شرمندهآقایون زیادی دیگه شوخیتون طولانی شد. حرفهای خنده و شوخی حداکثر در 2-3 ارسال نه اینکه پشت سر هم همینطور ادامه پیدا کنه. اگه خیلی علاقه مند هستید از پیغام خصوصی استفاده کنید. در دفعه بعد دیگه پست ها بدون اطلاع پاک می شوند.
در ضمن این بازی کرک شده و توسط برنامه Anti-Blaxx قابل اجراست و به زودی در دسترس همه قرار می گیره پس دیگه در این مورد صحبتی نکنید.
با تشکر
فکر میکنم دوست عزیز شما عزیز یجورایی مشکل داری :mrgreen:نوشته شده توسط RANGER_NAVAL_USA:بابا دعوا نکیند این هم شد بازی سرش بحث می کنید باید ببخشید
دست شمات درد نکنه اگه کوئک کرک نشه که من میمیرمنوشته شده توسط pandora tomorrow:کواک کرک نشه مهم نیستفییر نشه من خودم رو میکشم
خدا از دهنت بشنوه یعنی میشه ما تا آخر هفته هم کوئک بازی کنیم و هم فیردر ضمن این بازی کرک شده و توسط برنامه Anti-Blaxx قابل اجراست و به زودی در دسترس همه قرار می گیره پس دیگه در این مورد صحبتی نکنید.
هرکی یه جور مشکل داره اینم اینجوریفکر میکنم دوست عزیز شما عزیز یجورایی مشکل داری
بابا دعوا نکیند این هم شد بازی سرش بحث می کنید باید ببخشید
حالا به خاطر علیرضا جونم میگم کرکش کنندست شمات درد نکنه اگه کوئک کرک نشه که من میمیرم
چه سری صمیمی میشی علیرضا منظوره اشکان فییر بود نه کواکخدا از دهنت بشنوه یعنی میشه ما تا آخر هفته هم کوئک بازی کنیم و هم فیر