Skychaser The Betrayer مدیر انجمن Nov 25, 2007 #31 نه مثل اینکه باید روی C حتما 7 گیگ فضا خالی داشته باشی
amirpers کاربر سایت Nov 25, 2007 #32 نوشته شده توسط dj_mj: نه مثل اینکه باید روی C حتما 7 گیگ فضا خالی داشته باشی بیشتر... بله ولی آخه باید بشه رو یه درایو دیگه نصبش کرد !
نوشته شده توسط dj_mj: نه مثل اینکه باید روی C حتما 7 گیگ فضا خالی داشته باشی بیشتر... بله ولی آخه باید بشه رو یه درایو دیگه نصبش کرد !
Death Proxy مدیر انجمن Nov 25, 2007 #33 نوشته شده توسط amirpers: بله ولی آخه باید بشه رو یه درایو دیگه نصبش کرد ! بیشتر... نه حتما باید روی مثلا C gig7 جا داشته باشی اگه جا داشته باشی میتونی روی درایو های دیگه هم نصب کنی
نوشته شده توسط amirpers: بله ولی آخه باید بشه رو یه درایو دیگه نصبش کرد ! بیشتر... نه حتما باید روی مثلا C gig7 جا داشته باشی اگه جا داشته باشی میتونی روی درایو های دیگه هم نصب کنی
YOSHIMITSU کاربر سایت Dec 13, 2007 #34 نوشته شده توسط amirpers: دوستان من یه مشکل عجیب دارم . نمیتونم موقع نصب درایو رو عوض کنم چون وقتی که یه درایو جز C رو انتخاب می کنم می گه که فضا به اندازه کافی وجود نداره در حالی که مثلا 12 گیگ خالیه . فقط میشه رو C نصب کرد که البته درایو C به اندازه کافی فضا ندارم . بیشتر... سلام عزیز توی vista نصب کن مشکلت حل میشه.
نوشته شده توسط amirpers: دوستان من یه مشکل عجیب دارم . نمیتونم موقع نصب درایو رو عوض کنم چون وقتی که یه درایو جز C رو انتخاب می کنم می گه که فضا به اندازه کافی وجود نداره در حالی که مثلا 12 گیگ خالیه . فقط میشه رو C نصب کرد که البته درایو C به اندازه کافی فضا ندارم . بیشتر... سلام عزیز توی vista نصب کن مشکلت حل میشه.