Multi Platform Fallout 4

تذکر مدیریت: دوستان با توجه به عرضه بازی، هر گونه صحبت در مورد داستان و یا مراحل بازی رو لطفا در تگ اسپویلر قرار دهید و عنوان تگ رو هم بسته به نوع موضوع مشخص کنید. ضمنا اگر عکسی از محیط بازی ارسال می کنید که حاوی اطلاعاتی در مورد داستان بازی هست، حتما در تگ اسپویلر قرار بگیره. همون جور که در عنوان تاپیک ذکر شد با خاطیان شدیدا برخورد خواهد شد.

اکانت رسمی توییتر Bethesda Game Studios دقایقی پیش توییتی با این مضمون، منتشر کرد:

A1TpR.png

همچنین لینکی به سایت رسمی بازی نیز گذاشته شد و تایمر آن نشان دهنده زمان رو نمایی از بازی که فردا خواهد بود، میباشد:

Please Stand By

چندی پیش نیز خبرهایی مبنی بر همکاری استودیو خوشنام Obdisian برای ساخت نسخه جدید Fallout منتشر شد.

09691387821574020732.jpg

Informations

بالاخره و پس از سکوت چند ساله، کمپانی Bethesda رسما از نسخه چهارم سری محبوب Fallout پرده برداری کرد:
  • بازی توسط استودیو خوشنام Bethesda Game Studios در دست ساخت است که عناوینی همچون سری The Elder Scrolls و Fallout را در کارنامه دارد.
  • کارگردان بازی آقای Todd Howard خواهد بود که کارگردانی عناوینی چون Skyrim و Oblivion را بر عهده داشته است.
  • پلتفرم های بازی، PS4, Xbox One و PC خواهد بود و خبری از نسخه های نسل گذشته نیست.
  • بازی با موتور آپگرید شده Creation ساخته شده است. موتوری که پیش از این در ساخت Skyrim استفاده شده بود.
  • بازی به صورت 1080P/30 FPS بر روی کنسول ها اجرا خواهد شد. نسخه PC محدودیتی در این زمینه ندارد.
  • بیش از 50 نوع اسلحه و 700 مد در بازی وجود خواهد داشت.
  • بازیکنان قادر خواهند بود Power Armor خود را شخصی سازی کنند.
  • Dogmeat، سگ وفادار بازیکن اصلی هیچگاه نخواهد مرد. البته این حرف به این معنی نیست که شما می‌توانید Dogmeat را در موقعیت های بدی قرار بدهید و انتظار داشته باشید که آسیبی نبیند .اگر سلامتی او در مبارزات تمام شود، بیهوش شده و قادر به مبارزه نخواهد بود.
  • بازیکن قادر به دستور دادن به Dogmeat خواهد بود. او می‌تواند آیتم های مختلف را پیدا کرده و دشمنان را Loot کند.
  • داستان بازی قبل از بمباران اتمی شروع می‌شود و به نظر می‌رسد خانواده شخصیت اصلی در نزدیکی محل Vault 111 زندگی می‌کرده است.
  • تعیین جنسیت بر عهده بازیکن می‌باشد. در واقع آن ها زن و شوهر هستند.
  • شخصیت سازی به صورت کاملا آزادانه صورت می‌گیرد. به این صورت که بازیکن بخش های دلخواه رو انتخاب کرده و به راحتی آن را شخصی سازی می‌کند.
  • برای اولین بار در سری بازی های TES و FO، شخصیت بازی قادر به حرف زدن می‌باشد.
  • حالات مختلفی برای صورت بازیکن در نظر گرفته شده تا احساسات خود را به خوبی بیان کند.
  • به نظر می‌رسد انتخاب های بازیکن تاثیر مستقیمی در شکل دهی داستان بازی دارد.
  • سیستم Vault-Tec Assisted Targeting System یا V.A.T.S همچنان در بازی حضور خواهد داشت.
  • Mod های ساخته شده بر روی PC، قابل انتقال بر روی کنسول ها خواهد بود.
  • قابلیت جدید تحت نام City Building در بازی وجود دارد که به بازیکن این اجازه را می‌دهد که آیتم های مختلفی را در جهان بازی جمع آوری کرده و به وسیله آن ها، دنیای خود را بسازد. این قابلیت باعث خواهد شد که مردمان زیادی برای سکونت به شهر شما بیایند. حتی تاجر ها نیز به شهر آمده و کاسبی تازه ای را شروع خواهند کرد.
  • برای محافظت از شهر خود باید جنگ افزارهای مختلفی را ساخته و در نقاط مختلف شهر تعبیه کنید تا شهر از هجوم دشمنان در امان باشد.
  • بخشی برای ساخت و ساز سلاح در نظر گرفته شده است.
  • Jet Pack در بازی وجود دارد و قابل استفاده است.
  • اسامی دشمن ها کاملا متفاوت از یکدیگر می‌باشند.
  • برای اولین بار در این سری، قابلیت تخریب محیط وجود دارد . گستردگی آن هنوز مشخص نیست ولی به نظر می‌رسد ساختمان ها و ... مناطق ساخته شده توسط بازیکن قابلیت تخریب پذیری کامل را دارند.
  • زمانی که Power Armor میپوشید HUD بازی عوض می‌شود.
  • بازی Loading نخواهد داشت. به این معنی که برای جا به جایی از منطقه ای به منطقه ای دیگر، هیچگونه توقفی برای بارگذاری فایل های بازی صورت نخواهد گرفت.
  • 12 همراه جدید در بازی حضور خواهند داشت.
  • دشمنان تایید شده تا کنون:
    Raiders
    Yao Guai
    Sentry Bot
    Super Mutants
    Super Mutant Behemoth
    Mirelurk Queen
    Synthetics
    Radscorpion
    Deathclaw
    Protectron
    Ghouls
    Bloodbug
    Brotherhood of Steel
تاریخ عرضه بازی:

