Multi Platform Fallout 4

تذکر مدیریت: دوستان با توجه به عرضه بازی، هر گونه صحبت در مورد داستان و یا مراحل بازی رو لطفا در تگ اسپویلر قرار دهید و عنوان تگ رو هم بسته به نوع موضوع مشخص کنید. ضمنا اگر عکسی از محیط بازی ارسال می کنید که حاوی اطلاعاتی در مورد داستان بازی هست، حتما در تگ اسپویلر قرار بگیره. همون جور که در عنوان تاپیک ذکر شد با خاطیان شدیدا برخورد خواهد شد.

اکانت رسمی توییتر Bethesda Game Studios دقایقی پیش توییتی با این مضمون، منتشر کرد:

A1TpR.png

همچنین لینکی به سایت رسمی بازی نیز گذاشته شد و تایمر آن نشان دهنده زمان رو نمایی از بازی که فردا خواهد بود، میباشد:

Please Stand By

چندی پیش نیز خبرهایی مبنی بر همکاری استودیو خوشنام Obdisian برای ساخت نسخه جدید Fallout منتشر شد.

09691387821574020732.jpg

Informations

بالاخره و پس از سکوت چند ساله، کمپانی Bethesda رسما از نسخه چهارم سری محبوب Fallout پرده برداری کرد:
  • بازی توسط استودیو خوشنام Bethesda Game Studios در دست ساخت است که عناوینی همچون سری The Elder Scrolls و Fallout را در کارنامه دارد.
  • کارگردان بازی آقای Todd Howard خواهد بود که کارگردانی عناوینی چون Skyrim و Oblivion را بر عهده داشته است.
  • پلتفرم های بازی، PS4, Xbox One و PC خواهد بود و خبری از نسخه های نسل گذشته نیست.
  • بازی با موتور آپگرید شده Creation ساخته شده است. موتوری که پیش از این در ساخت Skyrim استفاده شده بود.
  • بازی به صورت 1080P/30 FPS بر روی کنسول ها اجرا خواهد شد. نسخه PC محدودیتی در این زمینه ندارد.
  • بیش از 50 نوع اسلحه و 700 مد در بازی وجود خواهد داشت.
  • بازیکنان قادر خواهند بود Power Armor خود را شخصی سازی کنند.
  • Dogmeat، سگ وفادار بازیکن اصلی هیچگاه نخواهد مرد. البته این حرف به این معنی نیست که شما می‌توانید Dogmeat را در موقعیت های بدی قرار بدهید و انتظار داشته باشید که آسیبی نبیند .اگر سلامتی او در مبارزات تمام شود، بیهوش شده و قادر به مبارزه نخواهد بود.
  • بازیکن قادر به دستور دادن به Dogmeat خواهد بود. او می‌تواند آیتم های مختلف را پیدا کرده و دشمنان را Loot کند.
  • داستان بازی قبل از بمباران اتمی شروع می‌شود و به نظر می‌رسد خانواده شخصیت اصلی در نزدیکی محل Vault 111 زندگی می‌کرده است.
  • تعیین جنسیت بر عهده بازیکن می‌باشد. در واقع آن ها زن و شوهر هستند.
  • شخصیت سازی به صورت کاملا آزادانه صورت می‌گیرد. به این صورت که بازیکن بخش های دلخواه رو انتخاب کرده و به راحتی آن را شخصی سازی می‌کند.
  • برای اولین بار در سری بازی های TES و FO، شخصیت بازی قادر به حرف زدن می‌باشد.
  • حالات مختلفی برای صورت بازیکن در نظر گرفته شده تا احساسات خود را به خوبی بیان کند.
  • به نظر می‌رسد انتخاب های بازیکن تاثیر مستقیمی در شکل دهی داستان بازی دارد.
  • سیستم Vault-Tec Assisted Targeting System یا V.A.T.S همچنان در بازی حضور خواهد داشت.
  • Mod های ساخته شده بر روی PC، قابل انتقال بر روی کنسول ها خواهد بود.
  • قابلیت جدید تحت نام City Building در بازی وجود دارد که به بازیکن این اجازه را می‌دهد که آیتم های مختلفی را در جهان بازی جمع آوری کرده و به وسیله آن ها، دنیای خود را بسازد. این قابلیت باعث خواهد شد که مردمان زیادی برای سکونت به شهر شما بیایند. حتی تاجر ها نیز به شهر آمده و کاسبی تازه ای را شروع خواهند کرد.
  • برای محافظت از شهر خود باید جنگ افزارهای مختلفی را ساخته و در نقاط مختلف شهر تعبیه کنید تا شهر از هجوم دشمنان در امان باشد.
  • بخشی برای ساخت و ساز سلاح در نظر گرفته شده است.
  • Jet Pack در بازی وجود دارد و قابل استفاده است.
  • اسامی دشمن ها کاملا متفاوت از یکدیگر می‌باشند.
  • برای اولین بار در این سری، قابلیت تخریب محیط وجود دارد . گستردگی آن هنوز مشخص نیست ولی به نظر می‌رسد ساختمان ها و ... مناطق ساخته شده توسط بازیکن قابلیت تخریب پذیری کامل را دارند.
  • زمانی که Power Armor میپوشید HUD بازی عوض می‌شود.
  • بازی Loading نخواهد داشت. به این معنی که برای جا به جایی از منطقه ای به منطقه ای دیگر، هیچگونه توقفی برای بارگذاری فایل های بازی صورت نخواهد گرفت.
  • 12 همراه جدید در بازی حضور خواهند داشت.
  • دشمنان تایید شده تا کنون:
    Raiders
    Yao Guai
    Sentry Bot
    Super Mutants
    Super Mutant Behemoth
    Mirelurk Queen
    Synthetics
    Radscorpion
    Deathclaw
    Protectron
    Ghouls
    Bloodbug
    Brotherhood of Steel
تاریخ عرضه بازی:

