شایعه Fable lll اين هفته شما را شوكه خواهد كرد !!!

T@ntaL 73

کاربر سایت
Peter Molyneux اعلام كرد او اطلاعات زيادي رو در مورد اين عنوان اين هفته در x10 در سن فرانسيسكو فاش خواهد كرد و اين چيزيست كه ما بايد خود را واقعا براي شوكه شدن آماده كنيم.

''ما ميخوايم اطلاعاتي در مورد FABLE lll بديم و يه چيزايي هست كه Wow (:-") ....يه چيزاي خيلي خيلي بزرگ داره تو fable اتفاق ميوفته . بزرگتر از چيزي كه فكر ميكنيد.و اين مردم رو شوكه ميكنه.او به منتقدا (مثل Eurogamer و vg274) گفته:
من واقعا ميترسم كه برم جلو مردم و بهشون بگم كه چجوري مي خوان به اينگونه (pissed off )
شرمنده واژه ي شايسه اي پيدا نكردم همون شوكه شدن بخونيد
جا بخورن. ولي اين كار درستي هست پسر. آره اين كار كار درسته.''

Molyneux همچنين اشاره كرد هر چي نمايش ميده IN GAME هست.

اين بازي gamer رو به دنياي Albion جايي كه داره دچار يه انقلاب صنعتي ميشه ببره.
Developer اين بازي Lionshead قبلا به دنبال استفاده از ناتال در بازي بوده.

خدایش راست میگی!من خیلی منتظر اون بودم ولی خبری ازش نشد:(
-چند سال پیش نسخه xbox orginalبازی رو از وست گرفتم- یک xbox جور کردم باز هم بازی کردم:love:
شايد منظورش در مورد گرافيك و جلوه هاي بصري بوده ! در كل اين نمايشگاه ميتونه شوك خوبي وارد كنه به من يكي چون اين مدت بازيه مسخره زياد بازي كردم نياز به شوك دارم
نه گرافیکی نیست-چون گفته -بعضی ها امکان داره ناراحت بشن!از اون لاحاظ گفته!!!مدرنیته و از حالت کلاسیک خارج شدن
only on NATAl
FP-_RPG
و خیلی چیزهای دیگه امکان داره باشه

این فقط یه شوخی بود. شما چرا باور کردی؟ :biggrin1:
من باور نکردم که:دی
همین جوری پروندم:دی

آخرین ویرایش:
FP-_RPG
این فقط یه شوخی بود. شما چرا باور کردی؟ :biggrin1:
کاش به جای معرفی کردن شماره سوم FABLE میرفت BLACK & WHITE رو معرفی میکرد روح من رو هم شاد میکرد.
همون E3 هم ما له له زدیم که این همه جمله قصار و این بازی ها یه جورایی به B & W ربط داشته باشه که نداشت. :biggrin1:
شاید کلا Only on Natal شده باشه!.
Terrible mistake. :biggrin1:

نه گرافیکی نیست-چون گفته -بعضی ها امکان داره ناراحت بشن!از اون لاحاظ گفته!!!مدرنیته و از حالت کلاسیک خارج شدن
ولی احتمال هم داره گرافیکی باشه... مثلا بازی سل شید باشه
به نظر من که جالب می شه هر چند بعید میاد همچین ریسکی کنند

همون نتال منطقی ترین احتماله

احتمالا مولینیو میخواد چیزی برای میخ کوب کردن بقیه شرکت ها تو سبک rpg بگه یا شاید میخواد بگه شما حتی میتونید تو بازی با جد من ملاقات کنید و مقدمات تاسیس شرکت lionhead رو فراهم کنید.یا علاوه بر قابلیت نشان دادن thumb up و thumb down قابلیت thumb right و thumb left در بازی وجود دارد و همچنین قابلیت finger....!?!?

عزیز چیزی رو که می خواست بگه گفت تموم شد رفت!

این بازی دیگه سبکش RPG نیست! HEALTH BAR هم حذف شده! دیگه نمیدونم چه تغییراتی کرده خودتون تو بخش اخبار بگردید پیدا میشه!

Behind the Scenesزش رو دیدم میتونم بگم عالی شده به گفته ی خود پیترM بازی هنوز یک نقش افرینی هست و شما نقش یک قهرمان یا یک پادشاه یا یک ملکه رو بازی میکنید,
در بازی شمشیر , تفنک و جادو وجود داره و شما میتونید به همه چی نزدیک شوید و بهشون دست بزنید( این یکم عجیب اما با natal باید خیلی جالب بشه ) و یا دست دوست دختر خودتونرو بگیرید و به جاهای مختلف ببریدش ! :cheesygri
برای نشون دادن خوبی یا بدی یک کلیدی( اسمش رو نمیدونم ) اضافه شده که شخصیت واقعه ی شمارو نشون میده ( باید خودتون ببینید خیلی باحاله )
هرچی بیشتر از شمشیر هاتون استفاده کنید قویتر میشن و قیافشون تغییر میکنه , باز خوبی و بدی روشون تاثیر داره .
فن های execution هم به بازی اضافه شده که مثل AC2 خونی هستن :love:
تنها دلیلی که اینا میگن بازی rpg نیست به خاطر ساده شدن بازی , اما با این چیزی که من دیدم به نظرم از fable های قبلی خیلی کامل تر شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or