FallOut 3 | PC

fallout3_440.jpg

بازگویی خاطرات :

در سال 2077 " سال پادشاه ما " امریکا و چین توپ خانه های هسته ای معاوضه میکنند . در نیتجه معلوم میشود , جنگ بین حق و باطل پایان جهان نیست . داستان سرایی مثل Ron Perlman در رابطه با این موضوع میگوید : " یک پیش در امد به فصل خونخوار دیگر در وجود یک مرد ... ! "

قبل از جنگ , خیلی از پناه گاه های جستجو شده در انبارهایی عظیم و در زیر زمینهایی به نام Vaults یافت شدند . زمانی که مشخص شد , Vaults به طور دائمی بسته شده است ( هیچ کس نه میتواند وارد شود و نه میتوند خارج شود ) . این دنیای تاریک Fallout است ! بازی که قرار هست در سبک Action-RPG برای سه پلتفرم PC - PS3 - XBOX 360 منتشر شود . سازنده این بازی همان سازنده ی سری بازیهای Elder Scrolls یعنی Bethesda Softworks است ....

اسمان تاریک :

وقایعی که در Fallout 3 رخ میدهد به 200 سال بعد از اینکه بمب ها افت میکنند برمیگردد . شما بازی را در Vault 101 شروع میکنید . یک مکان که سطح بمبگیری واشنگتن را تحت فشار قرار میدهد ( اتفاقی که در نسخه های قبلی Fallout روی داد )
شما به جای اینکه به عنوان یک کاراکتر استاندارد بازی را اغاز کنید Bethesda قانون بازی های Role-Playing را شکست و شما را به عنوان یک کودک نو پا در بازی قرار داد !!!

در طول این مدت , شما راه رفتن را می اموزید , با اسباب بازیها بازی میکنید و برای کلاس کاراکترتان به عنوان یک بزرگسال مقدمات کار را فراهم میکنید . این یک tutorial هست و یک پیش درامد نواورانه .

در سن 19 سالگی , شما از محدوده های Vault 101 بیرون میروید تا پدر خود را پیدا کنید . پدر شما یک دانشمند با نفوذ بود که مدت زیادی است به طرز نامعلومی ناپدید شده است ...

132908-1.jpg

سبک بازی :

به محض خارج شدن از the Vault دشمنان شما مانند مورچه های تنومند و غول پیکر با سرعت به سمت شما درحال حرکت و نزدیک شدن هستند . مانند بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion بازی Fallout 3 به صورت First-Person میباشد ( همچنین دوربین سوم شخص نیز در این بازی وجود دارد ) . با این وجود شما انواع تفنگهای دولول (shotguns ) , تفنگهای دیگر و همچنین اسلحه هایی با قابلیت لیزر را حمل میکنید . Fallout 3 دقیقا یک سبک FPS نیست ... . استراتژی ها و انتخاب های درست نقش اساسی را در موفقیت شما دارند . شما روش های زیادی برای از بین بردن دشمنان دارید . بازی Fallout 3 قبل از هر چیز یک role-playing است . با اینکه سبک اکشن نیز در این بازی وجود دارد اما این بازی هیچ ربطی به بازیهای این سبک مثل Halo ندارد .

انتظار برای انتشار :

این بازی فوق العاده به نظر میرسد و دارای جزییات بیشتر و محیط های بسیار وسیعتر نسبت به بازی Oblivion میباشد . شرکت Bethesda قول داده است که گرافیک این بازی در سه پلتفرم PC – PS3 – XBOX 360 عملا یکسان باشد .
تا پاییز 2008 مدت زیادی مانده اما ما احساس میکنیم که بازی Fallout 3 ارزش این انتظار را دارد .

132908-2.jpg

خب دوستان امیدوارم که از این پیش نمایش راضی باشید .
این اولین پیش نمایشی هست که از این بازی منتشر شده . متاسفانه همانطور که مشاهده کردید اطلاعات چندانی در این بازی در دست نیست ( البته فعلا ) . منتظر اطلاعات جدیدی در رابطه با بازی Fallout 3 باشید ...
ممنون از مهدی جان

تا حالا چندتا لینک تورنت و رپید وغیره از Operation Anchorage اومده! از دوستان اگر کسی شخصاً این Add-on رو نصب کرده لطفاً اطلاع بده که کسانی که مایل اند بگیرن از منبع مطمئن دانلود کنن! سپاس.

