شایعه Fallout 4 نمایشی 30 دقیقه‌ای در E3 خواهد داشت؟

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
j8qq_fallout4.jpg

به گزارش خبرگزاری آلمانی PC Games، فال‌اوت 4 (Fallout) با نمایشی 20 تا 30 دقیقه‌ای در نمایشگاه E3 امسال حضور خواهد داشت. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

این مجله به نقل از منابع آگاه خود، اعلام کرده است که بتزدا (Bethesda)، در E3 امسال و پشت درهای بسته، نمایشی 20 تا 30 دقیقه‌ای از فال‌اوت 4 به خبرگزاری‌ها ارایه خواهد کرد.

گزارش این خبرگزاری با اینکه محتمل به نظر می‌رسد، اما این سوال را به وجود می‌آورد که آیا واقعا بتزدا فقط قصد نمایش بازی به تعدادی از خبرگزاری‌ها را دارد و از معرفی رسمی آن خودداری خواهد کرد؟ پاسخ این سوال با منطقی سلیم و در نظر گرفتن این حقیقت که امسال، بتزدا اولین کنفرانس خبری خود در تاریخ E3 را برگزار خواهد کرد، قطعا خیر خواهد بود و اگر فال‌اوت 4ـی در کار باشد، با تریلری هرچند کوتاه، بتزدا طرفداران خود و فال‌اوت 4 را تشنه‌تر خواهد کرد.

لازم است بدانید که کنفرانس خبری بتزدا در تاریخ چهاردهم ژوئن برگزار خواهد شد.

آخرین ویرایش:
اصلا حواسم به 1 و 2 نبود :دی البته منظور من چیزه دیگه ایه :دی منظورم اینه که باید گیم پلی خشک و بیروح بازی رو هر جور شده تحمل کرد تا بعدا بهش بگی شاهکار :دی تا قبل اون همش به سطل آشغال فک میکنی :دی

بفرما کامنت پایینی :دی

آخرین ویرایش:
صادرات واردات فکت نفرماین :دی

اگه با چیزی (حالا هرچیزی) حال نکردین دلیل بر بد بودن ، اون چیز نیست :-b
این مجله به نقل از منابع آگاه خود، اعلام کرده است که بتزدا (Bethesda)، در E3 امسال و پشت درهای بسته، نمایشی 20 تا 30 دقیقه‌ای از فال‌اوت 4 به خبرگزاری‌ها ارایه خواهد کرد
این مجله و بتزدا غلط کردن :-l
پشت درای بسته ، ایکیوسان نشسته ، شینسه نوار گذاشته ، سایو داره می رقصه !؟ :| :دی

بیان به صورت مفهومی (!!) معرفی کنن بهتر از معرفی پشت درهای بسته و DooMوارشونه :-l

میدونم الان همینجا تیر بارونم میکنن ولی توصیه من این که اصلا سمتش نری من قبلا حدود 6 ساعت بازیش کردم بنظرم عبارت اَبَر آشغال برای این بازی مناسب تر از عبارت شاهکار هست هنوزم که یادم میوفته حالم بهم میخوره :-&
بالاخره هرکی سلیقه ی داره نمیشه هرکی هچی گفت تایید کنه شاید شمام که پست نفر قبلیتو نقل قول کردی برخلاف شما از بازی خوشش بیاد

- - -ویرایش - - -

صادرات واردات فکت نفرماین :دی

اگه با چیزی (حالا هرچیزی) حال نکردین دلیل بر بد بودن ، اون چیز نیست :-b

این مجله و بتزدا غلط کردن :-l
پشت درای بسته ، ایکیوسان نشسته ، شینسه نوار گذاشته ، سایو داره می رقصه !؟ :| :دی

بیان به صورت مفهومی (!!) معرفی کنن بهتر از معرفی پشت درهای بسته و DooMوارشونه :-l
عمرآ پشته درای بسته نشون بدن خودت به تاریخر ریلیز بازی نگاه کن دیگه کم مونده اختلافش بشه 8 سال باید دیگه یه نمایش نشون بدن وگرنه بتزدا بی خودی نمیاد کنفرانس بزار (کنفرانس هم 90٪ جاهاش برای عموم آزاده)

بازی رو مثل بچه ی آدم معرفی میکنن منتهی یـ تیزر حداکثر یـ دقیقه ای نشون میدن گیم پلی کامل هم میره پشت درای بسته :|)x(یـ چیزی مثل DOOM )x:() اون از نفرستادن کپی بازیاش برا منتقدا اینم از پشت درای بسته :| :دی

اون نمایش خوفناک شماره قبلی تو E3 2008 هنوز یادمه، میریم که داشته باشیم یه چیزی خفن تر از اون نمایش :دی فقط بی زحمت باگ هاش رو کم کنن، البته میدونم Bethesda با باگ پیوند عاطفی خورده ولی حداقل میزان باگ ها کمتر بشه خیلی بهتره :دی

این bethesda هم مثل دختر‌های 16 ساله لوس بازی در میاره، هر چی‌ دستش میاد پشت در‌های بسته نمایش میده :دی انگار قرار هست بازی رو برای در‌های بسته منتشر کنه :دی
البته یه عکس از لوگو بازی هم کافی‌ هست که من اشک شوق بریزم :دی

این بازی از بیرون خیلی جالب وخوب به نظر میرسه ولی وقتی واردش میشی تو ذوقت میخوره:d
من که اصلا نتونستم تحمل کنم ولی اتمسفرش خوب بود

از نظر من احتمال نمایش طولانی بازی پشت درهای بسته خیلی زیاده! یه سال پیش برای دووم همینکار رو کردند، ما یه تیزر 20 ثانیه ای دیدم ولی چه چیزا که در مورد نمایش اصلی گفته نشد، جالبه که منتظر عمومی کردن نمایش بودیم که گفتند تا 2015 خبری نیست ....
همینطور هم شده، شاید برای Fallout 4 هم همین کار رو انجام بدند .... اگر اینکار رو کنند و در مقابل با یه نمایش مفصل از Dishonored 2 تلافی نکنند رسما منفجرشون میکنم ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or