FallOut 3 | PC

fallout3_440.jpg

بازگویی خاطرات :

در سال 2077 " سال پادشاه ما " امریکا و چین توپ خانه های هسته ای معاوضه میکنند . در نیتجه معلوم میشود , جنگ بین حق و باطل پایان جهان نیست . داستان سرایی مثل Ron Perlman در رابطه با این موضوع میگوید : " یک پیش در امد به فصل خونخوار دیگر در وجود یک مرد ... ! "

قبل از جنگ , خیلی از پناه گاه های جستجو شده در انبارهایی عظیم و در زیر زمینهایی به نام Vaults یافت شدند . زمانی که مشخص شد , Vaults به طور دائمی بسته شده است ( هیچ کس نه میتواند وارد شود و نه میتوند خارج شود ) . این دنیای تاریک Fallout است ! بازی که قرار هست در سبک Action-RPG برای سه پلتفرم PC - PS3 - XBOX 360 منتشر شود . سازنده این بازی همان سازنده ی سری بازیهای Elder Scrolls یعنی Bethesda Softworks است ....

اسمان تاریک :

وقایعی که در Fallout 3 رخ میدهد به 200 سال بعد از اینکه بمب ها افت میکنند برمیگردد . شما بازی را در Vault 101 شروع میکنید . یک مکان که سطح بمبگیری واشنگتن را تحت فشار قرار میدهد ( اتفاقی که در نسخه های قبلی Fallout روی داد )
شما به جای اینکه به عنوان یک کاراکتر استاندارد بازی را اغاز کنید Bethesda قانون بازی های Role-Playing را شکست و شما را به عنوان یک کودک نو پا در بازی قرار داد !!!

در طول این مدت , شما راه رفتن را می اموزید , با اسباب بازیها بازی میکنید و برای کلاس کاراکترتان به عنوان یک بزرگسال مقدمات کار را فراهم میکنید . این یک tutorial هست و یک پیش درامد نواورانه .

در سن 19 سالگی , شما از محدوده های Vault 101 بیرون میروید تا پدر خود را پیدا کنید . پدر شما یک دانشمند با نفوذ بود که مدت زیادی است به طرز نامعلومی ناپدید شده است ...

132908-1.jpg

سبک بازی :

به محض خارج شدن از the Vault دشمنان شما مانند مورچه های تنومند و غول پیکر با سرعت به سمت شما درحال حرکت و نزدیک شدن هستند . مانند بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion بازی Fallout 3 به صورت First-Person میباشد ( همچنین دوربین سوم شخص نیز در این بازی وجود دارد ) . با این وجود شما انواع تفنگهای دولول (shotguns ) , تفنگهای دیگر و همچنین اسلحه هایی با قابلیت لیزر را حمل میکنید . Fallout 3 دقیقا یک سبک FPS نیست ... . استراتژی ها و انتخاب های درست نقش اساسی را در موفقیت شما دارند . شما روش های زیادی برای از بین بردن دشمنان دارید . بازی Fallout 3 قبل از هر چیز یک role-playing است . با اینکه سبک اکشن نیز در این بازی وجود دارد اما این بازی هیچ ربطی به بازیهای این سبک مثل Halo ندارد .

انتظار برای انتشار :

این بازی فوق العاده به نظر میرسد و دارای جزییات بیشتر و محیط های بسیار وسیعتر نسبت به بازی Oblivion میباشد . شرکت Bethesda قول داده است که گرافیک این بازی در سه پلتفرم PC – PS3 – XBOX 360 عملا یکسان باشد .
تا پاییز 2008 مدت زیادی مانده اما ما احساس میکنیم که بازی Fallout 3 ارزش این انتظار را دارد .

