Multi Platform Fallout 4

تذکر مدیریت: دوستان با توجه به عرضه بازی، هر گونه صحبت در مورد داستان و یا مراحل بازی رو لطفا در تگ اسپویلر قرار دهید و عنوان تگ رو هم بسته به نوع موضوع مشخص کنید. ضمنا اگر عکسی از محیط بازی ارسال می کنید که حاوی اطلاعاتی در مورد داستان بازی هست، حتما در تگ اسپویلر قرار بگیره. همون جور که در عنوان تاپیک ذکر شد با خاطیان شدیدا برخورد خواهد شد.

اکانت رسمی توییتر Bethesda Game Studios دقایقی پیش توییتی با این مضمون، منتشر کرد:

A1TpR.png

همچنین لینکی به سایت رسمی بازی نیز گذاشته شد و تایمر آن نشان دهنده زمان رو نمایی از بازی که فردا خواهد بود، میباشد:

Please Stand By

چندی پیش نیز خبرهایی مبنی بر همکاری استودیو خوشنام Obdisian برای ساخت نسخه جدید Fallout منتشر شد.

09691387821574020732.jpg

Informations

بالاخره و پس از سکوت چند ساله، کمپانی Bethesda رسما از نسخه چهارم سری محبوب Fallout پرده برداری کرد:
  • بازی توسط استودیو خوشنام Bethesda Game Studios در دست ساخت است که عناوینی همچون سری The Elder Scrolls و Fallout را در کارنامه دارد.
  • کارگردان بازی آقای Todd Howard خواهد بود که کارگردانی عناوینی چون Skyrim و Oblivion را بر عهده داشته است.
  • پلتفرم های بازی، PS4, Xbox One و PC خواهد بود و خبری از نسخه های نسل گذشته نیست.
  • بازی با موتور آپگرید شده Creation ساخته شده است. موتوری که پیش از این در ساخت Skyrim استفاده شده بود.
  • بازی به صورت 1080P/30 FPS بر روی کنسول ها اجرا خواهد شد. نسخه PC محدودیتی در این زمینه ندارد.
  • بیش از 50 نوع اسلحه و 700 مد در بازی وجود خواهد داشت.
  • بازیکنان قادر خواهند بود Power Armor خود را شخصی سازی کنند.
  • Dogmeat، سگ وفادار بازیکن اصلی هیچگاه نخواهد مرد. البته این حرف به این معنی نیست که شما می‌توانید Dogmeat را در موقعیت های بدی قرار بدهید و انتظار داشته باشید که آسیبی نبیند .اگر سلامتی او در مبارزات تمام شود، بیهوش شده و قادر به مبارزه نخواهد بود.
  • بازیکن قادر به دستور دادن به Dogmeat خواهد بود. او می‌تواند آیتم های مختلف را پیدا کرده و دشمنان را Loot کند.
  • داستان بازی قبل از بمباران اتمی شروع می‌شود و به نظر می‌رسد خانواده شخصیت اصلی در نزدیکی محل Vault 111 زندگی می‌کرده است.
  • تعیین جنسیت بر عهده بازیکن می‌باشد. در واقع آن ها زن و شوهر هستند.
  • شخصیت سازی به صورت کاملا آزادانه صورت می‌گیرد. به این صورت که بازیکن بخش های دلخواه رو انتخاب کرده و به راحتی آن را شخصی سازی می‌کند.
  • برای اولین بار در سری بازی های TES و FO، شخصیت بازی قادر به حرف زدن می‌باشد.
  • حالات مختلفی برای صورت بازیکن در نظر گرفته شده تا احساسات خود را به خوبی بیان کند.
  • به نظر می‌رسد انتخاب های بازیکن تاثیر مستقیمی در شکل دهی داستان بازی دارد.
  • سیستم Vault-Tec Assisted Targeting System یا V.A.T.S همچنان در بازی حضور خواهد داشت.
  • Mod های ساخته شده بر روی PC، قابل انتقال بر روی کنسول ها خواهد بود.
  • قابلیت جدید تحت نام City Building در بازی وجود دارد که به بازیکن این اجازه را می‌دهد که آیتم های مختلفی را در جهان بازی جمع آوری کرده و به وسیله آن ها، دنیای خود را بسازد. این قابلیت باعث خواهد شد که مردمان زیادی برای سکونت به شهر شما بیایند. حتی تاجر ها نیز به شهر آمده و کاسبی تازه ای را شروع خواهند کرد.
  • برای محافظت از شهر خود باید جنگ افزارهای مختلفی را ساخته و در نقاط مختلف شهر تعبیه کنید تا شهر از هجوم دشمنان در امان باشد.
  • بخشی برای ساخت و ساز سلاح در نظر گرفته شده است.
  • Jet Pack در بازی وجود دارد و قابل استفاده است.
  • اسامی دشمن ها کاملا متفاوت از یکدیگر می‌باشند.
  • برای اولین بار در این سری، قابلیت تخریب محیط وجود دارد . گستردگی آن هنوز مشخص نیست ولی به نظر می‌رسد ساختمان ها و ... مناطق ساخته شده توسط بازیکن قابلیت تخریب پذیری کامل را دارند.
  • زمانی که Power Armor میپوشید HUD بازی عوض می‌شود.
  • بازی Loading نخواهد داشت. به این معنی که برای جا به جایی از منطقه ای به منطقه ای دیگر، هیچگونه توقفی برای بارگذاری فایل های بازی صورت نخواهد گرفت.
  • 12 همراه جدید در بازی حضور خواهند داشت.
  • دشمنان تایید شده تا کنون:
    Raiders
    Yao Guai
    Sentry Bot
    Super Mutants
    Super Mutant Behemoth
    Mirelurk Queen
    Synthetics
    Radscorpion
    Deathclaw
    Protectron
    Ghouls
    Bloodbug
    Brotherhood of Steel
تاریخ عرضه بازی:

11 نوامبر 2015 - 19 آبان 1394

83043263297755324059.jpg

Fallout 4: Official Announcement Trailer
720p
1080p

تصاویر Fallout 4

Last edited by a moderator:
دوستان به نظرتان من با این لبتاب شانسی برای این بازی دارم؟
گرافیک GeForce 820 m 2gig
رم 6gig
سی پی یو Intel core I 5
متال گیر رو با حداکثر رزولوشن و تنظیمات بالا بازی کردم
ویچرو رو هم به سختی با کلی دستکاری تو تنظیمات تونست تموم کنم
این فال اوت سیستم خیلی شاخی میخواد؟

آقا به جز اینکه سیستمم میکشه یا نه چند تا سوال دیگه هم داشتم
1.من تا حالا نسخه های قبلی رو بازی نکردم به نظرتان الان واجبه برم داستان های نسخه های قبل رو از سایتای مختلف بخون یا نه؟
2.این بازی بخش آنلاین هم داره؟چون من میخوام نسخه اوریجینال بخرم و تاحالا واسه هیچ بازی اوریج نخریدم.آگه آنلاین داره دیگه نیازی به پرداخت پول برای آنلاین بازی کردن داریم یا نه؟
3.این بازی هم مثله اسکایریمه؟مثلا مکان های مختلف با آدم های خیلی زیادی هست که بشه باهاش ون حرف زد.و یا مثلا زن گرفت؟:d
4.محیط بازی همه جاش فقط بزن بزنه یا مثل اسکایریم جنگل داره و یا میشه مثلا رفت شکار؟

1.من تا حالا نسخه های قبلی رو بازی نکردم به نظرتان الان واجبه برم داستان های نسخه های قبل رو از سایتای مختلف بخون یا نه؟
2.این بازی بخش آنلاین هم داره؟چون من میخوام نسخه اوریجینال بخرم و تاحالا واسه هیچ بازی اوریج نخریدم.آگه آنلاین داره دیگه نیازی به پرداخت پول برای آنلاین بازی کردن داریم یا نه؟
3.این بازی هم مثله اسکایریمه؟مثلا مکان های مختلف با آدم های خیلی زیادی هست که بشه باهاش ون حرف زد.و یا مثلا زن گرفت؟:d
4.محیط بازی همه جاش فقط بزن بزنه یا مثل اسکایریم جنگل داره و یا میشه مثلا رفت شکار؟

1- نه
2- نه
3- نه
4- محیط بازی کلا بسیار پویاست، سبک خاص خودش رو داره

1. بازی های بتزدا گیم تا الان داستان قوی و صد البته پیوسته و مرتبط به هم نداشتن ولی خوب بازی کردنشون خالی از لطف نیست (نسخه های قبلی) اگه از گیم پلی نسبتا داغون اسکایریم خوشت اومده قطعا از اونا هم خوشت میاد (چون یکم گیمپلیشون بدقلق ـه)

2. نه بازی مولتی نداره ولی اگه اسکایریم رو خیلی خوب رفته باشی میفهمی اندازه ی یـ بازی مولتی میتونه سرگرمت کنه . سازنده بازی بازی بتزدا گیم قول 400-500 ساعت گیم پلی رو داده که مثل اسکایریم یـ رقم کاملا قابل توجه به حساب میاد ...

