FallOut 3 | PC

fallout3_440.jpg

بازگویی خاطرات :

در سال 2077 " سال پادشاه ما " امریکا و چین توپ خانه های هسته ای معاوضه میکنند . در نیتجه معلوم میشود , جنگ بین حق و باطل پایان جهان نیست . داستان سرایی مثل Ron Perlman در رابطه با این موضوع میگوید : " یک پیش در امد به فصل خونخوار دیگر در وجود یک مرد ... ! "

قبل از جنگ , خیلی از پناه گاه های جستجو شده در انبارهایی عظیم و در زیر زمینهایی به نام Vaults یافت شدند . زمانی که مشخص شد , Vaults به طور دائمی بسته شده است ( هیچ کس نه میتواند وارد شود و نه میتوند خارج شود ) . این دنیای تاریک Fallout است ! بازی که قرار هست در سبک Action-RPG برای سه پلتفرم PC - PS3 - XBOX 360 منتشر شود . سازنده این بازی همان سازنده ی سری بازیهای Elder Scrolls یعنی Bethesda Softworks است ....

اسمان تاریک :

وقایعی که در Fallout 3 رخ میدهد به 200 سال بعد از اینکه بمب ها افت میکنند برمیگردد . شما بازی را در Vault 101 شروع میکنید . یک مکان که سطح بمبگیری واشنگتن را تحت فشار قرار میدهد ( اتفاقی که در نسخه های قبلی Fallout روی داد )
شما به جای اینکه به عنوان یک کاراکتر استاندارد بازی را اغاز کنید Bethesda قانون بازی های Role-Playing را شکست و شما را به عنوان یک کودک نو پا در بازی قرار داد !!!

در طول این مدت , شما راه رفتن را می اموزید , با اسباب بازیها بازی میکنید و برای کلاس کاراکترتان به عنوان یک بزرگسال مقدمات کار را فراهم میکنید . این یک tutorial هست و یک پیش درامد نواورانه .

در سن 19 سالگی , شما از محدوده های Vault 101 بیرون میروید تا پدر خود را پیدا کنید . پدر شما یک دانشمند با نفوذ بود که مدت زیادی است به طرز نامعلومی ناپدید شده است ...

132908-1.jpg

سبک بازی :

به محض خارج شدن از the Vault دشمنان شما مانند مورچه های تنومند و غول پیکر با سرعت به سمت شما درحال حرکت و نزدیک شدن هستند . مانند بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion بازی Fallout 3 به صورت First-Person میباشد ( همچنین دوربین سوم شخص نیز در این بازی وجود دارد ) . با این وجود شما انواع تفنگهای دولول (shotguns ) , تفنگهای دیگر و همچنین اسلحه هایی با قابلیت لیزر را حمل میکنید . Fallout 3 دقیقا یک سبک FPS نیست ... . استراتژی ها و انتخاب های درست نقش اساسی را در موفقیت شما دارند . شما روش های زیادی برای از بین بردن دشمنان دارید . بازی Fallout 3 قبل از هر چیز یک role-playing است . با اینکه سبک اکشن نیز در این بازی وجود دارد اما این بازی هیچ ربطی به بازیهای این سبک مثل Halo ندارد .

انتظار برای انتشار :

این بازی فوق العاده به نظر میرسد و دارای جزییات بیشتر و محیط های بسیار وسیعتر نسبت به بازی Oblivion میباشد . شرکت Bethesda قول داده است که گرافیک این بازی در سه پلتفرم PC – PS3 – XBOX 360 عملا یکسان باشد .
تا پاییز 2008 مدت زیادی مانده اما ما احساس میکنیم که بازی Fallout 3 ارزش این انتظار را دارد .

132908-2.jpg

خب دوستان امیدوارم که از این پیش نمایش راضی باشید .
این اولین پیش نمایشی هست که از این بازی منتشر شده . متاسفانه همانطور که مشاهده کردید اطلاعات چندانی در این بازی در دست نیست ( البته فعلا ) . منتظر اطلاعات جدیدی در رابطه با بازی Fallout 3 باشید ...
ممنون از مهدی جان

1- بری تمپنی رو متقاعد کنی ....و بعد مردم این برج رو که از ghoul ها متنفرند رو بیرون کنی ....

2- با باز کردن در پشتی برج یک سری Feral Ghoul رو به داخل برج بریزی تا همه ی مردم اونجا رو اعم از خود تمپنی و بروک قلع و قمع کنن ...
خیر دوست عزیز، انتخاب ها از این قرارن:

1.بری اون سه تا Ghoul رو بکشی

2.راه ورود به برج رو بهشون نشون بدی

متاسفانه من رفتم و سه تاشونو کشتم و بدتر از این سیو هم کردم و نتونستم حالت دوم رو ببینم که چطور میشه وارد برج بشن......خیلی حیف شد........