132908-2.jpg

خب دوستان امیدوارم که از این پیش نمایش راضی باشید .
این اولین پیش نمایشی هست که از این بازی منتشر شده . متاسفانه همانطور که مشاهده کردید اطلاعات چندانی در این بازی در دست نیست ( البته فعلا ) . منتظر اطلاعات جدیدی در رابطه با بازی Fallout 3 باشید ...
ممنون از مهدی جان

مپ که با دستگاه ریپ.بوی نشون میده درسته؟؟؟
استفاده کردم که بردم سمت گاو ها:((

پیپ بوی نقشه داره ولی در بازی شما یک قطب نما دارید کسانی که همراه گاوها هستند تاجرند و بی ازار ام ریدر ها غارتگرانه انسانند و حرف حساب حالیشون نیست

چه جوری میشه ماموریتهای اصلی بازی رو از اختیاری ها تشخیص داد؟؟؟؟

خب مشخصه !
ماموريت هاي اصلي مربوط به پدرشه !
يعني كارهاي ماموريت هاي اصلي در نهايت مربوط ميشه به پيدا كردن پدر

اما فرعي ها كه خب مشخصه ديگه . كارهاي متفرقه ;)

یه بنده خدایی میشه برای من توضیح بده چجوری میشه کامپیوتر ها رو هک کرد؟ مثلا یه کامپیوتر Very Easy هست. منم Skillهای زیادی دارم. ولی نمیتونم هکش کنم. راحت تر بگم اونجا کلی عدد و حروف هست ولی من نمیدونم کدوم رو بزنم. چیکار باید بکنم؟

Com Wiz!!!!

یه بنده خدایی میشه برای من توضیح بده چجوری میشه کامپیوتر ها رو هک کرد؟ مثلا یه کامپیوتر Very Easy هست. منم Skillهای زیادی دارم. ولی نمیتونم هکش کنم. راحت تر بگم اونجا کلی عدد و حروف هست ولی من نمیدونم کدوم رو بزنم. چیکار باید بکنم؟
اول:
كلمات: شما بايد كلمات رو انتخاب كني و سيستم ميگه چند حرف از كلمه درست بوده!
دوم:
حروف جدا كننده:
به مثال هاي زير دقت كن:
(^%$^%$)
<^%^%>
[*&^]
{*$*&*^$}
اگه دقت كني اين حروف همه با ( و { و ] و > دسته بندي شدند. اگه اين كلمات رو در صفحه پيدا كني دو خوبي داره:
كلمات اضافه پاك ميشه
4 بار بهت نوبت برمي گردونه!

سلام دوستان
من این بازی رو 3-4 روزه که دارم بازی می کنم خواستم ببینم این ماموریت های جانبی کوفتی چرا اینقدر کم هستن، بابا اعصابم داغون شد سه روزه تمامه که دارم دور نقشه رو کامل می گردم ولی فقط 11-12 تا ماموریت جانبی پیدا کردمه الانم هنوز مشغول تکمیل دور 360 درجه ایم به دور نقشه هستم ولی مثلا امروز فقط یک Side Quest پیدا کردمه و به Level 11 هم رسیدمه ولی دریغ از یک Side Quest دیگه................

مشکل اینه که در این بازی وسایل نقلیه نیست و باید سرزمینی در حدود Cyrodiil در Oblivion را با پای پیاده بپیماییم و اکثرا تمایلی برای ماموریت های جانبیِ بیشتر ندارند !

دوستان اصلا میشه بگید آخرین لول بازی چنده؟ اینطور که پیش میره تا بیشتر از 25 لول قابل دسترسی نیست چون شما بعد از 20 دقیقه پیاده روی فقط به دو سه نفر برخورد می کنید و تا درگیری بعدی یه 20 دقیقه ای دوباره طول می کشه، این همه محیط به این عظمت طراحی کردن 4تا دشمن توش نیست(من کلا فقط یک بازی نقش آفرینی تو عمرم بازی کردمه که اونم Titan Quest هست، تو این بازی(TitanQuest) هر 20 متری که راه می رفتم به چندین دشمن برخورد می کردم به طوری که آرزو می کردم یه جای خلوت و بدون درگیری گیرم بیاد تازه لولم هم خیلی سریعتر از این بازی(Fallout3) آپ میشد )
در هر صورت بازی خیلی خفنیه این Fallout 3 و منم ازش خیلی خوشم میاد ولی درگیری ها در محیط های باز خیلی کم هستن
حقش بود که بهترین بازی سال 2008 بشه

