FallOut 3 | PC

fallout3_440.jpg

بازگویی خاطرات :

در سال 2077 " سال پادشاه ما " امریکا و چین توپ خانه های هسته ای معاوضه میکنند . در نیتجه معلوم میشود , جنگ بین حق و باطل پایان جهان نیست . داستان سرایی مثل Ron Perlman در رابطه با این موضوع میگوید : " یک پیش در امد به فصل خونخوار دیگر در وجود یک مرد ... ! "

قبل از جنگ , خیلی از پناه گاه های جستجو شده در انبارهایی عظیم و در زیر زمینهایی به نام Vaults یافت شدند . زمانی که مشخص شد , Vaults به طور دائمی بسته شده است ( هیچ کس نه میتواند وارد شود و نه میتوند خارج شود ) . این دنیای تاریک Fallout است ! بازی که قرار هست در سبک Action-RPG برای سه پلتفرم PC - PS3 - XBOX 360 منتشر شود . سازنده این بازی همان سازنده ی سری بازیهای Elder Scrolls یعنی Bethesda Softworks است ....

اسمان تاریک :

وقایعی که در Fallout 3 رخ میدهد به 200 سال بعد از اینکه بمب ها افت میکنند برمیگردد . شما بازی را در Vault 101 شروع میکنید . یک مکان که سطح بمبگیری واشنگتن را تحت فشار قرار میدهد ( اتفاقی که در نسخه های قبلی Fallout روی داد )
شما به جای اینکه به عنوان یک کاراکتر استاندارد بازی را اغاز کنید Bethesda قانون بازی های Role-Playing را شکست و شما را به عنوان یک کودک نو پا در بازی قرار داد !!!

در طول این مدت , شما راه رفتن را می اموزید , با اسباب بازیها بازی میکنید و برای کلاس کاراکترتان به عنوان یک بزرگسال مقدمات کار را فراهم میکنید . این یک tutorial هست و یک پیش درامد نواورانه .

در سن 19 سالگی , شما از محدوده های Vault 101 بیرون میروید تا پدر خود را پیدا کنید . پدر شما یک دانشمند با نفوذ بود که مدت زیادی است به طرز نامعلومی ناپدید شده است ...

132908-1.jpg

سبک بازی :

به محض خارج شدن از the Vault دشمنان شما مانند مورچه های تنومند و غول پیکر با سرعت به سمت شما درحال حرکت و نزدیک شدن هستند . مانند بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion بازی Fallout 3 به صورت First-Person میباشد ( همچنین دوربین سوم شخص نیز در این بازی وجود دارد ) . با این وجود شما انواع تفنگهای دولول (shotguns ) , تفنگهای دیگر و همچنین اسلحه هایی با قابلیت لیزر را حمل میکنید . Fallout 3 دقیقا یک سبک FPS نیست ... . استراتژی ها و انتخاب های درست نقش اساسی را در موفقیت شما دارند . شما روش های زیادی برای از بین بردن دشمنان دارید . بازی Fallout 3 قبل از هر چیز یک role-playing است . با اینکه سبک اکشن نیز در این بازی وجود دارد اما این بازی هیچ ربطی به بازیهای این سبک مثل Halo ندارد .

انتظار برای انتشار :

این بازی فوق العاده به نظر میرسد و دارای جزییات بیشتر و محیط های بسیار وسیعتر نسبت به بازی Oblivion میباشد . شرکت Bethesda قول داده است که گرافیک این بازی در سه پلتفرم PC – PS3 – XBOX 360 عملا یکسان باشد .
تا پاییز 2008 مدت زیادی مانده اما ما احساس میکنیم که بازی Fallout 3 ارزش این انتظار را دارد .

132908-2.jpg

خب دوستان امیدوارم که از این پیش نمایش راضی باشید .
این اولین پیش نمایشی هست که از این بازی منتشر شده . متاسفانه همانطور که مشاهده کردید اطلاعات چندانی در این بازی در دست نیست ( البته فعلا ) . منتظر اطلاعات جدیدی در رابطه با بازی Fallout 3 باشید ...
ممنون از مهدی جان

چرا Launcherش روسیه این؟!
یکی یه عکس از لانچر انگلیسیش میذاره ببینیم چین این تنظیماتش؟
بعد چرا وضوح از 1240x1024 بالاتر نمیره؟
شما حتماً بازی رو از West گرفتی که این سوتی رو دادن. موقع کپی کردن کرک، فایل FalloutLauncher.exe رو کپی نکن. به همین راحتی! حالا که فایلو کپی کردی، لازم نیست از اول نصب کنی. برو از داخل DVD فایل FalloutLauncher.exe اصلی رو از دایرکتوری Root کپی کن.