ايني كه ميگيد چي هست و چيكار ميكنه ؟ :confused:

سلام
راهنمای سریع برای نصب Operation Anchorage
1- یه نسخه fallout 3 تهیه و نصب کنید. (من با release گروه reloaded امتحان کردم)
2- از سیوهاتون یه backup تهیه کنین: My Documents\My Games\Fallout3\Saves , یه سری سیو از بازی رو میتونین از اینجا دانلود کنید.
3- پچ و کرک 1.1.0.35 گروه Razor1911 رو از اینجا (تورنت با حجم 47.5) دانلود کنید. بعد از unzip کردن, Fallout3_v1.1.0.35_English_UK.exe را اجرا کنید و صبر کنید تا پچ نصب بشه. حالا FalloutLauncher.exe رو از پوشه Razor1911 توی مسیر نصب بازی کپی کنید تا روی فایل قبلی overwrite بشه.
4- Operation Anchorage رو دانلود کنید. من با release گروه SKIDROW امتحان کردم که میتونین از اینجا (تورنت با حجم 375.86 مگابایت) دانلود کنید. بعد از unzip کردن فایل bin رو mount کنید و از داخل ایمیج OperationAnchorage.exe را نصب کنید.
5- بعد از کامل شدن نصب, FalloutLauncher.exe را اجرا کنید و در قسمت Data Files گزینه Anchorage.esm را هم انتخاب و تائید کنید.
6- سیوها رو برگردونین و بازی را اجرا کنید و load کنین. چند دقیقه وقت نیازه تا یه سیگنال رادیوئی ظاهر بشه و یه quest جدید اضافه بشه:

10r3235.jpg

تا همینجاشو تست کردم که ظاهرا کار میکنه.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز من چندین مشکل در روند بازی دارم . لطفا اساتید کمک کنند :

1. در روند بازی هر لباسی بپوشم فرقی داره ؟ ( یعنی کمک به دفع حملات به من میکنه و برای مثال من را سریعتر یا از این قبیل کارها میکنه )

2. درجه Skill را چجوری بالا ببریم ؟

3. وسایل تو بازی ( وسایل برداشته شده ) زیادن با همشون نمیدونم چیکار کنم !

4. کلمات زیر مخفف چه کلمه ای هستند و چکار میکنند ؟
RAD .A
CND .B
EFF .C
XP .D
AD .E
DR .F
WG .G
VAL .H
PER .I

5. با نقشه بازی مشکل دارم ، میخواهم به جایی از روی نقشه بروم ، نقشه کوچک شده در صفحه اصلی بازی ندارد ، و در رفتن به مسیر علامت گذاری شده مشکل دارم !

6. بعضی درجات کاری را میتوانیم بالا ببریم ، ولی محدود هستند چجوری بیشتر بالا ببریم ؟

7 . در مراحل بازی کجا توضیح میده که حالا چیکار کنیم و به کجا برویم ؟

8 . تو بازی شخصیت ها خیلی سوال میکنند ، از طرفی وقت معنی کردن هم ندارم ، هر جوابی بدهم ایرادی داره ؟

9. چرا شخصیت ها یکدفعه دیوانه شده و دشمن من میشوند ؟

( با تشکر )

آخرین ویرایش:
یک جا با تیر زدم تو مخ یک نفر که هیچ کلاهی چیزی هم سرش نبود اما اون نه تنها نمرد بلکه شروع به داد و بیداد و تیر اندازی به من کرد!
من وقتی فالوت 2 بازی میکردم زبانم داغون بود -الان هم هست xD- ولی بعدا یه جا خوندم معروفترین دیالوگ این سری Shoot 'em in the @$s ـه :دی
کلمات زیر مخفف چه کلمه ای هستند و چکار میکنند ؟
RAD .A
CND .B
EFF .C
XP .D
AD .E
DR .F
WG .G
VAL .H
فک کنم اینا باشه:
Radiation
Computer Network Defense
Effectivity
Experience
Administrate - Access Denied [البته anno domini به معنی سال میلادی هم هست مثلا 2009.AD ]
Damage Resistance
Weapon Grade
Value
[اینها رو روی حساب شناخت قبلیم گفتم خوشبختانه با اصطلاحات این بازی آشنایی ندارم :دی]