پ.ن:دوستان اگه کسی سیو بازی رو تا قبل از انجام ماموریت برج تمپنی داره بهم pm بزنه لطفا!

آخرین ویرایش:
خیر دوست عزیز، انتخاب ها از این قرارن:

1.بری اون سه تا Ghoul رو بکشی

2.راه ورود به برج رو بهشون نشون بدی

متاسفانه من رفتم و سه تاشونو کشتم و بدتر از این سیو هم کردم و نتونستم حالت دوم رو ببینم که چطور میشه وارد برج بشن......خیلی حیف شد........

پ.ن:دوستان اگه کسی سیو بازی رو تا قبل از انجام ماموریت برج تمپنی داره بهم pm بزنه لطفا!
البته اینی هم که شما گفتی راه سوم بود من یادم رفت بگم ... میشه رفت پیش تمپنی و ماموریت گرفت و رفت اون 3 تا گول رو کشت ... ولی اگه بری از رئیس گول ها ماموریت بگیری اون موقع اون 2 تا انخاب که گفتم پیش میاد ....

دوستان ، يک راهنما مثل اینی که کامل ترين راهنمايی هست که برای Oblivion آمده:

http://www.uesp.net/wiki/Category:Oblivion-Quests

برای Fallout3
نيست؟
يعنی دقيقا مثل همين اما برای Fallout3 ، لامصب این خيلی خيلی کامله ، اگر برای این يکی بازی هم باشه که ديگه عالی ميشه!

http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_Wiki

دوستان من آخرش نفهمیدم استفاده از Power Armor رو کجا آموزش می دن، یعنی اون دو نفری که باید برم پیششون کجان؟قبلا دوستان گفتن باید بریم سیتادل ولی من هیچ سیتادلی رو نقشم نیست؟ الان هم به Rivet City رسیدمه........

من فهمیدم چون بازی رو تموم کردم.

Power Armor رو توی شهر که چه عرض کنم مقری به نام سیتادل که بغلش دو تا روبات و یه انسان نگهبانی میدن میتونی آموزش ببینی. ولی چه جوری باید واردش بشی..همینجوری نمذارن وارد بشی..در خلال انجام ماموریت اصلی بازی وقتی پدرت کشته میشه و با اون دکتر لی فرار میکنید میاید به این مقر و با پارتی دکتر لی! وارد اونجا میشی! لازم نیست پیداش کنی..فقط دنبال دکتر لی راه بیفت!

دوست عزیز اصلا پنتاگونیم تو نقشه وجود نداره! میشه دقیق بگید کجاس؟
در بازی هم اسمی از نام ساختمان برده نشده ... فقط اینو میدونم که ساختمان تقریبا نزدیک کاخ سفیده ....( البته خرابه های کاخ سفید ...همون جائی که پدرت روی پروژه ی Purified کار میکرد ...) همون نزدیکی یه ساختمان بزرگ هستش که چند تا از افراد brothrehood of steel اونجان و ...

دوستان من همه سلاح های بازی رو گرفتمه حتی اونایی که از ترکیب چند ابزار بدست میان ولی یکی از دوستان گفتن که یک سلاح خیلی باحال تو بازی وجود داره که بهترین سلاح بازی هست لطفا یکی بگه کجا میشه پیداش کرد؟

دوستان من همه سلاح های بازی رو گرفتمه حتی اونایی که از ترکیب چند ابزار بدست میان ولی یکی از دوستان گفتن که یک سلاح خیلی باحال تو بازی وجود داره که بهترین سلاح بازی هست لطفا یکی بگه کجا میشه پیداش کرد؟
میشه حد اقل طرز کار سلاح رو بگی ؟؟؟؟؟

من بهترین سلاحی که ساختم همون Sheshkabab بود که فکر کنم قوی ترین سلاح melee بازی هم بود ...

میشه حد اقل طرز کار سلاح رو بگی ؟؟؟؟؟

من بهترین سلاحی که ساختم همون Sheshkabab بود که فکر کنم قوی ترین سلاح melee بازی هم بود ...
انگار تو اسمش یه کلمه Alien هم داشت!........
خیر دوست عزیز، بهترین سلاح سرد بازی از ترکیب سه وسیله با یک دست قطع شده DeathClaw به دست میاد که خیلیم باحاله(تیکه تیکه میکنه!)

پ.ن:بابا حالم به هم خورد:200 عدد Stimpaks، مقادیر بسیار زیادی مهمات که اصلا نمیدونم چه کارشون بکنم، 14000 Caps، البته دارم هنوزم می گردم و تا به حال بسیاری از مکان های قابل چک رو پاکسازی کردمه، می خوام کل نقشه رو پاکسازی کنم!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or