آخرین ویرایش:
منم بازی رو تموم کردم. درسته یکی از ضعف های بازی کم بودن ماموریت های جانبیه.و این که وقتی تو سرزمین راه میری فقط راهزانا و حیوونا بهت حمله میکنن...بعد یه مدت تکراری میشه..من یه اسلحه فت من پیدا کرده بودم که گلگله اتمی مینداخت بعد یه مدت دشمن که میدیدم از فاصله 20 متری پرتاب میکردم همشون تیکه تیکه میشدن میرفتن پی کارشون!
منم خسته شدم رفتم ماموریت اصلی بازی رو تموم کردم که اونم زیاد جالب نبود!
فقط از موسیقیش خوشم اومد!

منم بازی رو تموم کردم. درسته یکی از ضعف های بازی کم بودن ماموریت های جانبیه.و این که وقتی تو سرزمین راه میری فقط راهزانا و حیوونا بهت حمله میکنن...بعد یه مدت تکراری میشه..من یه اسلحه فت من پیدا کرده بودم که گلگله اتمی مینداخت بعد یه مدت دشمن که میدیدم از فاصله 20 متری پرتاب میکردم همشون تیکه تیکه میشدن میرفتن پی کارشون!
منم خسته شدم رفتم ماموریت اصلی بازی رو تموم کردم که اونم زیاد جالب نبود!
فقط از موسیقیش خوشم اومد!
موسيقيش رو هستم! شاهكاره! من كه يه ده بيست تا Mod بهش اضافه كردم ديگه همراه 4 تا DLC ش دارم كيفش رو مي برم!
اما دقت كردي بازي يه سري Event هايي داشت كه فقط با گشتن تو جهانش مي شد اونا رو ديد؟ (مخصوص خود بازي Fallout 3 بود و جدا از DLC ها و Mod ها بود)
يه مثال:
داري همين طور براي خودت مي گردي كه يهو مي بيني يه يخچال وسط راه هست و دو نفر دارند به خاطر بتري هاي آب درونش با عقرب ها مي جنگند و ...!

اون Event ی رو که گفتی ندیدم...ولی من بعد یه مدت از این که باید هی تو خرابه ها راه برم خسته شده بودم..
یه چیز جالبش این بود که وقتی یه راهزن زن بهت حمله میکرد اگه با چاقو یا یه اسلحه سرد خوب بهش ضربه میزدی... فرار میکرد و میگفت منو نکش من نمیخوام بمیرم! یا مثلن اون غوله که نجاتش میدی باهات میاد جالب بود که البته تو ماموریت اصلی بود....ولی خب نظر من دشمن زیاد قوی نبود...اون آخر اون ربات گنده که ساخته بودن خیلی راحت همه رو قلع و قعم میکرد...به نظرم میتونستن دنیای بازی رو در داخل شهر ها یه کم جالب تر کنن...
من تا اخر بازی از یه چیز عذاب کشیدم و اون مستر بروک بود که اوایل بازی کلانتر رو کشت و فرار کرد ولی هیچ وقت نتونستم پیداش کنم تا دخلشو بیارم...هر کاری هم کردم نشد برم تو خونش! حتی با کد unlock

دوستان چرا بازی این شکلیه؟ من به لول 20 رسیدم برا امتیاز تجربم می نویسه:MAX؟ آخه این یعنی چی؟ یعنی بازی تا لول 20 بیشتر نداره؟ اونوقت جالبترش اینکه موقع لودینگ ها لولم اول 20 و به سمت 21 پیش میره، نوشته میشه!؟ البته تو بازی هر کسی رو می کشم دیگه بهم امتیاز تجربه نمی ده! در ضمن بازی من از شرکت Modern هست و هیچ بسته مکملی هم روش نصب نکردمه.