آخرین ویرایش:
. در روند بازی هر لباسی بپوشم فرقی داره ؟ ( یعنی کمک به دفع حملات به من میکنه و برای مثال من را سریعتر یا از این قبیل کارها میکنه )
بله . هر لباسی قابليت های خاص خودشو داره ، يکی توانايی شليک شما رو بالا ميبره ، يکی توانايی صحبت کردن ، يکی توانايی ضد راديواکتيو ، يکی همشون ، يکی کمتر يکی بيشتر ، خلاصه من به شخصه از اول بازی لباس اون کلانتر که تو مگاتون مرد رو برداشتم ، استفاده کردم تا جايی که رسيدم به سيتادل و يه Power Armor گرفتم ، که يکی از بهترين لباس های بازی هست ، البته يکی ديگه از لباس های خوب بازی ، لباس های Enclave هست که يک مدلش يکسری چيزای برقی هم رو شونه هاش داره ( اسمش يادم نيست ) ، اونا هم خوبن

2
. درجه Skill را چجوری بالا ببریم ؟
در هربار لول آپ کردن ، شما ميتونيد به طور محدود به هرکدوم از اسکيل هاتون چند درجه اضافه کنيد .
3. وسایل تو بازی ( وسایل برداشته شده ) زیادن با همشون نمیدونم چیکار کنم !
خوب شما کلا چند مدل اصلحه لازم داريد ، با فوقش 2 تا لباس متفاوت ، و مقداری دارو ، بقيشو بنداز بيرون ، يا نه بهتره که بفروشی ، پول خوبی هم بهت ميدن ، هرچی آيتم گير آوردی ، بردار ، زياد که شدن ، ببر مگاتون بفروش.

5. با نقشه بازی مشکل دارم ، میخواهم به جایی از روی نقشه بروم ، نقشه کوچک شده در صفحه اصلی بازی ندارد ، و در رفتن به مسیر علامت گذاری شده مشکل دارم !
ببين دوست من ، نقشه این بازی کلا تو صفحه اصلی بازی نيست ، يک علامت شبيه درجه های راديو ، گوشه سمت راست پايين صفحه هست که فلش های سفيد رو اون شمارو راهنمايی ميکنن به سمت مقصد ، شما برای اینکه نقشه بازی رو ببينی بايد Pipboy رو باز کنی ، بری به تو آخرين شاخه ( اسمش يادم نيست فکر کنم Data ) اونجا يک گزينه داره به اسم مپ ، خوب شما ميری اونجا و هرجا ديگه ای خواستی ميری .

6. بعضی درجات کاری را میتوانیم بالا ببریم ، ولی محدود هستند چجوری بیشتر بالا ببریم ؟
شما ایشالا که ميدونی این بازی RPG هست نه؟ اصلا تاحالا اینجور بازيهارو انجام دادی؟
عزيز نميشه هروقت هرچقدر که خواستی به مهارت هات اضافه کنی ، فقط هنگام لول آپ ، اونم به تعداد محدود

7 . در مراحل بازی کجا توضیح میده که حالا چیکار کنیم و به کجا برویم ؟
کمتر پيش مياد کسی که معنی جمله های بازی رو بفهمه برای فهميدن از ماموريت بازی بره سراغ پيپ بوی ، اما شما در همان شاخه ديتا ، ميتونيد بريد به قسمت کوئست تا شرح ماموريت های دريافتی رو ببينيد

8 . تو بازی شخصیت ها خیلی سوال میکنند ، از طرفی وقت معنی کردن هم ندارم ، هر جوابی بدهم ایرادی داره ؟
100% ، کل ماموريت ها و کارهايی که تو بازی انجام ميديد به این شخصيت ها برميگرده ، شما اگر ميخواين در بازی شخصيت خوبی باشيد ، هميشه بايد باهاشون با ملايمت رفتار کنيد ، اگر ميخوايد بد باشين ، هميشه بهشون فش بديد و خشن رفتار کنيد ، + اینکه انتخاب ديالوگ ميتونه به 1000 مسير مختلف منجر بشه ، ممکنه يک ماموريت به شما بدن ، ممکنه با شما دشمن بشن ، ممکنه ...