11 نوامبر 2015 - 19 آبان 1394

83043263297755324059.jpg

Fallout 4: Official Announcement Trailer
720p
1080p

تصاویر Fallout 4

Last edited by a moderator:
درسته درکتون میکنم ولی اون بازی ساز چه گناهی کرده؟ شما خودت فکر کن شرکت خودته اگر همه مثل ما بخان نسخه کرکی بازی رو بخرن اون شرکت ضرر میکنه خیلی ها بیکار میشن و دیگه شاید ما شاهد بازی های قشنگی مثل این نباشیم :d
من چه گناهی کردم؟اون تو اروپاست من اروپایی نیستم یه خاورمیانه ای بدبخت جهان سومیه بیچارم که دارم چند برابر اروپایی ها پول خرج میکنم:d
یعنی دانلود و خرید بازی کرکی به ت*مم نیست هر وقت جور شد برم اروپا اورجینال میخرم عدالت رعایت شه:D

- - -ویرایش - - -

از نظز انسانی چی یا شرعی اینا همیچ نقشی ندارن؟ والا منم مثل شما نه حقوق 10-20 هزار دلاری دارم:d نه دلیلی دارم که پز بدم نه اینکه پولم زیادی کرده ولی میترسم خدا خشمش بگیره همینی که الان دارم خدای نکرده از کف بره. من خودم به شخصه خیلی دوست دارم total warr atilla رو بازی کنم ولی وایسادم یه تخفیف خوب بهش بخره به قول معروف گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی:d همین Watch dog اولش امده بود چقدر گرون بود ولی الان شده 29 تومن نظر شخصی من اینکه اگر نمیتونید همون موقع انتشار بازی بگیرید یک مقدار صبر کنید ارزون میشه :d

ما همین مقدار که صبر میکنم کرک شه لطف کردیم:d

از نظز انسانی چی یا شرعی اینا همیچ نقشی ندارن؟ والا منم مثل شما نه حقوق 10-20 هزار دلاری دارم:d نه دلیلی دارم که پز بدم نه اینکه پولم زیادی کرده ولی میترسم خدا خشمش بگیره همینی که الان دارم خدای نکرده از کف بره. من خودم به شخصه خیلی دوست دارم total warr atilla رو بازی کنم ولی وایسادم یه تخفیف خوب بهش بخره به قول معروف گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی:d همین Watch dog اولش امده بود چقدر گرون بود ولی الان شده 29 تومن نظر شخصی من اینکه اگر نمیتونید همون موقع انتشار بازی بگیرید یک مقدار صبر کنید ارزون میشه :d
مسائل شرعی ؟ بیخیال باو :| بعدم مگه نمیدونی اینا مال بلاد کفره ؟ :دی دیگه چی از این حلال تر ؟ :دی (شوخی) من میگم اونا برا ما هیچ اهمیت قائل نیستن حتی مارو آدمم حساب نمیکنن تو این ضمینه ! اگه به فرض هم احترام میگذاشتن باید متناسب با درامد مردم ایران بازیاشون رو منتشر کنن مثلا 30 هزار تومن :| (میکردن این کارو ؟) . در مورد تخفیف خوردن هم بگم تا اون موقع به درد عمه من میخوره بازی :دی (منظورم آف های خفن ـه که زیر 50 تا برا ما آب بخوره) اصل همون Day1 یا حداقل حداقلش Month1ـه ....

