سلام،
من تعجب میکنم ، چطور بازی ای که در 80% سایت ها بهترین بازی سال 2008 انتحاب شده هنوز یه تاچیک نداره.
ب

مگه Fat boy از همه قوي تر نيست ؟!؟چند وقت پیش یه تفنگ تو بازی پیدا کردم که آخره damageه.:biggrin1: اسمش هم Alien Blaster هست.
مگه Fat boy از همه قوي تر نيست ؟!؟
شما داري يه DLC رو بازي ميكني ؟!؟:confused:

من كه همچين جايي رو نديده بودم...نه عزیزم! تو خود بازی یه جایی هست که یه سفینه سقوط کرده و یک عدد Alien هم به شهادت رسیده. همونجا اون Alien Blaster رو پیدا میکنی.![]()
من كه همچين جايي رو نديده بودم...
درسته كه ميگن پدرش نمرده ؟!؟ :confused:

من كه همچين جايي رو نديده بودم...
درسته كه ميگن پدرش نمرده ؟!؟ :confused:
باید بری تو Citadel از BrotherHood of Steel طرز استفاده شو یاد بگیری. البته بعد از این که James میمیره.:cheesygriاین لباسهایی رو که روی عکس بازی fallout هست رو چجوری میشه استفاده کرد من الان اونا رو دارم اما وقتی می خوام استفاده کنم قبول نمیکنه
والا یادمه که پدرشو پیدا میکنه
پدرش توی یکی از مراحل بازی که تویه تصفیه خونه هست دود میشه و میره هوا
باید بری تو Citadel از BrotherHood of Steel طرز استفاده شو یاد بگیری. البته بعد از این که James میمیره.:cheesygri
دوست عزیز فارسی بزن.باید قوانین سایت رو یه بار دیگه بخونی و اما جواب سوالات:agha man asheghe in baziam vaghean terekoonde makhsoosan ba oon biaboonaye bekresh vaghean jozve bazihayiyeke adame mikhkoob mikone mesle MGS ama man chanta soal daram khahesh mikonam javabamo bedin.
1.man taze 2 saate baziro shoroo kardam ama yedafe 10nafar mirizan saram ya joonam tamoom mishe ya tiram bazi vaghta ke tiram tamoom mishe ba choobe baseball vaghty zoom mikonam rooshoon ba sahne aheshte bezanam dige nemizane chikar konam?bayad farar kard?
2:bazi makhfikary dare?
3:az koja befahmaM CHE LEBASI BE DARDE KOJA MIKHORE?
4:roo che takhti mitoonam bekhabam ina ke hichkodoomesh nem,ishe?
5 va soale akhar ineke bazi itemha ke bar midarim mire tu pip_boy be che dardy mikhore mesle shishe nooshabeho tashtake nooshabeh?
pls help me