11 نوامبر 2015 - 19 آبان 1394

83043263297755324059.jpg

Fallout 4: Official Announcement Trailer
720p
1080p

تصاویر Fallout 4

Last edited by a moderator:
رفتیم برا New Game دوم با این اسکیل ست :دی

( مخفی کاری :دی متقاعد کردن :دی شمشیر بازی Melee :دی )

awhz_2015-11-15_00002.jpg

این مینی گیم رو بازی کردید :دی ؟؟

elo3_2015-11-15_00005.jpg

- - -ویرایش - - -

سلام بر همه

بچه ها این چیز میزا که برمیداریم و میره قسمت JUCK یه همچین چیزی چه طوری استفاده کنیم تو کرافت که از منابع اولیه اسفاده میشه اینا هم باید فکر کنم تبدیل بشن به منابع اولیه ولی چه طوری رو نمیدونم چه طوریه؟

سوال دوم میخواهم تو شهرم بازار بسازم نمیزاره میگه جمعیت میخواهی جمعیت رو چه طوری زیاد کنم؟

بهترین راه تامین تیر چیه چون بخری گرونه ........

با تشکر

سلام علی جون .. خوبی دادا ؟

همشونو داخل Workshop همین قرمزا .. Store کن .. خودش تجزیه میشه به Material :دی

سوال دومت عزیزم :دی یه Generator میسازی برق تامین می کنی بعد یه پایگاه رادیویی میسازی بعدش ( یادت نره روشنش کنی سیگنال رادیو داشته باشی ) بعدش مردم خودشون میاد دقت کن رفاه داشته باشن .. امنیت و اینا ( در ضمن برای بازار پرک Local Leader هم می خواد ... )

در مورد خشاب .. می تونی از PERK استفاده کنی تا بیشتر Ammo لوت کنی ... یا هر پرک Barter بخری تا با قیمت کمتر بخری :دی ... یا یه سری خشاب های که به دردت نمی خوره بفروش .. جایگزین کن :دی بخر ... اصولا سعی کن Stimpak ها و خشاب هارو لوت کنی یا اگر Scrapper داری ( پرک ـش رو ) گان و آرمور هم برداری

- - -ویرایش - - -

خب دیشب زدم دانلود امشب تمومه من اصلا قسمت های قبلی رو بازی نکردم :d یه سوال این سخت تره یا ویچر :d؟ بعدش سایتی نمیدونم مقاله ای برای آشنا شدن با جزئیات بازی

مثل همین دوستمون (پاور آرمور، فیوژن کورش و...):d ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

جزئیات بازی رو بپرسید تک تک من حداکثر سعی ام ر و می کنم پاسخ بدم عزیز ...

مقایسه این بازی با ویچر به هیچ وجه توصیه نمیشه

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان کاشکی میشد یکی بازیو اموزش بده تا کسایی که زیاد اشنا نیستن باهاش یاد بگیرن بازیو.من کلا خیچیشو متوجه نمیشم ولی از بازیش خوشم میاد فعلا هم اونجا رسیدم که برای اولین بار میتونی پایگاه بسازی!ی راهنمایی هم در مورد این تول بکس بدید,ممنوون

سلام ، سوالاتت رو تک تک بپرس با جزئیات توضیح بدم .. ممنون

اقا پاور ارمور من به کل نابود شده چه طور تعمیر میشه ؟

چطوری میشه یه شهر ساخت یه توضیح اولیه کارایی که باید انجام داد همین ؟

و چوب یا المینیم چطور تامین میشه برای ساختو ساز ؟ باید پیدا کرد ؟

یه روش هم بگید بشه باهاش پول خوبی به دست اورد

اقا پاور ارمور من به کل نابود شده چه طور تعمیر میشه ؟

چطوری میشه یه شهر ساخت یه توضیح اولیه کارایی که باید انجام داد همین ؟

و چوب یا المینیم چطور تامین میشه برای ساختو ساز ؟ باید پیدا کرد ؟

یه روش هم بگید بشه باهاش پول خوبی به دست اورد

اون هارو می بری Power Armor Station تعمیر می کنی ( گزینه Repair ) باید Transfare کرده باشی قبلش