@lich_king
هر وقت برجی 10-20 هزار دلار حقوق گرفتیم چشم :دی جدا خرید محصولات اورجینال تو ایران هیچ دلیل منطقیی نداره مارو که آدم حساب نمیکنن (اونوریا) وضع درامدمون که اینجوری ارزش ریال هم که دیگه بماند ! در واقع میخریم چون مجبوریم ! میخریم تا یا پز بدیم یا اینکه به عشق اون برند و محصول این کار رو میکنیم یا که کلا پولامون زیادی کرده ! (البته قصد جسارت ندارما ...)
به نکات ظریفی‌ اشاره کردین :دی فقط اینو هم بگم که خود‌Developer ها معمولا اهمیتی نداره براشون که اهل کجا هستین،کاملا ساپورت می‌کنن و ارزش قائل هستن براتون اگه بازی رو اصلی‌ خریداری کرده باشین.سر اسکایریم به مشکلات نسخه‌های کرکی هم میرسیدن حتا :دی(البته اگه منظورت این بوده باشه :دی)
ناشر‌ها هم سر قضیه‌هایی‌ که میدونیم یکم مجبور بودن روابطشون رو با گیمر‌های ایرانی‌ محدود کنن که چند وقتی‌ هست اونم مشکلی‌ نداره. به نظرم مشکل فقط همین قیمت سرسام آور هست.

مسائل شرعی ؟ بیخیال باو :| بعدم مگه نمیدونی اینا مال بلاد کفره ؟ :دی دیگه چی از این حلال تر ؟ :دی (شوخی) من میگم اونا برا ما هیچ اهمیت قائل نیستن حتی مارو آدمم حساب نمیکنن تو این ضمینه ! اگه به فرض هم احترام میگذاشتن باید متناسب با درامد مردم ایران بازیاشون رو منتشر کنن مثلا 30 هزار تومن :| (میکردن این کارو ؟) . در مورد تخفیف خوردن هم بگم تا اون موقع به درد عمه من میخوره بازی :دی (منظورم آف های خفن ـه که زیر 50 تا برا ما آب بخوره) اصل همون Day1 یا حداقل حداقلش Month1ـه ....
منظور از مسائل شرعی حلال و حروم بود.والا اگر بلاد کفره که اصلا چرا بازی کنیم:d .دزدی بده چه از کافر چه از مسلمون (حالا دزدی که میگم مثال بود ها دور از جون شما و همه ما:d)خیلی از جا ها هستن که واقعا ساپورت میکنن اگر هم جوابی نمیدن نه بخاطر اینکه ما از این کشور یا اون کشوریم بعضی از سئوال هارو یا جوابشو نمیدونن یا نمیتونن پاسخی بدن حالا یا ایرانی باشه یا هر کشور دیگه من که ندیدم شما تو یهforum بازی topic ایجاد کنی بعد بگن "اه شما ایرانی هستی از پاسخ گویی به شما معذوریم":d حالا یه بار این داستان سر Blizzard پیش امده بود اما بعد از رفع تحریم ها به روال عادی برگشتو واقعا پاسخ گویی خوبی داشتن. دیگه در مسئله قیمتش بگم که یه مقدار صبر کنید تا تخفیف بخره باز هم گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی :d فکرشو کنید هم وجدانتون راحته هم team سازنده رو support کردید

- - -ویرایش - - -

من چه گناهی کردم؟اون تو اروپاست من اروپایی نیستم یه خاورمیانه ای بدبخت جهان سومیه بیچارم که دارم چند برابر اروپایی ها پول خرج میکنم:d
یعنی دانلود و خرید بازی کرکی به ت*مم نیست هر وقت جور شد برم اروپا اورجینال میخرم عدالت رعایت شه:D

- - -ویرایش - - -

ما همین مقدار که صبر میکنم کرک شه لطف کردیم:d
نه بابا دور از جون ه شما خیلی هم خوش بختیت
یک ذره لطفتون رو زیاد تر کنید 6 ماه دیگه هم صبر کنید :d

آخرین ویرایش:

