ممد نه او.محمد.من رو اسمم حساسم.ببخشید.نوشته شده توسط pandora tomorrow:ممد رضا جان ببین میتونم با این سیستم بازی رو انجام بدم :
ge force 5700 256ddr
ram:256 king ddr
cpu:2.4 intel full
ببخشید محمد رضا جوننوشته شده توسط Hellgate:london:ممد نه او.محمد.من رو اسمم حساسم.ببخشید.
اقا امین قطعا نمیتونی بازی کنی.شک نکن.با رم 256 اصلا نمیتونی این بازی رو انجام بدی.مگر اینکه یه حالی به رمت بدی.
حداقل رم مورد نیاز البته طبق سایت بازی 512 هستش.
من دموی این بازی رو کردم.فکر نمیکنم بشه با رم 256 بازی کرد.
این نظر منه ها.
ولی امیدوارم بتونی بازی کنی
حالا بزار بیاد تا ببینیم چی میشه.
میترسم این بازی هم کرک نشه.
:cry: :cry: :cry: :cry:
شوخی کردم.نوشته شده توسط pandora tomorrow:ببخشید محمد رضا جون
رم رو که قصد دارم عوض کنم و یه 256 دیگه بندازم قدش
اگه رم رو بکنم 512 چی اون موقع مستونم بازیش کنم :cry:
ببخشید ها ولی این شرکت های بازی سازی بعضی وقت ها گه میخورن و از قبلش سیستم مورد نیاز رو بالا میگننوشته شده توسط Hellgate:london:شوخی کردم.
اره فکر کنم اگه یه حالی به رمت بدی.میتونی بازی کنی.البته من با رم 1 گیگ این بازی رو کردم.ولی من کارت گرافیکیم 6800 با 128 مگ رم.
ولی امیدوارم بتونی بازی کنی.
منم
خب
دوست دارم بتونم این بازی رو بکنم که حالشو ببرم.
تا 11روز دیگه این بازی ریلیز میشه.
پس
صبر میکنیم.
بای بای.
بابا این یعنی معرکه پس حسابی ترکونده آقا یعنی 3 روز دیگه که میاد ما کی میتونیم بازی کنیم من که خیلی منتظر این بازی هستم ولی یه چیزی فرداش هم کوئک 4 میاد کدومشو بازی کنیم باید هر دوشو با هم بازی کنیمنوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
سایت gamespot به بازی فیر نمرشو داد.
یه نمره شاهکار.
9.1
تا فردا review بازی رو از سایت گیم اسپات ترجمه میکنم براتو میزارم.تا ببیند با چه اعجوبه ای طرف هستیم.
من که وقتی خودنمش موهای تنم سیخ شد.
هر چی لغت گل و بلبل دار بلد بوده به این بازی گفته.
گرفیک 9
صدا 10
این فوق العادس
اینم بگم.
اسم اون دختره توی بازی Alma هستش.
Alma is the creepy little girl in the game, and she loves messing with your head, big time. This is one of the many hallucinatory visions you encounter.
بای بای
منتظر باشید تا ریویوشو بنویسم.
خوش بگذره
سلامنوشته شده توسط Ali_Reza_1899:بابا این یعنی معرکه پس حسابی ترکونده آقا یعنی 3 روز دیگه که میاد ما کی میتونیم بازی کنیم من که خیلی منتظر این بازی هستم ولی یه چیزی فرداش هم کوئک 4 میاد کدومشو بازی کنیم باید هر دوشو با هم بازی کنیم
نوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
سایت gamespot به بازی فیر نمرشو داد.
یه نمره شاهکار.
9.1
تا فردا review بازی رو از سایت گیم اسپات ترجمه میکنم براتو میزارم.تا ببیند با چه اعجوبه ای طرف هستیم.
من که وقتی خودنمش موهای تنم سیخ شد.
هر چی لغت گل و بلبل دار بلد بوده به این بازی گفته.
گرفیک 9
صدا 10
این فوق العادس
اینم بگم.
اسم اون دختره توی بازی Alma هستش.
Alma is the creepy little girl in the game, and she loves messing with your head, big time. This is one of the many hallucinatory visions you encounter.
بای بای
منتظر باشید تا ریویوشو بنویسم.
خوش بگذره
ولی خدا کنه باز از اون قفل های اسپیلینتری روش نزارن که من از بالای خونمون خودمو پرت میکنم پایین.
فکر نکنم از اون قفل استفاده کنه البته امیدوارم که استفاده نکنه وگرنه دیگه سکته رو زدمنوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
خدا از دهنت بشنوه ان شاء االله.
هر چه زودتر بیاد ما راحت تر میشیم.
ولی خدا کنه باز از اون قفل های اسپیلینتری روش نزارن که من از بالای خونمون خودمو پرت میکنم پایین.
کسی از دوستان از اینکه توی این بازی هم باز قفل گذاشتن و کرک نمیشه خبری نداره.
اینو میدونم که بازی هنوز نیومده.
ولی اگه کسی خبر داره یه ندا بده.
کوئک باز هم بهترینه.چون Id روش کار کرده.
به امید روزی که کوئک4 بیاد ما بازی کنیم.
بای بای