3. آره همونجوره کلا به این بازیا میگن نقش آفرینی میری با دیگران صحبت میکنی راه و روش بازی کردنت رو خودت انتخاب میکنی و هزار جور انتخاب دیگه . در مورد زن گرفتن هم مث اسکاریم اونجوری دستت باز نیست ولی تایید شده که میتونی با همراهای خودت رابطه ی عاشقانه برقرار کنی ;)

4. محیطاش مث اسکایریم باز ـه و هرجا بخوای میتونی بری ولی خوب از نظر جو و حال و هوا زمین تا آسمون فرق دارن این دو باهم ! محیط اسکایریم یـ محیط قرون وسطایی و افسانه ای فانتزی ـه که خودش به تنهایی یـ پیشنیه خفن پشتش داره (مث سرزمین میانه ی ارباب حلقه ها) ولی محیط Fallout یـ محیط جنگ زده و مخروبس که تو جنگ اتمی به این روز افتاده از این رو توش پره از جونور های عجیب و قریب مث عقرب های غول پیکر و ... و صد البته انسال هایی که هر کدوم برا خودشون قلمرو و گروه درست کردن و این وسط دائم هی مزاحمت میشن (داستان آخرالزمانی ساده بخوام بگم) ولی خوب مث اسکایریم زندگی توش در جرایان ـه کاملا پویا به نظر میرسه ...

آخرین ویرایش:
۱.بازی های بتزدا هیچ وقت تا الان داستان درست درمون و صد البته پیوسته و مرتبط به هم نداشتن ولی خوب بازی کردنشون خالی از لطف نیست (نسخه های قبلی) اگه از گیم پلی نسبتا داغون اسکایریم خوشت اومده قطعا از اینا هم خوشت میاد (چون یکم گیمپلیشون بد قلق (؟)
۲.نه بازی مولتی نداره ولی اگه اسکایریم رو خیلی خوب رفته باشی میفهمی اندازه ی ی بازی مولتی میتونه وقتت رو بگیره . سازنده بازی بازی بتزدا قول ۵۰۰ ساعت گیم پلی رو داده که ی رقم قابل توجهی به حساب میاد
۳.اره همونجوره کلا به این بازیا میگن نقش آفرینی میری با دیگران صحبت میکنی راه و روش بازی کردنت رو خودت انتخاب میکنی و هزار جور انتخاب دیگه در مورد زن گرفتن هم مث اسکاریم اونجوری دستت باز نیست ولی تایید شده که میتونی با همراهای خودت رابطه ی عاشقانه ایجاد کنی
۴.محیطاش مث اسکایریم باز و هرجا میخوای میتونی بری ولی خوب از نظر جو و حال و هوا زمین تا آسمون فرق دارن اون ی محیط قرون وسطایی و فانتزی که خودش به تنهایی ی پیشنیه خفن پشتش داره رو به تصویر میکشه (مث سرزمین میانه ی ارباب حلقه ها) ولی این ی محیط جنگ زده اتمی رو میخواد نشون بده که توش پره از جونوز های عجیب و قریب مث عقرب های بزرگ و ... و صد البته انسال هایی که هر کدوم برا خودشون ی قلمرو و گروه درست کردن و این وسط مزاحمت میشن ولی خوب مث اقکایریم قرار توش قرار زندگی جرایان داشته باشه و پویایی خودش رو حف کنه ..
داداش دستت درد نکنه جواب سوالات کامل گرفتم
فقط این ساعته که توی E3 نشون دادن به چه اشخاصی تعلق میگیرد
منظورش از colector edition چیه؟

داداش دستت درد نکنه جواب سوالات کامل گرفتم
فقط این ساعته که توی E3 نشون دادن به چه اشخاصی تعلق میگیرد
منظورش از colector edition چیه؟
این یـ نسخه فیزیکی که فکر هم نکنم گییر بیاد اینجا . پست اول بنده توضیح نمایش E3 مجوده میتونی اونو بخونی ....

آخرین ویرایش:
دداداش من الان تو تگزاسم
به نظرت اینجا گیر میاد؟
این نسخه colector edition چه فرقی با این نسخه که قرار 10 نوامبر بیاد داره؟

سلام بر شما

تا جایی که من میدونم نسخه های فیزیکی از لحاظ بازی با نسخه های که از استیم میخری فرق خاصی نداره اما نسخه فیزیکی از لحاظ محتوا درونشون با هم فرق دارن مثلا تو یکی لباس میزارن تو یکی مثله جی تی ای نقشه و دفتر چه راهنما و چیزای دیگه بعضی از بسته ها چون محتواش با ارزش تر هست ممکنه به تعداد محدودی تولید بشه و مثلا به اشخاص خاصی بدن حالا اون بسته به کی میرسه یا اصلا عرضه جهانی میشه رو نمیدونم.....

۱.بازی های بتزدا هیچ وقت تا الان داستان درست درمون نداشتن

کم لطفی میکنی احمد...