MehrdadCreed شما باید از ایستگاه مترو و از زیر زمین به اونجا بری.
ایستگاه مترو ای که پایین همون منطقه هست میتونی رو امتحان کن

با سلام
همه چی این بازی خوبه به جز کوتاهی بیش از حد ماموریت های اصلی که فکر کنم 6 تا 8 ساعت بیشتر طول نکشید و درست زمانی که انتظارش نمیرفت بازی به پایان میرسه و فیلم آخر پخش میشه که اون هم چیزی نیست که انتظارش میرفت برای یه همچین بازی در سبک rpg فکر کنم باید جدا از ماموریت های فرعی ماموریت های اصلی هم بیشتر طول میکشید کوتاه ترین rpg تاریخ البته از نوع خوبش فکر کنم بهترین عنوان برای این بازی باشه:confused::(
راستی سازنده های بازی گفته بودن 20 ساعت گیم پلی در بخش داستانی داره:mad:
یه چیز دیگه مگه قرار نبود یه سگ همراه شخصیت بازی باشه ما که چیزی ندیدیم دوستانی که دیدن بگن چه جوری خریدنیه یا جور دیگه ای؟:confused:

حرف شما درست اما از نظر من با ماموریت های جانبی و مواردی مخفی در بازی وجود داشت گیم پلی رو به 50 ساعت میرسوند .
و اما برای سگ همراه شما باید به به محل قبرستان ماشین ها به نام Scrapyard برید . در اونجا یک سگ رو میبیند که داره با سه راهزن میجنگه بعد از کمک ، اون سگ همراه شما میشه .
البته مواظبش باشید که نمیره.

f3sq_228.jpg

ویرایش : 1. لطفا چند پیام با فاصله زمانی کم ارسال نکنید. از نقل قول چند گانه استفاده کنید.
2. اسپویلر!!! داستان بازی را برای بقیه لو ندهید هیجان بازی از بین می رود (توضیح واضحات) . خدا را شکر دیدید که دوستان به درستی حتی سوالشان را در اسپویلر پرسیده بودند. (اسپویلر یک هزار و سی و سه ).

Last edited by a moderator:
بالاخره معلوم شد مشكل از كرك بود.
(((((( ريزش اتمي.......))))))
بعد از اينكه 1 يا دو ساعت بازي كردم حسابي حوصله ام سر رفت. انتظار بيشتري از اين بازي داشتم.

شما ای که میگید کوتاه بود شاید فقط ماموریتهای اصلی رو رفتید وگرنه دو برابر ماموریت های اصلی این بازی ماموریتهای فرعی داره که هر کدومشون عالی طراحی شد. در ضمن بازی دارای پایان های کاملا متفاوت هستش که هر کدام براساس تصمیم های بازیباز تغییر میکنه .

در ضمن پشینهاد میکنم Alian Blaster قویترین و باحال ترین اصلحه بازیه حتما بگیرید و اگر نمیدونید کجاست ، همین جا بپرسید تا بتون بگم

h_cjجان جاشو بگو کجاست شاید یه انگیزه ای شد بعد از 1 ماه این بازیو یه run کردیم

هرچی فکر میکنم میبینم اسمش برام آشناست این اسلحه که گفتی یه pistol لیزری نیست؟

MehrdadCreed شما باید از ایستگاه مترو و از زیر زمین به اونجا بری.
ایستگاه مترو ای که پایین همون منطقه هست میتونی رو امتحان کن
اقا من هرچي از طونل مترو رفتم نتونستم اين مكان رو پيدا كنم:-"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما برای سگ همراه شما باید به به محل قبرستان ماشین ها به نام Scrapyard برید . در اونجا یک سگ رو میبیند که داره با سه راهزن میجنگه بعد از کمک ، اون سگ همراه شما میشه .
البته مواظبش باشید که نمیره.

f3sq_228.jpg
اين سگ كجا هستش تو ماموريت ها ميبينيمش
و يك سوال ديگه
چجوري ميشه اين لباس رو پوشيد
fallout3.jpg

عزیزان لطف کنید قبل از اینکه سوالاتتون رو بپرسید یه سر هم به صفحات قبل بزنید چون دوستانی مثل سهیل قبلا برای دادن جواب‌هاتون وقت صرف کردن (تاپیک نسخه 360 هم بعضا راهگشاست!)

اول:
مسئله مسیریابی هستش که دیگه این سوال نیست و با کمی سعی میتونید راهتونو پیدا کنید.

