F.E.A.R Extraction Point

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام نميدونم چه قدر با بازي فيير آشناييد يا اصلا فيير باز هستيد من كه به شخصه خودم تا حالا 4 بار رو حالتاي مختلف تمومش كردم واقعا بازي خوش ساخت و خوش دستيه هر چي بگم واقعا كمه همين ديروز بود بود كه دموي قابل بازي فيير: اكستركشن پينت رو تو سايتش ديدم فرداش كه امروز باشه دانلودش كردم .دلم تاپ تاپ ميكرد وقتي نصب شد رفتم تو بازي بازي از پايان قسمت اول فير شروع ميشه هليكوپتر سقوط ميكنه ولي چون دمو هستش صحنه ها رو زياد نشون نميده
4g6cq4m.jpg

خلاصه ميري تو بازي اقا اول بگم اين يكي فيير خيلي از نسخه قبلش جذابتره واقعا ميگم مطمعنم از امتياز نسخه قبليش تو گيم اسپات كه 9.1 گرفت بيشتر ميشه البته نظر منه خوب اول ميريم سر مبحث گرافيك كه عشق خودم گرافيك نسبت به نسخه قبلش سنگين تر شده بازي تو جاهايي اتفاق ميفته متفاوت از فيير قبلي اصلا كسل كننده نيست به هيچ وجه ولي به يه شرط كه گرافيكتون 7900GTX يا 1900XTX باشه والا من كه گرافيگم 7900GT هستش البته دو عدد وقتي اون رو از حال SLI در آوردم بازي در رزوليشن 1280*960 همه چيز فعال با افت فريم روبرو شدم ولي با فعال كردن SLI صحنه ها بهتر يا بگم عالي رندر ميشد يكي از سنگين ترين صحنه هاي فيير اكستركشن پينت رو در تصوير زير ميبينيد اينجا كه رسيدم حس كردم FPS اومده پايين تقريبا بين 38 تا 40 خيلي سنگين بود اما با پايين اوردن رزوليشن 1024 *768 NO FAA خيلي بهتر شد .خلاصه بگم گرافيكش خوففففف شده
43frgqc.jpg

هوش مصنوعي و سلاح جديد : هوش مصنوعي كه بگم خيلي بهتر شده همچين ميپرن بهت كه نميتوني در بري من خودم با اين آدما(همين دشمناتون منظورمه)كه معلوم نيست چين حال ميكنم همشون نترسن نه تو ميترسي نه اونا حالا ميپرن به جون هم چه حالي ميده(فيير بازان دانند) اسلحه جديد هم توش بود يه مسلسل 400 تا تير تو خشابش جا ميگيره شايدم بيشتر البته بگما اين اسلحه كه ميبينيد كسي رو نميكشه درجا پودرش ميكنه همين به صحنه ي جنايتي كه من راه انداختم توجه كنيد.:cheesygri
2d9bths.jpg

47b2iy9.jpg

دشمناي جديد هم اومدن ميبينيد كه اينام مسلسل دارن حالا خودت سراخ ميشي (البته اينا تو دمو نيست تو نسخه اصليشه)
49jq5ww.jpg

اميدوارم خوشت اومده باشه

جهت خريد دمو FEAR و Just Cause بر روي لينك زير كليك كنيد
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?p=84169#post84169

نمیدونم اینی که من خریدم پارسال چرا اینجوری هست...ولی فردا یه نسخه دیگه میخرم و تا ساعت 3 شب یه نقد نیمه نسیه براش میذارم

حالا مشکلم رو براتون بگم......
من dvdرو که میذارم وارد ستاپ میشم به یه جا میرسم میگه میخای پچ 1.07 رو برای فیر قبلی نصب کنی...که وقتی میزنی yes میگه مکان بازی رو مشخص کن...مشخص که میکنم میگه بازی fear (همونی که پارسال اومد نه امسالی) رو سیستم نصب نیست:eek: در حالی که نصبه بعد من دو زاریم افتاد که این فیر که من نصب دارم یه نسخه 3 cd هست که ستاپ win rar داره و به قول معروف بازی رو رو از رو هاردشون رایت زدن دادن به ما...حالا من فکر میکنم چون فیر قبلی ستاپ اصلی نبوده میگه فیر رو سیستم نصب نیست.....حالا باید فردا برم یه فیر دیگه هم بخرم....فقط یه سوال؟؟؟ که این فیر قدیمی که الان تو بازار به شکل dvd هست ستاپ اصلی هست یا همین حالت win rar؟؟؟؟؟
مشكلت رو درست حدس زدي. نسخه اصلي اي هم كه توي بازار هست ستاپ اصلي بازيه. حتي Director's Edition بازي هم با يه سري فيلم هاي اضافه (از تيم Monolith) در بازار موجود.

ram:512
cpu:1700 ----->over shode1900 intel
VGA:geforce5200 128mg
من می خوام با این سیستم فیر بازی کنم همون جوری که oblivion بازی کردم.
با اين سيستم ميشه F.E.A.R رو بازي كرد. اما با پايين ترين كيفيت. لذت بازي كلي از بين ميره.

اقا این نامرئی بودن بعضی از اجسام مثل در دیوار داره عصابمو خورد میکنه کسی دیگه این مشکلو نداره من fearقدیمیو با اخرین گرافیک بازی کردم همچین مشکلی نبود اینم با گرافیک بالا نرم اجرا میشه فقط بعضی جاهاش در دیواراش نامرئی.من از تکین خریدم .

