Fable Anniversary

دوستان ینی این بنظرتون از نسخه 2 بهتره؟
از نظر قابلیت های گسترده ای ک توی نسخه دوم بود کدوماشون توی این نسخه هستن؟
مثلا ازدواج کردن یا خونه خریدن و لباس خریدن یا کار کردن٫تتو٫اصلاح موی سر یا ریش و سیبیل و....
از نظر محیطی هم مثل 2 متنوع هست؟

دوستان ینی این بنظرتون از نسخه 2 بهتره؟
از نظر قابلیت های گسترده ای ک توی نسخه دوم بود کدوماشون توی این نسخه هستن؟
مثلا ازدواج کردن یا خونه خریدن و لباس خریدن یا کار کردن٫تتو٫اصلاح موی سر یا ریش و سیبیل و....
از نظر محیطی هم مثل 2 متنوع هست؟
Fable II از نظر چیزهایی که گفتید بهتره، ولی Fable I تو زمان خودش یه گیم پلی عالی داشت. البته الان هم بازی کردنش توصیه میشه ولی خب اصل بازی واسه 10 سال پیش هست، فقط گرافیکش رو بهتر کردن :دی تنوع محیطش هم خیلی خوبه، در کل اگه از Fable II خوشتون اومده بازی کردنش توصیه میشه.

من هیچ کدوم از بازی های سری Fable رو قسمت نشده بازی کنم.:hide:

ولی با خودم عهد بستم که F:A و F II به مناسبت اومدن F:L حتما بازیشون کنم.:peace:

من هیچ کدوم از بازی های سری Fable رو قسمت نشده بازی کنم.:hide:

ولی با خودم عهد بستم که F:A و F II به مناسبت اومدن F:L حتما بازیشون کنم.:peace:

اول Anniversary رو بازی کن بعد برو سراغ Fable II . . . بعدش احتمالا دو سه روز اینجا پیدات نمیشه ! :d رفتن به نسل بعد برات معنی میشه ! :d
راستی حتما Fable III رو هم بازی کن ، ایده های جالبی داره + آلبیون صنعتی و طراحی bowerstone industrial که دیوونت می کنه ! :d
مطمئن باش اون قدر ها هم که میگن بد نیست

اول Anniversary رو بازی کن بعد برو سراغ Fable II . . . بعدش احتمالا دو سه روز اینجا پیدات نمیشه ! :d رفتن به نسل بعد برات معنی میشه ! :d
راستی حتما Fable III رو هم بازی کن ، ایده های جالبی داره + آلبیون صنعتی و طراحی bowerstone industrial که دیوونت می کنه ! :d
مطمئن باش اون قدر ها هم که میگن بد نیست

تازه میخوام The Journey رو هم بازی کنم.:bighug:

دست Lionhead درد نکنه، نسل جدیدی از افت فریم رو تو این بازی پیاده سازی کرده :| خیلی افت فریم بازی شدید هست و کلا اعصاب خرد کنه، کاش اینو درست میکردن تا بشه بهتر از بازی لذت برد. ولی گرافیک و طراحی منو و این چیزهاش انصافا عالیه و کاملا حس یه بازی جدید رو به آدم میده. گیم پلی هم که عالیه :دی

میگم حالا که تاپیک بالا کشیده شد یه سوال دارم:

واسه این که کنسول به مانیتور LG مدل Flatron E1942 وصل بشه چه کابلی باید بگیرم؟؟اینو این جا پرسیدم چون تو تاپیک خودش که کلا هیچ کی جواب نداد.دوم هم چون با تلویزیونی که من بازی میکنم گرافیک این بازی خیلییی پایین میاد اصلا آدم از بازی کردنش منصرف میشه.

اگه كسي ميدونه چطوري ميشه با خانوم شهردار ازدواج كرد بياد يه توضيحي بده

درست یادم نیست ولی فک کنم یه کوئستی درباره :
خواهرش میده که باید از شر روحش راحتش کنی(تو یه کلبه متروک باید بری),البته این خانم شهردار آدم خوبی نیست,توصیه میشه باهاش ازدواج نکنی :دی
ازدواج هم بکنی فرقی نمیکنه,محلت نمیزاره بعدش,چون ازدواج زوریه.پولدار هم نمیشی=((

درست یادم نیست ولی فک کنم یه کوئستی درباره :
خواهرش میده که باید از شر روحش راحتش کنی(تو یه کلبه متروک باید بری),البته این خانم شهردار آدم خوبی نیست,توصیه میشه باهاش ازدواج نکنی :دی
ازدواج هم بکنی فرقی نمیکنه,محلت نمیزاره بعدش,چون ازدواج زوریه.پولدار هم نمیشی=((

یه چیزایی در مورد گردنبندش میگه اون کلبه که میگید تو کدوم قسمت مپه ؟

Sent from my ST15i using Tapatalk

یه چیزایی در مورد گردنبندش میگه اون کلبه که میگید تو کدوم قسمت مپه ؟

ببخشید دوست عزیز,من 2005 این بازیو بازی کردم,یادم نیست :دی ولی تازه خریدمش ,بزار بازی کنم یادم میاد.
در مورد بازی هم بنظرم پورت مسخره ایه :| خیلی کند واکنش نشون میده,زد تو دوقم :|

ببخشید دوست عزیز,من 2005 این بازیو بازی کردم,یادم نیست :دی ولی تازه خریدمش ,بزار بازی کنم یادم میاد.
در مورد بازی هم بنظرم پورت مسخره ایه :| خیلی کند واکنش نشون میده,زد تو دوقم :|

اگه رو هارد نصب کنید تایتل اپدیت رو هم انجام بدین مشکل حل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or