alolo_persian کاربر سایت May 6, 2011 #31 آشغال ترین بازی تو عمرم 5 دقیقه هم نمیتونم تحملش کنم خیلی کسل کنندس هدفش معلوم نیست!!!
Tidus کاربر سایت May 6, 2011 #32 نوشته شده توسط alolo_persian: آشغال ترین بازی تو عمرم 5 دقیقه هم نمیتونم تحملش کنم خیلی کسل کنندس هدفش معلوم نیست!!! بیشتر... دوست عزیز این بازی سبک و روند خاص خودش رو داره و همین طور طرفدارای زیادی ، با این حال نظر هر کسی محترمه .
نوشته شده توسط alolo_persian: آشغال ترین بازی تو عمرم 5 دقیقه هم نمیتونم تحملش کنم خیلی کسل کنندس هدفش معلوم نیست!!! بیشتر... دوست عزیز این بازی سبک و روند خاص خودش رو داره و همین طور طرفدارای زیادی ، با این حال نظر هر کسی محترمه .
alolo_persian کاربر سایت May 7, 2011 #33 نوشته شده توسط Tidus: دوست عزیز این بازی سبک و روند خاص خودش رو داره و همین طور طرفدارای زیادی ، با این حال نظر هر کسی محترمه . بیشتر... خوب آره ولی یکی به من بگه باید چه کار کنی!!!! هدفه بازی چیه!!!!
نوشته شده توسط Tidus: دوست عزیز این بازی سبک و روند خاص خودش رو داره و همین طور طرفدارای زیادی ، با این حال نظر هر کسی محترمه . بیشتر... خوب آره ولی یکی به من بگه باید چه کار کنی!!!! هدفه بازی چیه!!!!
S senator.boy2002 کاربر سایت May 7, 2011 #34 نوشته شده توسط alolo_persian: خوب آره ولی یکی به من بگه باید چه کار کنی!!!! هدفه بازی چیه!!!! بیشتر... زنده موندن و فهمیدن سرگذشتش که چرا می خواستن زنده به گورش کنن. و کلی ماموریت جانبی و سرگذشت افراد دیگه.... Reactions: alolo_persian
نوشته شده توسط alolo_persian: خوب آره ولی یکی به من بگه باید چه کار کنی!!!! هدفه بازی چیه!!!! بیشتر... زنده موندن و فهمیدن سرگذشتش که چرا می خواستن زنده به گورش کنن. و کلی ماموریت جانبی و سرگذشت افراد دیگه....
ASYLUM MANAGER کاربر سایت May 7, 2011 #36 نوشته شده توسط alolo_persian: خوب آره ولی یکی به من بگه باید چه کار کنی!!!! هدفه بازی چیه!!!! بیشتر... خواهشآ قبل از اظهار نظر کردن رعایت حال طرفداران رو هم بکن)x محض اطلاع شما سبک این بازی RPG هست.یعنی ازادی عمل-یعنی دنیای باز-یعنی هر تصمیمی باعث نتایج مختلف میشه-یعنی پایان های چند گانه-یعنی لذت روی یک خط راه نرفتن!!! :d اینها اهداف کوچکی نیستند:d
نوشته شده توسط alolo_persian: خوب آره ولی یکی به من بگه باید چه کار کنی!!!! هدفه بازی چیه!!!! بیشتر... خواهشآ قبل از اظهار نظر کردن رعایت حال طرفداران رو هم بکن)x محض اطلاع شما سبک این بازی RPG هست.یعنی ازادی عمل-یعنی دنیای باز-یعنی هر تصمیمی باعث نتایج مختلف میشه-یعنی پایان های چند گانه-یعنی لذت روی یک خط راه نرفتن!!! :d اینها اهداف کوچکی نیستند:d