بگذریم از بازی های BGS، من هر وقت به داستان دیساترد فکر می کنم سرگیجه میگیرم، دیگه داستان یه بازی تا چه حد می تونه غنی باشه، اصلا به نظرت از سال عرضه دیسانرد چند تا بازی عرضه شده که از نظر داستانی بتونه با این شاهکار رقابت کنه؟

دوستان با توجه به اينكه اين بازي شماره ٤ از اين سري هست ، جايي هست كه بشه خلاصه داستاني از ٣ شماره قبلي بخونم ، و اينكه شماره در جه بازه زماني اتفاق مي افته؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

۱.بازی های بتزدا هیچ وقت تا الان داستان درست درمون و صد البته پیوسته و مرتبط به هم نداشتن ولی خوب بازی کردنشون خالی از لطف نیست (نسخه های قبلی) اگه از گیم پلی نسبتا داغون اسکایریم خوشت اومده قطعا از اینا هم خوشت میاد (چون یکم گیمپلیشون بد قلق (؟)
۲.نه بازی مولتی نداره ولی اگه اسکایریم رو خیلی خوب رفته باشی میفهمی اندازه ی ی بازی مولتی میتونه وقتت رو بگیره . سازنده بازی بازی بتزدا قول ۵۰۰ ساعت گیم پلی رو داده که ی رقم قابل توجهی به حساب میاد
۳.اره همونجوره کلا به این بازیا میگن نقش آفرینی میری با دیگران صحبت میکنی راه و روش بازی کردنت رو خودت انتخاب میکنی و هزار جور انتخاب دیگه در مورد زن گرفتن هم مث اسکاریم اونجوری دستت باز نیست ولی تایید شده که میتونی با همراهای خودت رابطه ی عاشقانه ایجاد کنی
۴.محیطاش مث اسکایریم باز و هرجا میخوای میتونی بری ولی خوب از نظر جو و حال و هوا زمین تا آسمون فرق دارن اون ی محیط قرون وسطایی و فانتزی که خودش به تنهایی ی پیشنیه خفن پشتش داره رو به تصویر میکشه (مث سرزمین میانه ی ارباب حلقه ها) ولی این ی محیط جنگ زده اتمی رو میخواد نشون بده که توش پره از جونوز های عجیب و قریب مث عقرب های بزرگ و ... و صد البته انسال هایی که هر کدوم برا خودشون ی قلمرو و گروه درست کردن و این وسط مزاحمت میشن ولی خوب مث اقکایریم قرار توش قرار زندگی جرایان داشته باشه و پویایی خودش رو حف کنه ..
خوب شد یه نفر حداقل از فن های بتسدا پیدا شد که قبول داره BGS نویسنده درست حسابی نداره و به لحاظ گیم پلی هم skyrim مقداری مشکل داشت.
like+ \m/

آخرین ویرایش:
کم لطفی میکنی احمد...

بگذریم از بازی های BGS، من هر وقت به داستان دیساترد فکر می کنم سرگیجه میگیرم، دیگه داستان یه بازی تا چه حد می تونه غنی باشه، اصلا به نظرت از سال عرضه دیسانرد چند تا بازی عرضه شده که از نظر داستانی بتونه با این شاهکار رقابت کنه؟
منظور از بتزدا همیشه سریع بگیر همون بتزدا گیم و عمو تاد خودمون :دی ناشر که بحثش جداست :دی
خوب شد یه نفر حداقل از فن های بتسدا پیدا شد که قبول داره BGS نویسنده درست حسابی نداره و به لحاظ گیم پلی هم skyrim مقداری مشکل داشت.
like+ \m/
خو اینو که فک کنم اکثرا قبول دارن البته در مورد Fallout یکم بی لطفی بگیم بد یا متوسط داستانش خوب بود ولی تا عالی بودن فاصله داشت در مورد Skyrim هم بربچ انقد رو Lore بازی کار کرده بودن که تا حدودی این ضعف رو میپوشوند ....

دوستان با توجه به اينكه اين بازي شماره ٤ از اين سري هست ، جايي هست كه بشه خلاصه داستاني از ٣ شماره قبلي بخونم ، و اينكه شماره در جه بازه زماني اتفاق مي افته؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

داستانشون با هم ارتباطی نداره.ولی تو ویکی پدیا و اگه با جزئیات بیشتر میخوای تو fallout.wikia.com داستانش هست.
از نظر بازه زمانی هم داستان دو نسخه تقریبا همزمان اتفاق میفته.

خدایا خودت رحم کن چه مادهایی میخوان برا f4 بسازن :|
از الان میبینم که چه خونه ها و بیس هایی بسازن و به عنوان ماد آپلود کنن :دی رسما نابود میشیم :دی
انتظار سخت شده :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or