دوستان چرا بازی این شکلیه؟ من به لول 20 رسیدم برا امتیاز تجربم می نویسه:MAX؟ آخه این یعنی چی؟ یعنی بازی تا لول 20 بیشتر نداره؟ اونوقت جالبترش اینکه موقع لودینگ ها لولم اول 20 و به سمت 21 پیش میره، نوشته میشه!؟ البته تو بازی هر کسی رو می کشم دیگه بهم امتیاز تجربه نمی ده! در ضمن بازی من از شرکت Modern هست و هیچ بسته مکملی هم روش نصب نکردمه.

تعجبی نداره، شما باید بسته ی Broken Steel رو نصب کنی. اون وقت میتونی XP رو تا 30 هم ارتقا بدی.

اون Event ی رو که گفتی ندیدم...ولی من بعد یه مدت از این که باید هی تو خرابه ها راه برم خسته شده بودم..
یه چیز جالبش این بود که وقتی یه راهزن زن بهت حمله میکرد اگه با چاقو یا یه اسلحه سرد خوب بهش ضربه میزدی... فرار میکرد و میگفت منو نکش من نمیخوام بمیرم! یا مثلن اون غوله که نجاتش میدی باهات میاد جالب بود که البته تو ماموریت اصلی بود....ولی خب نظر من دشمن زیاد قوی نبود...اون آخر اون ربات گنده که ساخته بودن خیلی راحت همه رو قلع و قعم میکرد...به نظرم میتونستن دنیای بازی رو در داخل شهر ها یه کم جالب تر کنن...
من تا اخر بازی از یه چیز عذاب کشیدم و اون مستر بروک بود که اوایل بازی کلانتر رو کشت و فرار کرد ولی هیچ وقت نتونستم پیداش کنم تا دخلشو بیارم...هر کاری هم کردم نشد برم تو خونش! حتی با کد unlock
برای اینکه به اون یارو بروک دسترسی پیدا کنی باید به Tempeney Tower بری ... مشخصه که وقتی با بروک همکاری نکردی تو رو به داخل راه نمیدن ( البته تا اونجایی که من یادم میاد میتونی با قدرت Speak اونهارو متقاعد کنی که بزارن بیای داخل ) ... پس باید بری به یه ایستگاه مترو که خیلی نزدیک به همون Tempeney tower هستش .... اونجا یه دسته Ghoul رو میبینی که میخوان رن توی این tower زندگی کنن اما تمپنی راهشون نمیده ... اینجا دوتا انتخاب داری که دومیش باحال تره ....

1- بری تمپنی رو متقاعد کنی ....و بعد مردم این برج رو که از ghoul ها متنفرند رو بیرون کنی ....

2- با باز کردن در پشتی برج یک سری Feral Ghoul رو به داخل برج بریزی تا همه ی مردم اونجا رو اعم از خود تمپنی و بروک قلع و قمع کنن ...

در ضمن تعدادشونم بالاست ....فکر کنم توی خود بازی اصلی من حدود 25 تا ماموریت جانبی رو تموم کردم که البته مطمئنم بیشتر هم وجود داره چون من کلا قسمت های زیادی از نقشه رو نگشتم ... در ضمن بعضی از ماموریت های بازی خیلی طولانی هستن مثل ماموریتی که Moria توی مگاتن بهت میده .... که خودش شامل 9 ماموریت ریز تر هست .... پیدا کردن اون Android هم یکی دیگه از ماموریت های جالب بازی بود که آدمو یاد بازی های Adventure مینداخت ...

ماموریت های اصلی خیلی زود تموم میشه و کلا هم داستان خیلی پیچیده ای نداره و از اونجائی که با پروژه ی Purified آشنا میشیم تقریبا میشه آخر بازی رو حدس زد ...
جالب ترین نکته بازی هم همون معتاد شدن بود !!!!! وقتی معتاد میشدید جذابیت ظاهریتون از دست میرفت و به علاوه قدرت های بدنی تون هم کاهش میافت !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or