شهر وقتی شهروندات اونجا رفتن ( باید Workshop اونجا برات آزاد شه ) میشه شهر تو . بعدش می تونی خرت و پرتای به درد نخور ( که اکثرا همینطوره ) Scrap کنی و Material بدست بیاری -- ( جواب سوال سومت هم همینه ) میشه از طریق Junk ها که میگیری

هم و بعدا تو Workshop ذخیره اشون می کنی STORE ALL JUNK بهت Material ـش رو میده ... میتونی برا سرچ هم Tag ـشون کنی که کنار هر چیزی که یه عکس ذره بین میاد یعنی یکی از اون چیزاست داخلش که TAG کردی ...

- در مورد شهر نوشته چه وسیله ایی می خوای چی بشه ... جزئی تر بگی بهت میگم :دی

پول خیلی راه ها میشه .. خرید و فروش ... QUEST و حتی دزدی و ... خودت بسته به مهارتت باید بگی

( مخفی کاری :دی متقاعد کردن :دی شمشیر بازی Melee :دی )
به نظرم تقریبا غیر ممکنه که بتونید یه ماموریت رو کامل مخفی کاری برید. چون گیم پلی بازی به اون صورت نیست. (البته میدونم سبکاشون فرق دارن فقط قصدم حالت مخفیانه است) بازی هایی مثل Splinter cell یا Deus Ex با حالت هایی مثل کاورگیری، پنهان شدن توسط وسایل محیط (مثلا زیر تخت، توی کمد ) خیلی توی مخفیکاری بهتون خیلی کمک کرده. یا شما با دیدن دشمنانتون بعد از یه مدت دقیقا میدونید کدوم شخص قراره از کجا بره.نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه.

به نظرم تقریبا غیر ممکنه که بتونید یه ماموریت رو کامل مخفی کاری برید. چون گیم پلی بازی به اون صورت نیست. (البته میدونم سبکاشون فرق دارن فقط قصدم حالت مخفیانه است) بازی هایی مثل Splinter cell یا Deus Ex با حالت هایی مثل کاورگیری، پنهان شدن توسط وسایل محیط (مثلا زیر تخت، توی کمد ) خیلی توی مخفیکاری بهتون خیلی کمک کرده. یا شما با دیدن دشمنانتون بعد از یه مدت دقیقا میدونید کدوم شخص قراره از کجا بره.نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه.

می دونم چی میگی صرفا مخفی کاری به منظور با دست زدن

Melee زدن نیست :دی ببینم حالا چه می کنم فعلا LVL UP کنم :دی !

نمیشه عضو فرقه یا گروه خاصی شد ؟ مثالا همین پالادین ها؟
اگه میشه کجا باید دید ؟
پالادین‌ها همون گروه Brotherhood of Steel هستن که وقتی کوستشون رو کامل کنی پیشنهاد عضویت بهت میده.. یک سری فرقه هم هستن که باید خودتون پیداشون کنید و با صحبت کردن اونا بهتون پیشنهاد میدن.

رفتیم برا New Game دوم با این اسکیل ست :دی

- - -ویرایش - - -

سلام علی جون .. خوبی دادا ؟

همشونو داخل Workshop همین قرمزا .. Store کن .. خودش تجزیه میشه به Material :دی

سوال دومت عزیزم :دی یه Generator میسازی برق تامین می کنی بعد یه پایگاه رادیویی میسازی بعدش ( یادت نره روشنش کنی سیگنال رادیو داشته باشی ) بعدش مردم خودشون میاد دقت کن رفاه داشته باشن .. امنیت و اینا ( در ضمن برای بازار پرک Local Leader هم می خواد ... )

در مورد خشاب .. می تونی از PERK استفاده کنی تا بیشتر Ammo لوت کنی ... یا هر پرک Barter بخری تا با قیمت کمتر بخری :دی ... یا یه سری خشاب های که به دردت نمی خوره بفروش .. جایگزین کن :دی بخر ... اصولا سعی کن Stimpak ها و خشاب هارو لوت کنی یا اگر Scrapper داری ( پرک ـش رو ) گان و آرمور هم برداری

سلام خوبی؟

ممنون...

تغریبا اوکی کردم ولی همون سوال اول میزارم ولی تجزیه نمیشه هر کاری میکنم باید صبر کنم؟

با باید کاری کنیم که تجزیه کنیم ؟

چون واسایلی که رو زمین ریخته رو دکمه r میزنی تجزیه میشه اونا که تو ورکشاپه رو هیچ کاری نمیشه کرد.....