دوم:
سگ همراه بازیباز که در تریلرهای بازی دیدید رو میشه پیداش کرد که البته تقریبا همه دوستان اونو از منطقه‌ای واقع در شمال شرق مگاتن (اونطرف رودخانه) به اسم scarpyard پیداش کردن. کمی بگردید پیداش میکنید. البته همونطوری که دوستان گفتن بیشتر از اینکه بدرد بخوره روی اعصاب هستش هرچند میشه ازش خواست که مهمات یا غذا و یا اسلحه و غیره براتون پیدا کنه که بدرد بخور هستش ولی نه برای منی که از اسلحه و مهمات و غذا و armor و غیره در حال خفه شدن بودم!

سوم:
پوشیدن Power Armor نیاز به دیدن آموزش داره که بعد از کمی پیشروی در بازی و وارد شدن به سیتادل میتونید بعد از ملاقات با elder lyons و رفتن پیش پالادین gunny اونو بپوشید که خود لباس رو هم میتونید خیلی راحت با پیشروی در بازی پیدا کنید.

چهارم:
اگر میبینید بازی کوتاه هستش مسئله اینه که طی یه زمان معمولی داستان بازی تموم میشه ولی مهمترین فاکتورش از نظر من ارزش تکرار بسیار بالای بازی هستش و اینکه واقعا گشت و گذار در مراحل بازی لذت بخشه. پیشنهاد من برای لذت بردن از بازی سعی در انجام ماموریت‌های جانبی این بازی هستش که ارزششو داره و زمان بازی رو بصورت منطقی افزایش میده.

پنجم:
هرکسی نظر شخصی خودشو داره. اگر از oblivion خوشتون اومده به خودتون برمی‌گرده و خوب نیست که بیاین و بخاطر نظر شخصی این بازی رو بکوبید. من خودم به شخصه خاطره morrowind رو با oblivion مقایسه نمیکنم و از نظر من تجربه oblivion واقعا برام عذاب‌آور بود و Fallout3 رو فقط یه Fallout نمیدونم چون در مسیر این سری قدم برنمیداره وگرنه به مراتب برای من دلنشین‌تر از عناوین قبلی Bethesda هستش هرچند پیشرفتش در اون حدی نیست که از نامش انتظار داشتم اما در هر صورت حقشه که امتیازات بهتری از Oblivion بگیره. این نظر شخصی من هستش و مطرح کردنش درست نبود ولی باب مثال گفتم و امیدوارم دوستان از این بحث‌ها دوری کنن.

آخرین ویرایش:
سلام - من در مرحله ای که در یک دنیای مجازی میره و بصورت یک پسر بچه است و به دنبال پدرش میگره
در آن قسمتی بعد از اینکه گریه تامی را در می آره گیر کردم و نمی دونم باید چکار کنم لطفا کمک کنید

toloum
اين ماموريت دو تا راه حل داره. راه حل بد (كه يك مرحله اش رو هم رفتي، يعني گريه اون بدبخت رو در آوردي): با دختره صحبت كن هر چي مي گه انجام بده. كار دوم اينه ميونه يك زن و شوهر رو به هم بزني. مثلاً مي توني از مهارت حرف زدن استفاده كني يا وسايل يك خانم ديگه رو از خونش بدزدي و تو زير زمين اينا، لاي وسايل شوهر قايم كني. كار سوم اينه يكي رو بكشي، مي توني كامپيوتر آدم آهني شو هك كني تا زنه رو بكشه يا لوستر رو دست كاري كني. كار چهارم فكر كنم مرحله آخره، بايد بري از لونه سگ يه سري وسايل خفن پيدا كني و ... به يك موجود شرور تبديل مي شي (كه اسمش رو احتمالاً قبلاً تو روزنامه هاي اول بازي ديدي). بعد همه رو بكشي.
راه حل خوب: يه پيرزن تو بازي هست. يه چيزايي در باره Failsafe بهت مي گه. بعد برو خونه متروكه رو پيدا كن. اونجا آيتم هاي مختلفي هست كه اگه با ترتيب درست Use كني يك صدا، و اگه با ترتيب غلط بزني صداي متفاوت مي ده. هي امتحان كن تا ترتيب درست رو پيدا كني. يك كنسول كامپيوتر ظاهر مي شه. برو ازش استفاده كن و حمله چيني ها رو شبيه سازي كن.

لطفاً از Spoier استفاده كن

واقعا بازی توی اتاق کنترل با وارد کردن کد تموم میشه؟
من فکر نمیکردم بازی اینقدر کوتاه باشه.خوب حالا که دموی آخرو دیدیم چی کار کنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or