FALLOUT 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
معمولا كمتر از 1 هفته راحت هر مشكلي مربوط به استيلث از جمله security sector حل ميشه !
مشكلي ازين بابت وجود نداره
ميشه بگي مشكل محافظتيش چيه ؟ ما هم بدونيم ؟!!!!!
منظورم همون Kreon ripو پچش بود.
خوب اگر الان سورس رو دانلود کنيم. بعدا ميشه این مشکل Kreon ripرو حل کرد؟ منظوره من اینه در کل . حالا پچ رو هروقت اومد ميشه به سورس بازی اضافه کرد. اما اون فاکتور های ديگه چی؟

کسی جواب نداد !!!
شخصیت بازی لنگ شده درست راه نمی ره چه کارش کنم ؟؟
با تشکر
سلام!
شما باید حدود 24 ساعت بخوابی، تخت خواب ها هم جاهای مختلفی هستند که اگه بگردی پیدا میکنی. یا اینکه از Stimpak استفاده کنی یا بری پیش دکتر، اگه اوایل بازی هستی داخل مگاتن دکتر هست.

کسی جواب نداد !!!
شخصیت بازی لنگ شده درست راه نمی ره چه کارش کنم ؟؟
با تشکر
باید بری تو مگاتون پیش دکتر و اگر اوضاع وخیم باشه 100 چوق برات هزینه برمیداره بعد رو به راه میشی :دی.
H2 جون
فک کنم یه 23 ساعتی بازی کردم!. نمیدونی چه حالی میده (شایدم میدونی :دی ). گذاشتم آپدیت جدید بیاد تا بازی رو وجب به وجب بگردم :دی.

H2 جون
فک کنم یه 23 ساعتی بازی کردم!. نمیدونی چه حالی میده (شایدم میدونی :دی ). گذاشتم آپدیت جدید بیاد تا بازی رو وجب به وجب بگردم :دی.

فریدون osos
واقعا منم درکت می کنم وقتی میگی چه حالی میده ولی متاسفانه فعلا تو کفشم چون بازی رو گرفتم ولی بعد از نیم ساعت unreadable داد و تا الانم با Geow و Dead Space مشغول بودم وقت نشده برم عوض کنم. در ضمن من حسین هستم :p .

بچه ها این FPS هست یا TPS ?
اگه منظورتون نمای دوربین هست، هم به صورت اول شخص میشه بازی کرد هم به صورت سوم شخص. همچنین به راحتی در طول بازی می توان با دکمه LB نمای دوربین را عوض کرد.

اگه منظورتون نمای دوربین هست، هم به صورت اول شخص میشه بازی کرد هم به صورت سوم شخص. همچنین به راحتی در طول بازی می توان با دکمه LB نمای دوربین را عوض کرد.

درسته منظورم همین بود اون s رو اضافی گزاشتم ( shooter :biggrin1: )
عجلس دیگه:blushing:
ممنون
اینطوری خیلی خوبه
راستی بیشتر متمایل به اکشن هست یا RPG ?

درسته منظورم همین بود اون s رو اضافی گزاشتم ( shooter :biggrin1: )
عجلس دیگه:blushing:
ممنون
اینطوری خیلی خوبه
به هر جور دوست داشته باشی میتونی متمایلش کنی :دی

علیرضا خودتی؟ :دی
اون یکی old-snake کیه؟

آره، اون یکی دیگست :دی

جدا میشه بیشتر اکشن وار باهاش حال کرد؟

گویا میشه ولی باز هم یک سری از المان های RPG بودن رو داره دیگه، مثل مکالمه و این چیزا ...

آخرین ویرایش:
هم میشه اکشن بازی کرد هم RPG ولی وقتی اکشن بازی می کنیم اون جذابیت لازم را نداره. ولی در هرصورت که بازی کنیم یک بازی RPG است با خصوصیات خاص این بازیها.

اون یکی old-snake کیه؟
اون یکی منم :biggrin1:

این بازی جزء اعصاب خورد کننده ترین بازی ها منصوب میشه..

بعد از کلی در دسر از اون جایی بسته آمدیم بیرون و رفتیم تو فضایی آزاد.. فقط موندم الان چکار کنم رفتم تو یک جایی مثل شهر که هر چی میگردم چیزی پیدا نمیشه..

اصلا یکی بیاد بگه تو این بازی باید چکار کرد .. اصلا هدفمون چی هست..؟

من حس میکنم گرافیکش اونطور که باید نیست ! احساس میکنم فیزیکش هنوز خیلی ابتدایی هستش ! البته من بازیش نکردم از روی تریلرهای که دیدم اینو دارم میگم .

بعد از کلی در دسر از اون جایی بسته آمدیم بیرون و رفتیم تو فضایی آزاد.. فقط موندم الان چکار کنم رفتم تو یک جایی مثل شهر که هر چی میگردم چیزی پیدا نمیشه..

دوست عزیز من پیشنهاد میکنم شما به جای اینکه بازی کنید بهتر هستش زبان انگلیسی رو به خوبی یاد بگیرید ! چون کسی که زبان یه بازی رو متوجه نشه واقعا 50% و حتی بیشتر از لذت بازی از بین میره و به عبارتی دیگه داستان و روند داستانی بازی و شخصیت پردازی و ... همه از بین میره اگر زبانتون خوب نباشه :blushing: این جنبه توهین نداشت فقط خواستم کمکی کرده باشم !

راستی منصوب نه محسوب :ی

سلام!
اوایل بازی یک کم گیج کننده است ولی هر چه جلوتر برویم بهتر میشه. اگه تازه وارد مگاتون شدی با کلانتر صحبت میکنی و وارد شهر میشوی. بعد باید داخل شهر ماموریت بگیری، برو طرف بمب و از مسیری کناری اش برو بالا و کافه را پیدا کن. یه نفر بهت ماموریت میده که از یک زن زورگیری کنی. ماموریت را انجام بده و پیش اونی که بهت ماموریت داده برگرد و باهاش صحبت کن تا اطلاعاتی که از پدر داره را بهت بده و ماموریت Radio Galaxy فعال بشه. البته ممکنه اطلاعات را فقط با دادن 100 پول بهت بده که اگه اینجور شد باید بهش پرداخت کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or