9. چرا شخصیت ها یکدفعه دیوانه شده و دشمن من میشوند ؟

این ديگه بستگی به رفتار شما ، حرف هايی که به اونا زدين ، و خوبی يا بدی شخصيت شما باشه ، بعضی ها از همون اول با شما دشمن هستن ، بعضی ها ممکنه بعدا دشمن بشن ، بعضی ها هم دوست هستن ، این بستگی به رفتار شما داره .

کمک کنید

اساتید من تو مرحله زیر نمیدونم باید چیکار کنم ؟ :((

بنا به قانون سایت مرحله رو در Spoiler گذاشتم !

دوستام من تو مرحله Vault 112 با سوار شدن در یک ماشین با شخصیت یک بچه بر میگردم زمان قدیم ، همه جا سیاهو سفیده و یک دختر بچه هم وسط فلکه شهر هست که به من میگه چیکار بکن . برای دفعه اول به من گفت که یک پسر بچرو بزنم ، برای دفعه بعدش باید با یک زن و شوهر حرف بزنم و کاری بکنم ولی نمیدونم چیکار ؟

کمک کنید لطفا !

آخرین ویرایش:
hulker17 عزيز ،
شما بايد بريد به خانه بقلی همسايه و در طبقه بالا از روی تخت اتاق سمت راست يک دست لباس زير زنانه برداريد ، بعد برميگرديد به خانه همون زن و شوهر جوان ، ميرين به زير زمين و لباس رو ميزارين روی ميز کار ، بعد ميرين به خانوم خونه ميگين که يک چيزی تو زيرزمين هست که بايد ببينه ، اون هم دنبال شما مياد که برين به زير زمين ، و بعد ...

دوست عزيز جهت اطلاع بگم که اگر شما کارهای اون دختر رو انجام بديد ، راه حل بد رو انتخاب کرديد و کارما از دست ميديد که ممکنه براتون مشکل ساز بشه ( اگر بخواين خوب باشين ) اما راه حل خوب این بازی کمی پيچيده هست ، پيشنهاد ميکنم به تاپيک همين بازی در بخش بازيهای ایکس باکس 360 مراجعه و در تقريبا 15 صفحه قبلش پست هارو بخونيد ، اونجا من هم در این مرحله گير کرده بودم که با کمک دوستان تونستم رد کنم ، اگر شما اون پست هارو بخونيد کاملا روشن ميشيد ، از من هم نخواين توضيح بدم که نميتونم :دی

سوال

:welcome:
دوستان و اساتید محترم من نمیدونم باید چجوری بجز صحبت کردن با افراد Quests اضافه کنم . :clover:

در ضمن نمیدونم با چه کسانی صحبت کنم که Quests اضافه شود . اگه میشه شخصیت ها شو بگین و محلی که هستن هم قید کنید . :d

من الان Level 19 هستم ، ولی فقط بخاطر بیکار بودن ( نداشتن Quests ) برای پیدا کردن شهر هایه جدید تو نقشه راه افتادم که بیخودی مخالفینو کشتم و Level من بالا رفته ! :sniper:

من تو چند تا از Quests ها نمیدونم باید چیکار کنم ، که در Spoiler زیر میذارم . لطفا جوابم رو بدید :

Finding The Garden Of Eden --->> Retrieve The G.E.C.K
Stealing Independence
دو تا Quests بالا مکانی را هم تو نقشه مشخص نکردند .
و اما :
Tenpenny Tower که یک شهر هستش که دو کارو میگه میتونی در آنجا انجام بدم .
1. به Ghouls ( قول ) ها در شهر بقلیش کمک کنم که از راه زیر زمین وارد این شهر بشن و مردم را بکشن که کاره بدی هست .
2.به Roy Phillips (همون قولا ) و همراهانش حمله کنم و بکشمشون که بنظر نمیاد کاره درستی باشه آخه زیادم شبیه قول نیستن فقط یکم صورتشون .... :sick:

حالا تکلیف من چیه ؟ :-"

دوستان من وقتی Level اضافه میکنم بعدش یکسری موضوعات میاره که فقط میتونم یکیشونو انتخاب کنم . اینها چی هستن و کدو مشون بهتره ؟:peace:

بعضی از لباس ها را نمیتونم بپوشم چرا ؟

:thanks:

آخرین ویرایش:
دوستام من تو مرحله Vault 112 با سوار شدن در یک ماشین با شخصیت یک بچه بر میگردم زمان قدیم ، همه جا سیاهو سفیده و یک دختر بچه هم وسط فلکه شهر هست که به من میگه چیکار بکن . برای دفعه اول به من گفت که یک پسر بچرو بزنم ، برای دفعه بعدش باید با یک زن و شوهر حرف بزنم و کاری بکنم ولی نمیدونم چیکار ؟

راه حل :

شما باید به داخل خانۀ متروکه رفته و Fail-Safe-Terminal را از کار بیندازید. چگونه؟

در داخل خانه یک سری اشیا قابل Activate کردن وجود دارند. آنها را بترتیب زیر Active کنید.

radio
, pitcher
, gnome
, pitcher
, concrete block
, gnome
, cola bottle

حال ترمینال ظاهر میشود.
بقیش هم خودتون بلد هستید.

به همین سادگی ؟!!@#

آقا يه اشكال عجيب كه من تازه فهميدم :laughing:
من اوايل كه بازي ميكردم همه چيز رو توي بازي تا اخر مياوردم پائين . چرا ؟ چونكه عجيب افت فريم داشت و فكر ميكردم دستگاهم جواب نميده :p ( 8600 جي تي )
الان دوباره حوسي نصب كردم و همه چيز رو گذاشتم روي High
بعد ديدم چه خوب داره جواب ميده :eek:
ولي دوباره ديدم وسط بازي يهو افت فريم پيدا ميكنه گاهي كم گاهي خيلي . گاهي دوباره درست و عادي ميشه با همون گرافيك بالا و ....
مثلا از يه در ميرم تو افت فريم شديد
ميرم بيرون دوباره ميام تو درست ميشه :laughing:
مشكلش ميدونيد چيه ؟ :confused:

آقا يه اشكال عجيب كه من تازه فهميدم :laughing:
من اوايل كه بازي ميكردم همه چيز رو توي بازي تا اخر مياوردم پائين . چرا ؟ چونكه عجيب افت فريم داشت و فكر ميكردم دستگاهم جواب نميده :p ( 8600 جي تي )
الان دوباره حوسي نصب كردم و همه چيز رو گذاشتم روي High
بعد ديدم چه خوب داره جواب ميده :eek:
ولي دوباره ديدم وسط بازي يهو افت فريم پيدا ميكنه گاهي كم گاهي خيلي . گاهي دوباره درست و عادي ميشه با همون گرافيك بالا و ....
مثلا از يه در ميرم تو افت فريم شديد
ميرم بيرون دوباره ميام تو درست ميشه :laughing:
مشكلش ميدونيد چيه ؟ :confused:
آقای لورد فریم بازی در لحظه هایی از بازی که مثلا:وقتی تعداد افراد موجود در صحنه زیاد شه.تیراندازی ها بیش از حد بشه و عواملی از این قبیل و...به صدت کاهش بیدا میکنه
راه حلها:
1-یا به تنظیمات کم راصی بشین و رو گرافیک کم بازی کنید
2-اگر دوست دارید تو گرافیگ بالا بازی کنید باید به همون راضی بشین یا در مواجهه با این شرایط به زمین نگاه کنید که فریم زیاد کاهش نمی یابه و یا از صحنه دور شوید
""البته گاهی اوقات میشه این مشکلات رو با کرک و بچ نسبتا حل کرد که من بهش زیاد موتقد نیستم""

اونوقت توي يه اتاق ميري افت فريم مياي بيرون و دوباره ميري توي همون اتاق درست شدنه افت فريم !
با همون شرايط قبلي !
بازم به زمين نگاه كنم از نظر شما ؟ :confused:
البته من بعد از يه عمر بازي كردن اينطوري تشخيص دادم كه مشكل از بازيه نه سيستمه من . البت شايدم اشتب كنم ;)

اونوقت توي يه اتاق ميري افت فريم مياي بيرون و دوباره ميري توي همون اتاق درست شدنه افت فريم !
با همون شرايط قبلي !
بازم به زمين نگاه كنم از نظر شما ؟
البته من بعد از يه عمر بازي كردن اينطوري تشخيص دادم كه مشكل از بازيه نه سيستمه من . البت شايدم اشتب كنم

مشکل شما از پایین بودن حافظۀ کارت گرافیکه. برای کش کردن Texture های حجیم بازی باید مدام پر و خالی بشه. کیفیت Textureها رو پایین بیارید ، احتمالاً مشکل حل خواهد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or