Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید Nuke شده یعنی چی؟:blushing:
nuke شده یعنی نمایش بمب اتمی بوده به جای fable 2 :biggrin1: (شوخی)

source این بازی کاملاً اصلی هست و مال نسخه review هم نیست و البته هیچ ایرادی نداره. اون نسخه ای هم که nuke اعلام شده به خاطر کپی زدن تیم دوم از تیم اول یعنی wii60 بوده و گرنه هر دو نسخه که عرضه شده یکی و کامل هستند.

تکین در این زمینه صاحب توهم هستن :دی.
ایول-گل گفتی
اقا همچنان درکفیم کسی بازی رو رویت نکرده؟؟؟؟
اقا اگرم کسی سوال کسی رو جواب میده خواهشا تو اسپیولر بنویسه من
میخوام نوه هام رو ببینم :biggrin1:
اگر وقت شد ندیدمون رو هم ببینیم:biggrin1:

دوستان آيا ميشه بازي رو با 2 دسته 2نفره بازي كرد ؟

نه. حالت مولتی‌پلیر فقط از طریق لایو قابل دسترسیه. هر چند تمرکز اصلی این بازی روی بخش تک‌نفره است.

تو دمویی که توی E3 و همینطور g4tv اجرا شد انگاری میشد !! جایی گفتن که فقط لایوه ؟! :confused:

خود پیتر مولی اشاره کرده بود که بازی فقط دارای حالت CO_op online هست.
بخش Co Op آفلاین هم وجود داره، همون طور که تو E3 2007 اعلام شد ، و همون طور که تو مصاحبه های دیگه گفته شده، برای اینکه مطمئن شین می تونین این خبر Gamespot رو بخونید. (این خبر درباره ی نبود Co Op آنلاین تو ورژن اولیه ی بازیه، ولی توش گفته که Co Op آفلاین از اول موجوده.)

همونطور که می بینید نوشته

the game will include local co-op play out of the box.
در ضمن حتی اگر روی یک کنسول بازیکن دوم Profile نداشته باشه هم می تونه طی یه بخش کوچیک سریع یک شخصیت بسازه و بازی کنه.

بی صبرانه منتظر این ابرشاهکاریم.
فکر نکنید چون میانگین امتیازاش از فال اوت کمتره یه خورده از اون بدتره.سایت ها و مجلات دیدن خیلی ضایع هست دو روز بعد از اینکه به فال اوت 10 دادن بیان دوبار به یه آر پی جی 10 بدن.
-------------
فقط منم مثل اون دوستمون از قضیه co-op سر در نمیارم.آخه co-op تو چنین بازی ای چطور می شه؟

ممنون از اشکان و کاوه به خاطر توضیح;)
.............
.............
آقا الکی توهم نزنید!:دی , من امروز هم نکست جن بودم و هم West.

توی نکست جن که طاهر گفت فردا میارن Fabe II رو و توی West هم گفتن فردا صبح میاریم.

من هم ناامید از همه کس و همه جا به خانه برگشتم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or