Hazmat 7th Day عضو تحریریه Oct 22, 2013 #17 master.mhn این تصاویری که میذاری فیل.ترن خواهشا یه جا اپ کن تا صفحه خالی نبینیم! :d بازم ممنون
M !_Meshki_! Oct 22, 2013 #18 نوشته شده توسط john 117: master.mhn این تصاویری که میذاری فیل.ترن خواهشا یه جا اپ کن تا صفحه خالی نبینیم! :d بازم ممنون بیشتر...
نوشته شده توسط john 117: master.mhn این تصاویری که میذاری فیل.ترن خواهشا یه جا اپ کن تا صفحه خالی نبینیم! :d بازم ممنون بیشتر...
master.mhn کاربر سایت Oct 22, 2013 #19 نوشته شده توسط john 117: master.mhn این تصاویری که میذاری فیل.ترن خواهشا یه جا اپ کن تا صفحه خالی نبینیم! :d بازم ممنون بیشتر... چرا برا خودم هستن؟ همه این مشکلو دارن؟ آخرین ویرایش: Oct 22, 2013
نوشته شده توسط john 117: master.mhn این تصاویری که میذاری فیل.ترن خواهشا یه جا اپ کن تا صفحه خالی نبینیم! :d بازم ممنون بیشتر... چرا برا خودم هستن؟ همه این مشکلو دارن؟
Hazmat 7th Day عضو تحریریه Nov 7, 2013 #20 What's New In Fable Anniversary? - Fable Anniversary - Xbox 360 - [url]www.GameInformer.com [/URL]
Hazmat 7th Day عضو تحریریه Nov 14, 2013 #23 تغییرات بازی نسبت به شماره ی اول : [h=2]Press Start:[/h] Spoiler [h=2]Frontend and Pause Menu:[/h] Spoiler [h=2]HUD:[/h] Spoiler [h=2]Inventory:[/h] Spoiler [h=2]Quest Complete:[/h] Spoiler [h=2]Region and World Map:[/h] Spoiler
تغییرات بازی نسبت به شماره ی اول : [h=2]Press Start:[/h] Spoiler [h=2]Frontend and Pause Menu:[/h] Spoiler [h=2]HUD:[/h] Spoiler [h=2]Inventory:[/h] Spoiler [h=2]Quest Complete:[/h] Spoiler [h=2]Region and World Map:[/h] Spoiler
Frobary Loyal Member Nov 14, 2013 #24 عجب چیزی شده بازی، انگار داریم یه بازی جدید انجام میدیم حیف که تاخیر خورد ولی خب اگه به کیفیت بیشتر بازی کمک کنه مشکلی نداره
عجب چیزی شده بازی، انگار داریم یه بازی جدید انجام میدیم حیف که تاخیر خورد ولی خب اگه به کیفیت بیشتر بازی کمک کنه مشکلی نداره
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Nov 15, 2013 #25 [h=2]Fable Anniversary rated R18+ in Australia due to Lost Chapters’ brothel[/h]
Hazmat 7th Day عضو تحریریه Nov 25, 2013 #28 خیلی خوبن ! :d Spoiler تفاوت Legendary weapons : Blog - Latest News from Lionhead : Fable Anniversary Legendary Weapons in HD
خیلی خوبن ! :d Spoiler تفاوت Legendary weapons : Blog - Latest News from Lionhead : Fable Anniversary Legendary Weapons in HD
fosil کاربر سایت Nov 25, 2013 #29 بازی دقیقا کی میاد؟؟نسخه ی دومش که خیلی عالی بود.امیدوارم اینم همون طور باشه.
Hazmat 7th Day عضو تحریریه Dec 4, 2013 #30 limited edition : Spoiler بازی دقیقا کی میاد؟؟نسخه ی دومش که خیلی عالی بود.امیدوارم اینم همون طور باشه. بیشتر... فکر کنم بیستم Feb 2014 . خوبه ! شک نکن ! :d
limited edition : Spoiler بازی دقیقا کی میاد؟؟نسخه ی دومش که خیلی عالی بود.امیدوارم اینم همون طور باشه. بیشتر... فکر کنم بیستم Feb 2014 . خوبه ! شک نکن ! :d