FALCON یا JASPER

• Thread starter Thread starter D@NT3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

D@NT3

کاربر سایت
دوستان سلام
میخوام یه 360 elite بخرم که بوردش FALCON هست .نسبتا قیمت خوبی میگه فروشنده .حالا میخوام بدونم که این دو برد فرقه اون چنانی دارن و خرید FALCON اشتباس؟
لطفا فرق این 2 رو دقیق بگید تا روشن بشم:d

دوستان سلام
میخوام یه 360 elite بخرم که بوردش FALCON هست .نسبتا قیمت خوبی میگه فروشنده .حالا میخوام بدونم که این دو برد فرقه اون چنانی دارن و خرید FALCON اشتباس؟
چون تو جاسپرا از پردازنده های کوچیکتر استفاده شده نسبت به فالکون گرمای خیلی کمتری تولید میکنن که تقریبا مشکل گرما و سه چراغ حل شده.
من یکی از کنسولام فالکونه که سه ساله بدون هیچ مشکلی کار میکنه توهم اگه کم بازی میکنیو قیمتش خیلی خوبه و البته خونه ی خنکی هم داری ! بگیر .... ولی اگه می خوای خیالت راحت باشه از اینده کنسولت برو دنباله اسلیم ها.

منم جاسپرو پیشنهاد میدم البته خودم فالکون دارم و 2 ساله بدونه مشکل دارم بازی میکنم ولی بگیر نگیر داره بعضیاشون زود 3 چراغه میشن
پس یا جاسپر بگیر یا اسلیم

مرسی دوستان
یدونه slim پیدا کردم اونو میگیرم .
فقط یه سوال این slim ها ساخت چین هستن!
اینی که میخوام بگیرم پشتش نوشته made in china!

مرسی دوستان

بله کلا همه ایکس باکسها در چین ساخته میشن

من یه آرکید جاسپر دارم روزی 5-6 ساعت مثل خر بازی میکنم:دی
هیچ مشکلی پیش نمیاد و راحتم!
فامیلامونم بعضی هاشون فالکون دارن و براشون اتفاقی نیوفتاده ولی جاسپر بگیر خیالت راهت باشه!!!

من یه آرکید جاسپر دارم روزی 5-6 ساعت مثل خر بازی میکنم:دی
هیچ مشکلی پیش نمیاد و راحتم!
فامیلامونم بعضی هاشون فالکون دارن و براشون اتفاقی نیوفتاده ولی جاسپر بگیر خیالت راهت باشه!!!
داداش گفت که میخواد اسلیم بگیره!
خودمم فالکون دارم برا من شانسم سگ جون دراومده!

اره علی جان jasper عالی دوستم falcon داره اگه دستتو بعد از 2 ساعت بازی سمت چپ xbox360 falcon بذاری می فهمی که چرا xbox 360 های قدیمی زود تر خراب می شدند./:)

---------- نوشته در 07:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:19 PM ارسال شده بود ----------

اره دیگه مال چینه که شده pal اگه مال مالزی یا خود امریکا باشه که نمیشه از بازی هایی که تو ایران هست استفاده کنی.ولی کیفیت همچیزش مثل همونی که تو امریکا و مالزی تولید میشه نگران نباش.b-)

---------- نوشته در 07:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:26 PM ارسال شده بود ----------

مرسی دوستان
اره دیگه مال چینه که شده pal اگه مال مالزی یا خود امریکا باشه که نمیشه از بازی هایی که تو ایران هست استفاده کنی.ولی کیفیت همچیزش مثل همونی که تو امریکا و مالزی تولید میشه نگران نباش.b-)

---------- نوشته در 07:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:28 PM ارسال شده بود ----------

دوستان سلام
ره علی جان jasper عالی دوستم falcon داره اگه دستتو بعد از 2 ساعت بازی سمت چپ xbox360 falcon بذاری می فهمی که چرا xbox 360 های قدیمی زود تر خراب می شدند./:)

اره علی جان jasper عالی دوستم falcon داره اگه دستتو بعد از 2 ساعت بازی سمت چپ xbox360 falcon بذاری می فهمی که چرا xbox 360 های قدیمی زود تر خراب می شدند./:)

---------- نوشته در 07:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:19 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 07:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:26 PM ارسال شده بود ----------

این تیکه رو جدی گفتی شما یا شوخی کردی عزیز
اگر شوخی بود که خندیدیم ولی اگر جدی بود باید گفت سخت در اشتباه هستید و اشتباه هم راهنمایی میکنید متاسفانه
چون همه 360 ها اعم از اسلیم و فت فقط و فقط تو چین تولید میشن و بنا به اینکه تو کدوم منطقه یا ریجن قرار باشه فروخته بشن
به ریجنهایه pal و NTSC UC/J دسته بندی میشن
هیچ ربطی هم به کپیخور شدنشون نداره
تو آمریکا و مالزی هم XBOX تولید نمیشه:d

آقا یکی منو راهنمایی کنه .2 روزه ک xbox slim 250 خریدم هیچی ازش نمیدونم
این jasper و falcon چیه؟ چ فرقی باهم دارن؟ کدوم بهتره؟ از کجا میشه فهمید واسه خودم چیه؟

واسه شما نه جاسپر نه فالکون اسم بردش فک کنم چی بود بر و بکس والاها اسمش سخته هست.
و هیچ مشکلی از لحاظ 3و10و300 چراغ نداری خیالت راحت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or