بچها این فیر یه مشکلی داره اول بازی که شروع مشه درا نامرئین فقط دستگیرهاش معلومه این از چیه کسی دیگه هم این مشکلو داره؟

فکر کنم بدونم مشکلت چطوری حل میشه. منم بعد از مدتی این مشکلو پیدا کردم. بطوری که با کمی تغییر زاویه دید دیوار ها از بین می رفت می تونستی آدمهایی که یک جا مخفی شدن براحتی ببینی. حتی چشم آدما از حدقه در اومده بود. به احتمال زیاد با نصب ATI Catalyst control center مشکلت حل میشه. من که امتحانش کردم خیلی قشنگ رو سیستمم جواب داد. حتی قدرت کارت گرافیکم بالا رفت. اگه نداری توی سی دی ها DVD اسپلینتر سل 3 بگرد توش پیدا می کنی. اگه نبود برو توی بخش نرم افزارها تا برات بذارند.

از اسمش پیداست که مال ATI است. ها ایناهاش پیداش کردم فکر کنم درایور nVIDIA باشه. به احتمال زیاد با آپدیت کردن کارت گرافیکت مشکلت حل میشه. دیگه نمی دونم اینی که برات گذاشتم کار می کنه یا نه. اینم اسمش:NVIDIA 81.98_forceware_winxp2k_english_whql
برو بچه ها بگو برات بذارند. حجمش هم متاسفانه اگه دایل آپی باش 20MG است. اگه اسپلینتر 3 داری توی سی دی و DVDش پیدا میشه. توی فایل Driver هستش.

سلام و عليك
با اين سيستم دجوري مياد؟
cpu:3000amd 64bit ferekans:o c shode 2000
ram:alan 1 gig daram 10 roz dige 2 gig mishe
vga:a open 6800ultra 256gddr3 (450/1150

pas:
cpu:3000 amd 64 bit
ram:1 gig
vga:6800 ultra a open 256gddr3

ججوري مياد؟

در ضمن يكي يه توضيح كامل در موردش بده

سلام و عليك
با اين سيستم دجوري مياد؟
cpu:3000amd 64bit ferekans:o c shode 2000
ram:alan 1 gig daram 10 roz dige 2 gig mishe
vga:a open 6800ultra 256gddr3 (450/1150

pas:
cpu:3000 amd 64 bit
ram:1 gig
vga:6800 ultra a open 256gddr3

ججوري مياد؟

در ضمن يكي يه توضيح كامل در موردش بده
بدون مشکل میاد همه چیزت عالی هست:cool:

آقا من دارم دیونه میشم...بازی نصب نمیشه که نمیشه...رفتم امروز فیر رو خریدم همون دایرکتور ادیتیشن ...بازی به خوبی و خوشی نصب میشه و مشکل اصلی من اینه که موقع نصب اکترکشن پوینت موقعی که میگه پچ 1.7 رو نصب کنه میگه نسخه شما english (united states) نیست در صورتی که تو read me نوشته english v 1.00 اینم عکس یکی منو کمک کنه:(:((
دارم دیونه میشم
view

حالا جز این کسی میدونه بازی فیر فایل هایی رو که در درایو ویندوز نصب میکنه کجاست؟؟؟؟ کمک

دوست عزیز منم این مشکل داشتم مال من تکین بود رفتم از اونجای که اضافه شوند رو خریده بودم گفتم یه سیدی بهم داد که کرک فیر توش بو اون به جای فایل اصلی ریختم درست شد و تونستم اضافه شونده رو نصب کنم فقط یه مشکلی است اونم اینه که دیگه نمیتونم فیر اصلی رو بازی کنم چون dont sendمیده .اما اضافه شوند رو شدبازی کنم.

آقا من دارم دیونه میشم...بازی نصب نمیشه که نمیشه...رفتم امروز فیر رو خریدم همون دایرکتور ادیتیشن ...بازی به خوبی و خوشی نصب میشه و مشکل اصلی من اینه که موقع نصب اکترکشن پوینت موقعی که میگه پچ 1.7 رو نصب کنه میگه نسخه شما english (united states) نیست در صورتی که تو read me نوشته english v 1.00 اینم عکس یکی منو کمک کنه:(:((
دارم دیونه میشم
view

حالا جز این کسی میدونه بازی فیر فایل هایی رو که در درایو ویندوز نصب میکنه کجاست؟؟؟؟ کمک

شما باید یک پچ 300 مگی رو دانلود کنید تا بتونید نسخه اروپایی خود را به ورژن 1.07 ارتقا بدید. اینم لینکش:
ftp://ftp.sierra.com/pub/sierra/fear/updates/fear_update_engb_100-106_107.exe

راه دومش همونطور که جناب ngn گفتند اینه که فایل کرک شده fear.exe ورژن 1.07 رو بگیرید و به جای فایل اصلی بذارید. هرچند که راه اصولی نیست ولی حداق دیگه نمیخواد 300 مگ دانلود کنید!
کرک : http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_fear.shtml

آره اینم همونه که شامل 3 تا فایل کرک شده است. برای کسایی که 16مگابایت زیاده ونمیتونند دانلود کنند , میتونند فایل fear.exe رو به حجم 1.7 مگ از لینک بالایی بگیرند.
F.E.A.R. v1.07 [MULTI] No-CD/No-DVD/Fixed EXE #2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or