احمت :| بس کن مگر نه یه پس گردنی بهت میزنما :|

بیخیال این بحث شو :|

منظور از مسائل شرعی حلال و حروم بود.والا اگر بلاد کفره که اصلا چرا بازی کنیم:d .دزدی بده چه از کافر چه از مسلمون (حالا دزدی که میگم مثال بود ها دور از جون شما و همه ما:d)خیلی از جا ها هستن که واقعا ساپورت میکنن اگر هم جوابی نمیدن نه بخاطر اینکه ما از این کشور یا اون کشوریم بعضی از سئوال هارو یا جوابشو نمیدونن یا نمیتونن پاسخی بدن حالا یا ایرانی باشه یا هر کشور دیگه من که ندیدم شما تو یهforum بازی topic ایجاد کنی بعد بگن "اه شما ایرانی هستی از پاسخ گویی به شما معذوریم":d حالا یه بار این داستان سر Blizzard پیش امده بود اما بعد از رفع تحریم ها به روال عادی برگشتو واقعا پاسخ گویی خوبی داشتن. دیگه در مسئله قیمتش بگم که یه مقدار صبر کنید تا تخفیف بخره باز هم گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی :d فکرشو کنید هم وجدانتون راحته هم team سازنده رو support کردید

- - -ویرایش - - -

نه بابا دور از جون ه شما خیلی هم خوش بختیت
یک ذره لطفتون رو زیاد تر کنید 6 ماه دیگه هم صبر کنید :d

مرد حسابی همینجوریش 3ماه صبر میکنیم 6ماه هم بیاد روش که طرف بچشم دنیا اومده اونوقت باید پول پوشاک بچشم Donateکنیم (مثلا داریم ازش حمایت میکنیم)!;;)

میگم دادش شما پس یـ کار کن کلا تکلوژی رو ببوس بزار کنار :دی الان همین ویندوزی که داری از طریقش از تو مرورگر به من پیام میدی کرکی ـه نرم افزارایی که نصب داری الان رو سیستمت کرکیه ...
تاپیک داره به بیراهه میره پس بهتره تمومش کنیم ;)
احمت :| بس کن مگر نه یه پس گردنی بهت میزنما :|

بیخیال این بحث شو :|
چشم در حال بیخیال شدنم :p

به نظرم جای توجیه کردن وضعیت خودمون یکمی باز تر به موضوع نگاه کنیم...
این جمله خارجیا ما رو آدم حساب نمیکنن رو خیلی ها میگن, ولی متاسفانه مشکل داخلیه نه خارجی! ما محصولات داخلی خودمونم حمایت نمیکنیم چه برسه به خارجی lol

هیچ فروشنده/توسعه دهنده/ناشر خارجی بدش نمیاد از پول! اگه فلان محصول در این کشور موجود نیست تنها و تنها مشکلش خودمون هستیم...
به فرض مثال استیم بخواد تو ایران خدمات بده به نظر شما اگر حتی خودشم بخواد میتونه؟ جواب منفیه! تا موقعی که یک سری سود جو و دزد هستن که بخوان خودشون پول دربیارن نه! و طبق چیزی که خودتونم میدونید 90% بازی ها از نظر اینا مشکل اخلاقی داره....

به تازگی هم سندرم حذف بازی ها از رو سایت ها همه جا رو گرفته... حالا فکرشو بکنید بخواد استور استیم یا آمازون و هر چیز دیگه ای تو ایران سرویس بده! اگر این وضع مسخره نبود که الان کلی واسطه از مردم دزدی نمیکردن.

حتی بازی مثل بتمن هم اینا ممنوع میدونن که سایت ها حذفش کردن... حالا دلیلش هر چی هست نندازیم گردن خارجیا الکی... خود خارجی ها بیشترشون سالی 2-3 بازی میخرن... همه پولدارن نیستن ولی واقعا اگر به بازیی که فن اش هستید احترام بزارید همون یدونه بازی رو هم میخرید صرف نظر از مشکلاتش...

