F.E.A.R 3 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها من یه جا تو مرحله پنجم گیر کردم .
اونجا که روی یه پل در حالیکه سوار یه ربات هستیم و یه هلیکوپتر هم دنبالمون هست ، بعد از اینکه از ربات پیاده میشیم و توی واگن ها میریم ، ربات های دیگه به سمتمون هجوم میارن و اونارو میشه یه جوری رد کرد .
اما همین که یه مقدار دیگه پیشروی کردیم اینقدر به سمتمون شلیک میکنن که هیچ کاری نمیشه کرد . کسی اینجا رو رد کرده ؟

بچه ها من یه جا تو مرحله پنجم گیر کردم .
اونجا که روی یه پل در حالیکه سوار یه ربات هستیم و یه هلیکوپتر هم دنبالمون هست ، بعد از اینکه از ربات پیاده میشیم و توی واگن ها میریم ، ربات های دیگه به سمتمون هجوم میارن و اونارو میشه یه جوری رد کرد .
اما همین که یه مقدار دیگه پیشروی کردیم اینقدر به سمتمون شلیک میکنن که هیچ کاری نمیشه کرد . کسی اینجا رو رد کرده ؟
حتماً باید همه ی روباتو رو از بین نبری,باید یکیشونو سوار شی با اون بری جلو!!البته من دقیق نمی دونم چون فقط با دوستم تا یه جاهاییش رفتم,زیاد نرفتیم جلو

حتماً باید همه ی روباتو رو از بین نبری,باید یکیشونو سوار شی با اون بری جلو!!البته من دقیق نمی دونم چون فقط با دوستم تا یه جاهاییش رفتم,زیاد نرفتیم جلو

من یه جاهایی سوار ربات شدم . ولی وسط های پل مجبور میشم پیاده شم . یه جا هست که سه تا ربات دنبالم میوفتن و از اون طرف هم چند نفر که از هلیکوپتر پیاده شدن با تک تیرانداز که عین بمب میمونه دارن تیر میزنن . کلا اوضاع خیلی خرابه و هیچ جوری نمیشه ردش کرد .

بچه ها زیاد افتضاح نیست
زیاد هم قوی و ... نیست
میشه تحملش کرد و بازی کرد
من بهش از 10 نمره ، 6 میدم
واسه دوره بی بازی خیلی خوبه
ضمن اینکه ما همش اسلوموشن میکردیمو بعدش میکشتیم :d کلی هم کیف میکردیم لهو لورده شدن بچه هارو نظاره میکردیم >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or