FallOut 3 | PC

fallout3_440.jpg

بازگویی خاطرات :

در سال 2077 " سال پادشاه ما " امریکا و چین توپ خانه های هسته ای معاوضه میکنند . در نیتجه معلوم میشود , جنگ بین حق و باطل پایان جهان نیست . داستان سرایی مثل Ron Perlman در رابطه با این موضوع میگوید : " یک پیش در امد به فصل خونخوار دیگر در وجود یک مرد ... ! "

قبل از جنگ , خیلی از پناه گاه های جستجو شده در انبارهایی عظیم و در زیر زمینهایی به نام Vaults یافت شدند . زمانی که مشخص شد , Vaults به طور دائمی بسته شده است ( هیچ کس نه میتواند وارد شود و نه میتوند خارج شود ) . این دنیای تاریک Fallout است ! بازی که قرار هست در سبک Action-RPG برای سه پلتفرم PC - PS3 - XBOX 360 منتشر شود . سازنده این بازی همان سازنده ی سری بازیهای Elder Scrolls یعنی Bethesda Softworks است ....

اسمان تاریک :

وقایعی که در Fallout 3 رخ میدهد به 200 سال بعد از اینکه بمب ها افت میکنند برمیگردد . شما بازی را در Vault 101 شروع میکنید . یک مکان که سطح بمبگیری واشنگتن را تحت فشار قرار میدهد ( اتفاقی که در نسخه های قبلی Fallout روی داد )
شما به جای اینکه به عنوان یک کاراکتر استاندارد بازی را اغاز کنید Bethesda قانون بازی های Role-Playing را شکست و شما را به عنوان یک کودک نو پا در بازی قرار داد !!!

در طول این مدت , شما راه رفتن را می اموزید , با اسباب بازیها بازی میکنید و برای کلاس کاراکترتان به عنوان یک بزرگسال مقدمات کار را فراهم میکنید . این یک tutorial هست و یک پیش درامد نواورانه .

در سن 19 سالگی , شما از محدوده های Vault 101 بیرون میروید تا پدر خود را پیدا کنید . پدر شما یک دانشمند با نفوذ بود که مدت زیادی است به طرز نامعلومی ناپدید شده است ...

132908-1.jpg

سبک بازی :

به محض خارج شدن از the Vault دشمنان شما مانند مورچه های تنومند و غول پیکر با سرعت به سمت شما درحال حرکت و نزدیک شدن هستند . مانند بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion بازی Fallout 3 به صورت First-Person میباشد ( همچنین دوربین سوم شخص نیز در این بازی وجود دارد ) . با این وجود شما انواع تفنگهای دولول (shotguns ) , تفنگهای دیگر و همچنین اسلحه هایی با قابلیت لیزر را حمل میکنید . Fallout 3 دقیقا یک سبک FPS نیست ... . استراتژی ها و انتخاب های درست نقش اساسی را در موفقیت شما دارند . شما روش های زیادی برای از بین بردن دشمنان دارید . بازی Fallout 3 قبل از هر چیز یک role-playing است . با اینکه سبک اکشن نیز در این بازی وجود دارد اما این بازی هیچ ربطی به بازیهای این سبک مثل Halo ندارد .

انتظار برای انتشار :

این بازی فوق العاده به نظر میرسد و دارای جزییات بیشتر و محیط های بسیار وسیعتر نسبت به بازی Oblivion میباشد . شرکت Bethesda قول داده است که گرافیک این بازی در سه پلتفرم PC – PS3 – XBOX 360 عملا یکسان باشد .
تا پاییز 2008 مدت زیادی مانده اما ما احساس میکنیم که بازی Fallout 3 ارزش این انتظار را دارد .

132908-2.jpg

خب دوستان امیدوارم که از این پیش نمایش راضی باشید .
این اولین پیش نمایشی هست که از این بازی منتشر شده . متاسفانه همانطور که مشاهده کردید اطلاعات چندانی در این بازی در دست نیست ( البته فعلا ) . منتظر اطلاعات جدیدی در رابطه با بازی Fallout 3 باشید ...
ممنون از مهدی جان

سلام -
من در مرحله ای که به پایگاه 87 میره همنجایی که همه بچه هستند و همه جا را چراغونی کردن رسیدم
ولی جلوی در با یه بچه ای که لباس سربازی پوشیده و بالای دیوار ایستاده صحبت می کنم ولی هر کاری می کنم در را باز نمی کنه کسی می دونه چکار باید بکنم مرسی ؟؟؟؟

اگه Speech level ت بالا باشه ، احتمالا همونجا با صحبت کردن میتونی رد بشی . ولی اگه بالا نباشه یه ماموریت بهت میده که باید به یه جای دور بری و دوستاشو از بردگی آزاد کنی !

من تازگی ها مشکلی در بازی پیدا کردم که یک دفعه از بازی بیرون میره و صفحه ویندوز رنگی و قاطی میشه ! درایور کارتم هم 180.70 کردم باز هم درست نشد و فقط هم در این بازی اینجوریه ! بعضی مواقع هم بدون اینکه صفحه رنگی بشه از بازی میره بیرون ! :mad: قبلا هرگز اینطوری نبود . ( خیلی کم بود :biggrin1: )

سلام
برای انجام Quest ها ترتیبی وجود داره ؟
بعد اگر یه Quest رو Failed بشه مثلا تو Paradise Fall دیگه نمیشه اون Quest رو انجام داد .
----------------------------------------
دوستان واقعا این بازی رو به همه پیشنهاد میکنم چون واقعا بازی خوش ساختیه درسته هرگز به پای Fallout 1 و 2 نمیرسه ولی واقعا شاهکاره .