پالادین‌ها همون گروه Brotherhood of Steel هستن که وقتی کوستشون رو کامل کنی پیشنهاد عضویت بهت میده.. یک سری فرقه هم هستن که باید خودتون پیداشون کنید و با صحبت کردن اونا بهتون پیشنهاد میدن.
من کوئستشون رو تا اونجا که اون پیر مرده تو غار رو پیدا کردم...و از هم دختره هم پسر بی اعصابه یه کوئست حل کردم
حالا اینا لباس یا اسلحه شاخی ندارن؟؟ که با عضویت بهت بدن؟ توی گروه ها رنک بندی داره که با انجام اونا رنکت بره بالا تر؟

من کوئستشون رو تا اونجا که اون پیر مرده تو غار رو پیدا کردم...و از هم دختره هم پسر بی اعصابه یه کوئست حل کردم
حالا اینا لباس یا اسلحه شاخی ندارن؟؟ که با عضویت بهت بدن؟ توی گروه ها رنک بندی داره که با انجام اونا رنکت بره بالا تر؟
با انجام کوست‌ها بهت میده (نمیدونم رنک میره بالا یا نه باز بچه‌ها این قسمت رو راهنمایی کنن بهتره..)

سلام خوبی؟

ممنون...

تغریبا اوکی کردم ولی همون سوال اول میزارم ولی تجزیه نمیشه هر کاری میکنم باید صبر کنم؟

با باید کاری کنیم که تجزیه کنیم ؟

چون واسایلی که رو زمین ریخته رو دکمه r میزنی تجزیه میشه اونا که تو ورکشاپه رو هیچ کاری نمیشه کرد.....

قربونت :دی تو استیم هم بپرسی درجا جواب میدم ببینم :دی

تجزیه چی ؟ JUNK ها خودشون تجزیه میشن برن STORE بشن ...

ولی اگر منظورت گان و لباس ـه PERK ـع Scrapper می خواد

- - -ویرایش - - -

این قسمت structures ساخت و ساز دقیقا کاراییش چیه ؟ چون هرجا که ازاد میشه یه ساختمون داره

خونه سازی دیگه می تونی توش تخت و سیستم دفاعی و و ... بذاری تا شهروند ها در آسایش باشن جالب نیست تو خیابون تخت بذاری که :دی ( خونه های اضافی داره یا دیوار یا سقف یا هر چی ذهنت برسه :دی )

پ.ن : Mod Sweet FX رو ریختم جالب شده تا حدی :دی !

ديروز بازيو شروع كردم رو ps4 با درجه سختى هارد و تا ابنجا كه لول ٧ رسيدم(خيلى پيش روى نكردم بيشتر مردم فقط)اولين مسئله سختى بازيه كه كم كم داره متقاعدم ميكنه كه بذارم رو نرمال.
طراحى هنرى بازى خيلى عاليه و واقعا بعضى صحنه ها مناظر چشم نوازى رو شاهد هستيم ولى امان از گرافبك فنى بازى.بايد يكمى انصاف داشت،از لحاظ افت فريم ها از ويچر بهتره اوضاع ولى اين در حاليه كه گرافبك فنى ويچر با گستردگى تقريبا برابر خيلى نسل هشتمى تر از اين بازيه و واقعا توقع نداشتم برا ورود به هر ساختمان يه لودينگ طولانى رو تحمل كنم تو اين دوره زمونه،همون دراگون ايج به اندازه كافى رو نرو بود اين قضيه پارسال.
شوتينگ بازى رو خيلى دوست دارم،اينو بگم كه قبلا سرى فالوت رو تجربه نكرده بودم و برا شروع ارتباط خوبى با بازى برقرار كردم.
فعلا با پپر داريم ميريم دنبال اون يارو ولنتاين.
فقط همين مسئله مردن زياد رو مخمه.آدم از يه عنوانى مثل بلادبورن يا دارك سولز توقع اين سختى رو داره ولى از اين بازى توقع سختى اين جورى رو نداشتم.
به هر حال غير از گرافيك تاريخ گذشته بازى باقى قسمتها خوبه و من راضيم ازش.البته هنوز به اندازه اى پيش نرفتم تا ببينم تا چه حد rpg عميقى هست و انتخابها تا چه اندازه تاثيرگذار و نقش آفرين در سرنوشت بازى هستند. فك كنم حالا حالا ها كار داريم باهاش و با اين تاپيك

Sent from my iPhone using Tapatalk

کلا گرافیک روز ها و زمان تابش نور خورشید نسل هشتی میشه و شبها نسل شیش :دی
کلا رو گرافیک حساب نکنین ولی امان از دنیای بازی .... نمیشه ازش پاشد :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or