وضع دلار و... خوب نیست شکی نیست ولی شرکت ها تو ایران خودشونم بخوان به این راحتیا نمیتونن بیان. اما باز هم میگم مشکل داخل ایرانه, مثلا خودرو خارجی نمیتونه با قیمت مناسب وارد کشور بشه؟ چرا گمرک میخوره؟ دلیل: فروش خودرو های بی کیفیت داخلی. بعد حالا بیاییم بگیم خارجیا مارو آدم حساب نمیکنن به نظرتون با عقل جور درمیاد؟

فکر کردم خوب باشه نظرمو بگم شاید خیلی ها استقبال کنن از این مساله... اگر یه هزینه و پول خاصی رو برای این کار اختصاص بدید مطمن باشید سالی 2 بازی AAA میتونید بخرید... تازه رو استیم از همین تریدر ها بازی 60$ رو میتونید با 120-140 تومن تهیه کنید! همون 60$ تو خارج کم پولی نیسته ولی اگر هم یه خارجی پول نداشته باشه پایرت نمیکنه... حداقل بیشترشون اینطوری هستن چون قانونی هست به اسم کپی رایت که زندانی و جریمه خودشو داره.

همین FO4 سازندش کلی زحمت کشیده و فن های زیادی تو ایران داره که میشناسمشون از الان قید کلی گیم رو زدن که این بازیو بخرن... مثل خیلی دیگه از انسان هایی که روی این کره خاکی زندگی میکنن...

بهترین پشتیبانی و حمایت خریدن نسخه اصله...

فقط چند دقیقه رو این مساله فکر کنید اصلا ببینید چرا همچین برخوردی میکنیم با این مساله؟

موفق باشیم.

+
واس اینکه پستم بی ارتباط به موضوع تاپیک هم نباشه بگم واقعا مشتاقم ببینم عمو تاد و دوستاش میخوان چیکار کنن امسال:d
نمایش ها فوق العادس و یک شاهکار فوق العاده میشه برای طرفداراش...

تا اومدن بازی از زندگی تون لذت ببرید بعدش خداحافظ زندگی :d

آخرین ویرایش:
میگم دادش شما پس یـ کار کن کلا تکلوژی رو ببوس بزار کنار :دی الان همین ویندوزی که داری از طریقش از تو مرورگر به من پیام میدی کرکی ـه نرم افزارایی که نصب داری الان رو سیستمت کرکیه ...
تاپیک داره به بیراهه میره پس بهتره تمومش کنیم ;)
window رو نمیدونم من خودم نصب نکردم اما مرورگر که برادر من firefox که کرک نداره free اه :d این که حالا چون یه چیز مشگل داره دیگه ما غید همه چیز رو بزنیم مثل این که چون یه نفر یکی رو کشته دیگه بگه اب از سر گذشته و هم طرف رو شکنجه بده هم زنو بچه شو بکشه.
حالا جدا از اینا
fallout_3_funny_meme_by_eytt_sithlyn-d6lik41.jpg

خرید 60 دلاری F4 یه مزیت خاصی داره! میتونید بخرید و تا نسخ بعدی هیچ بازی دیگه ای نخرید ! هیچ چیزی هم از دست ندادید . :db-)

سلام بر همه

بچه ها این بازی بخش مولتی پلیر هم داره من از بازی های که توش خونه سازی و از این موارد داره خوشم میاد ولی میخواهم بدونم مولتی پلیر داره که اورجینال بخرم چون من بازی های که مولتی پلیر داره رو همشه میخرم چون بازی که مولتی پلیر نداشته باشه میشه کرک شده تجربه ش کرد اما مولتی پلیر رو کرکی سخت میشه و اینکه نسبت به بازی هزنیه میزاریم ما خیلی بازی داریم که 60 دلاره ولی اونا کجان اینا کجان برای همین میخواهم بدونم در چه حدی هست میدونم بازی خوبیه ولی از امکانات بازی چیزی نمیدونم اینم بگم هیچ کدوم از ورژن های قبلیشو نداشتم....

سلام بر همه

بچه ها این بازی بخش مولتی پلیر هم داره من از بازی های که توش خونه سازی و از این موارد داره خوشم میاد ولی میخواهم بدونم مولتی پلیر داره که اورجینال بخرم چون من بازی های که مولتی پلیر داره رو همشه میخرم چون بازی که مولتی پلیر نداشته باشه میشه کرک شده تجربه ش کرد اما مولتی پلیر رو کرکی سخت میشه و اینکه نسبت به بازی هزنیه میزاریم ما خیلی بازی داریم که 60 دلاره ولی اونا کجان اینا کجان برای همین میخواهم بدونم در چه حدی هست میدونم بازی خوبیه ولی از امکانات بازی چیزی نمیدونم اینم بگم هیچ کدوم از ورژن های قبلیشو نداشتم....
بازی کلا بخش Multiplayer نداره اما از اکثر بازی‌های MP بیشتر کانتنت داره برا سرگرم کردن:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or