شایعه Fallout 4 نمایشی 30 دقیقه‌ای در E3 خواهد داشت؟

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
j8qq_fallout4.jpg

به گزارش خبرگزاری آلمانی PC Games، فال‌اوت 4 (Fallout) با نمایشی 20 تا 30 دقیقه‌ای در نمایشگاه E3 امسال حضور خواهد داشت. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

این مجله به نقل از منابع آگاه خود، اعلام کرده است که بتزدا (Bethesda)، در E3 امسال و پشت درهای بسته، نمایشی 20 تا 30 دقیقه‌ای از فال‌اوت 4 به خبرگزاری‌ها ارایه خواهد کرد.

گزارش این خبرگزاری با اینکه محتمل به نظر می‌رسد، اما این سوال را به وجود می‌آورد که آیا واقعا بتزدا فقط قصد نمایش بازی به تعدادی از خبرگزاری‌ها را دارد و از معرفی رسمی آن خودداری خواهد کرد؟ پاسخ این سوال با منطقی سلیم و در نظر گرفتن این حقیقت که امسال، بتزدا اولین کنفرانس خبری خود در تاریخ E3 را برگزار خواهد کرد، قطعا خیر خواهد بود و اگر فال‌اوت 4ـی در کار باشد، با تریلری هرچند کوتاه، بتزدا طرفداران خود و فال‌اوت 4 را تشنه‌تر خواهد کرد.

لازم است بدانید که کنفرانس خبری بتزدا در تاریخ چهاردهم ژوئن برگزار خواهد شد.

آخرین ویرایش:
مسلما بتزدا نمیاد این همه هزینه کنفرانس اختصاصی کنه بعدم تمام نمایش این بازی رو پشت درای بسته نشون بده.اگه واقعا بخوان 30 دیقه واسه خبرگزاری ها پخش کنن پس حداقل یه 5 دیقشم واسه عموم میزارن.

البته یـ نکته ای هست این وسط باید RPG باز باشی یا بهره بگم Bethesda Harcore Gamer باشی تا شاهکار بودنش برات معنی پیدا کنه ! :دی
به نظرم شماره ی سوم و نیوگاس سخت نبودن. من یادمه خیلی از RPG گیمرا و طرفدارای سری اول به بازی ایراد میگرفتن که چه وضعشه این :d
من که البته شخصا با همین رویه موجود حال میکنم. بازی خیلی فانی بود. فقط ایکاش یکم امکان تعامل با NPC هاش بیشتر بشه. مخصوصا همراها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or