث میشه به فکر برگشتن بیفتم :D یادش بخیر تریلر معرفیش با موزیک Country Road
اون زمان که رو استیم گرفتم اوایل بازی بود و راحت وصل میشد یکمی جلو رفتم در حد لول 6 اینا ولی دسترسی ما بسته شد و آپدیتاش هم سنگین بود بیخیالش شدم
همون طوری که میگی هم یکی از نایس ترین کامیونیتی ها رو داره منم اون زمان که اوایل بازی می کردم یادمه خیلیا بودن خوش و بش میکردن و کلی هم آیتم برام دراپ می کردن
منم ایرانسلم اگر با مبین که Nat Type 3 میده اوکیه احتمالا با ایرانسل هم بشه بازی کرد

• Like
Reactions: MrElectricWizard
این چیزی که از ۷۶ داری میبینی یه معجزس واقعا! بازی یه چیز بشدت داغون و غیرقابل تحمل و فاجعه ای بود که حتی npc هم نداشت و انصافا بتزدا خیلی خوب پاش موند و تبدیلش کرد به اینی که الان میبینی! که تازه رسیده به جایی که شما الان میتونی با ۴ مقایسش کنی! :D
الان یه دنیای خیلی خیلی خفن در انتظارته که صدها ساعت (چه بسا هزاران) میتونه سرگرمت کنه و خودت تبدیل بشی به اون لول بالاها و بری کمک تازه واردا که حس خیلی خوبی داره.
بابت پلیرهای بازیم کلا خیلی باحال و دوست داشتنین. شاید برات جالب باشه که خدا نکنه همینا سر یه چیزی با کسی لج بیفتن که یه اتفاق بشدت فان این بود که فیل اسپنسر چند سال پیش اومد توی این بازی و یه بنده خدایی کمپشو پیدا کرده بود و با بمب اتم زده بودتش! :)) :D

فریم دهی و مهمتر از اون ثبات فریم بازی روی PS4 استاندارد ورای فاجعه س.. یعنی مجموعا ۱۰ دقیقه چرخیدم تو محیط و یه Deathclaw نفله کردم, و الان سرم تیر میکشه.
ــــــــــــ
حجم محتوای اضافه شده به بازی در طی این چند سال دیوانه واره و همونطور که دوستان هم اشاره کردن; کامیونیتی بازی واقعا همدل و دوست داشتنی هستند. هنوز ۵ دقیقه نگذشته بود از ورودم به سرور که دیدم پشت سرم ۳ تا پلیر با لول های ۳۲۰ و ۵۴۰ و اینها وایسادن و emote میدن.

بازيو دارم بازى ميكنم ١٦ ساعتشو رفتم فقط ميخام بگم عجيبه پليراش توى استيم حدود ٥ هزار تا ٨ هزار ميچرخه - واقعا بازيه خفنيه و ارزشش بيشتر از ايناست
بازی خوبیه ولی بدون Fallout 1st ارزش بازی کردن نداره.
من خودم 500 ساعت بازی کردم اینو. خریدن های درون بازی هم بعضیاش واقعا Pay2win هست.

• Like
Reactions: noorihamid99

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or