این بازی نقشه ای چیزی نداره از کجا بفهمم باید کجا برم و ماموریت اصلیم چیه؟
داره.با زدن Tab و بالا آوردن Pipboy می تونی پیداش کنی.فکر کنم از پایین سمت راست بود.

من اینجا گیر کردم

اینجور که من معنی کردم میگه نقش مرگ این یارو رو ترتیب بده اما میکشمش بازم چیزی نمیشه

پاک کردم عکسو که لو نره(هه)

یکی راهنمایی کنه
ممنون

یه چیز دیگه خرید و فروش کجای بازی هستش که من ندیدم؟

و در اخر چجوری کسی رو همراه خودمون میتونیم ببریم؟

آخرین ویرایش:
من اینجا گیر کردم
سلام
اولاً لطفاً هر چی در باره بازی پست می دید که می تونه داستان بازی رو لو بده از جمله تصویر صحنه های بازی، حتماً توی Spoiler بذارید تا مزه بازی برای کسایی که هنوز اونجا نرسیدن از بین نره (هر چند این بازی اصلاً مزه نداره که بخواد از بین بره!:biggrin1:ولی برای احترام به دوستان حتماً این کارو بکنید).
دو: راه حل این بخش
شما دو تا راه دارید: خوب و بد. تو راه خوب خونه مخفی رو پیدا می کنید و با استفاده از آیتم ها به ترتیب خاص، کد رمز رو فعال می کنید. اگه خواستید می تونم اطلاعات بیشتری بدم. ولی شما تا اینجا راه حل بد رو رفتید. تو این مقطع باید اون خانم رو به کشتن بدید. چند تا راه داره. مثلاً کامپیوتر اتاق پشتی رو هک کنید تا آدم آهنی خانم رو بکشه، لوستر رو دستکاری کنید و ...
سه: خرید و فروش
خرید و فروش رو با فروشنده ها انجام می دید که هم تو شهر ها هستن و مغازه دارن، هم تو راه ممکنه بهشون برخورد کنید. گزینه خرید و فروش رو (معمولاً I am here to buy یا چیزی مثل این) انتخاب کنید تا صفحه خرید و فروش باز شه و ...
چهار: همراهان
همراه ها تحت شرایط مختلف به شما ملحق می شن. اولین همراهی که می تونید راحت تر از همه پیداش کنید اسمش فکر می کنم Jericho یا همچین چیزی باشه تو شهر Megaton که اگه آدم بدی باشید به شما ملحق می شه. سگ رو هم می تونید تو جایی به اسم Scrapyard پیدا کنید تو همین تاپیک یا تو تاپیک X360 این بازی نقشه دقیق محل رو گذاشتم بگردید پیدا می کنید. همراهای دیگه ای هم هست که پیدا کردنشون سخت تره مثل Star Paladin Cross یا Fawkes که توی مرحله های خاصی می شه پیداشون کرد و شما هنوز به اونجا نرسیدید.

من اینجا گیر کردم

اینجور که من معنی کردم میگه نقش مرگ این یارو رو ترتیب بده اما میکشمش بازم چیزی نمیشه

kim9adozsj5jhsddf23p.jpg

یکی راهنمایی کنه
ممنون

یه چیز دیگه خرید و فروش کجای بازی هستش که من ندیدم؟

و در اخر چجوری کسی رو همراه خودمون میتونیم ببریم؟
سلام ...
1. اینجا باید این زن رو یه جوری بکشی که انگار خودش مرده در واقع باید مرگش رو صحنه سازی کنی چند تا راه داره که راحت ترینش اینه که بری تو آشپزخونه و جلوی گاز وایسا و گاز رو روشن کن با دکمه Action بعد برو به زن بگو که که میخوام کیک های دست پخت تو رو بخورم که وقتی میره گاز رو روشن کنه آتیش میگیره . بعد هم سریع برو بیرون .
2. اتفاقا خرید و فروش تو بازی خیلی زیادی Market تو Rivet City که میشه گفت بهترین جاست چون همه چیز هست . Creative Supply تو Megaton یا ... و یا این هایی که با این گاوهای دو سر وایسادن که بهش میگن Trade Caravan
3. تو بازی نمیتونی هر کسی رو همراه خودت ببری . تا اونجا که من میدونم فقط دو تا هستن
یکی اون سگ معروف بازیه که باهات میاد که البته این دردسر زیاد داره ولی دومین و میشه گفت بدرد بخورترین چیز تو بازی Frawks که توی Lab آزادش میکنی و بعد از اینکه Ravan Rock تفجر شد اگر Karma خوب یا بالاتر باشه میتونه باهات بیاد که خیلی بدرد بخوره .
اگر بازم مشکلی بود در خدمتم .

آخرین ویرایش:
بازی شروع جذابی داره و طرحی فضای بازی خیلی زیباست. اما فضای قشنگش به دلیل یکنواخت بودن حوصله منو سر برد. مشکل اصلی من با این بازی این بود که بعد این که مقداریشو بازی کردم یک جا با تیر زدم تو مخ یک نفر که هیچ کلاهی چیزی هم سرش نبود اما اون نه تنها نمرد بلکه شروع به داد و بیداد و تیر اندازی به من کرد! با دیدن همچین صحنه ای بازی رو پاک کردم. من یک مقدار روی این چیزا حساس هستم.البته تو خیلی بازی ها چنین صحنه هایی هست و تا حدی قابل قبول چون به هر حال یک بازیه. اما اینکه با تیر بزنم تو مخ یک انسان با کله لخت و اون هیچ چیزش نشه رو فقط تو بازی های فانتزی قبول می کنم نه توی یک shooter-RPG . برای سخت کردنش میتونسن از روشای دیگه ای مثل stalker استفاده کنن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or