F.E.A.R 3 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دو سال پیش تو نمایشگاه بود که اعلام شد که FEAR 3 در دست ساخته
و ترس و وحشت رو به دل گیمر ها انداخت .

995051_165366_front.jpg

FEAR 3 یک بازی اول شخص (FPS) کلاسیک است و در ژانر وحشت جزو معدود بازی های معتبر می باشد
که انصافاً توانایی ترکیب FPS و ترس با هم در یک بازی به خوبی گنجانده .
بازی سوم در مجموعه ای ترس ، FEAR 3 ادامه داستان پیچیده ، و گره خورده psychically خطرناک مادر ( آلما وید ) با او دو پسر به نام های "POINTMAN" و "Paxton Fettel"،
امکانات افزوده شده عبارتند از : تعاونی ها و حالت های چند نفره ، cinematics ورودی داستان ;i توسط جان کارپنتر و Steve Niles ساخته شده اند ، و علاوه بر محتویاتداستان بخش هایی قابل دانلود (DLC) در دسترس است.
داستان :
نه ماه پیش piont man و تیم F.E.A.R. squad برای نجام عملیاتی در برابر موجودات telepathically که عملا انها با استعداد قتل ساخته شده بودند اعزام شدند
POINT MAN از داستان پشت پرده خبر دار بود که هدف اصلی برادر تنی او یعنی Paxton Fettle و مادر آنها ALMA WADE است و ماموریت اصلی از بین بردن و نابود کردن الما که با قدرت psychically دست به نابودی دنیا زده بود
POINTMAN از دست حالات روانی آلما جان سالم به در برده و این رو فهمید که دارای قدرتی هستند که توانایی نابودی جان رو داراست
Paxton Fettel هم از سفر مرگ بازگشته و PIONTMAN درخواست کمک به او کرده تا هرچه سریع تر آلما را پیدا کنند
گیم پلی :
همانطور در دو بازی منتشر شده قبلی دیدم بازی FEAR یک ( FPS )اول شخص کلاسیک است و تفاوتهایی نسبت به نسخه قبلی که در این بازیست اجازه بازی با هر دو شخصیت رو POINTMAN , Paxton Fettle به بازیکن داده شده و توانایی استفاده از نیروهای سرباز زبده ارتش POINTMAN از یک سو و از سوی دیگر قدرت های فرا بشری Paxton Fettle
که بر جذابیت بازی و بالا بردن ترس تاثیر به سزایی دارد .
Features :

• Divergent Co-op - Deep, social gameplay that gives players distinctly different abilities
  • Experience the Almaverse - New sinister enemy creatures birthed in Alma's warped mind spill into reality
  • Generative Scare - Increases the feeling of isolation and unpredictability by offering new experiences each time
  • Masters of Horror - Legendary director John Carpenter and writer Steve Niles provide their expertise on cinematics and story
  • Multiplayer - A twist on classic multiplayer modes set inside the Almaverse provide an experience unique to F.E.A.R. 3.

کسی بازی نکرده بیاد بگه بازی تا چه اندازه افتضاح مبیاشد ؟ :d

آقا شما روی چه حسابی اینطوری میگید؟!!:(

شاید شما از بازی خوشتون نیاد دلیل نمیشه بهش بگید افتضاح!من که تریلر هاشو دیدم بازی خیلی خوبی بود حالا میشه شما بهم بگید که چه مشکلی داشته بازی که شما خوشتون نمیاد؟

والا بازی که به نظر میرسه معمولی باشه ( شاید یه FPS خوب باشه ) ولی هیچوقت این چیزی که من تو تریلر ها دیدم FEAR نبود ! و هیچوقت هم نمیتونه اون عظمت FEAR 1 رو تکرار کنه ، حتی شماره دوم هم اصلا خوب نبود ، این شماره که حتی ذره شبیه به سری FEAR هم نیست .

آقا شما روی چه حسابی اینطوری میگید؟!!:(

شاید شما از بازی خوشتون نیاد دلیل نمیشه بهش بگید افتضاح!من که تریلر هاشو دیدم بازی خیلی خوبی بود حالا میشه شما بهم بگید که چه مشکلی داشته بازی که شما خوشتون نمیاد؟

دوست عزیز منم نگفتم بازی از نظر همه افتضاح هستش من با توجه به تریلرهایی که از بازی دیدم این حرفو زدم . چه از نظر گرافیک چه گیم پلی این بازی یک فاجعه هستش به نظر من . اگر FEAR نبود شاید این حرفو نمیزدم البته نیما بهتر توضیح داد .

والا بازی که به نظر میرسه معمولی باشه ( شاید یه FPS خوب باشه ) ولی هیچوقت این چیزی که من تو تریلر ها دیدم FEAR نبود ! و هیچوقت هم نمیتونه اون عظمت FEAR 1 رو تکرار کنه ، حتی شماره دوم هم اصلا خوب نبود ، این شماره که حتی ذره شبیه به سری FEAR هم نیست .

آهان فهمیدم مشکل از کجاست :d

من خودم FEAR 1 رو بازی نکردم به خاطر همین بازی رو با شماره دوم مقایسه میکردم.من از شماره دوم خوشم اومد اینم یکم شبیه به اون بود واسه همین از اینم خوشم اومد:d

منم بازی را گرفتم .
اول از همه چیز بگم که اگه به بازی به عنوان یک بازی ترسناک نگاه نکنید و بهش به عنوان یه اکشن اول شخص نگاه کنید خیلی دلچسب میشه .
من حدوده 30 دقیقه بازی کردم و خیلی هم حال کردم ، اصلا به اون بدی که میگن نیست ، اتفاقا اکشن بازی هم خیلی پرهیجان و جذابه .
کلا به نظر من که بازی قابل قبولی هست و حتما ارزش بازی کردن را دارد .

دقیقا قبل از این که این تاپیک زده بشه و تریلراشو میدیدم میگفتم تنها شباهت FEAR 1 با 3 ـش
اینه که جفتشون یه بازین! :|
فیر 3 ترسناک نیست! اکشنه!

دوستم خریده . میگه کسل کننده هست . میگه باید به هر دشمن 30 تا تیر بزنی تا بمیره !
این حرف دوستم بود ( راست و دروغش پای خودش ) .

منم بازی را گرفتم .
اول از همه چیز بگم که اگه به بازی به عنوان یک بازی ترسناک نگاه نکنید و بهش به عنوان یه اکشن اول شخص نگاه کنید خیلی دلچسب میشه .
من حدوده 30 دقیقه بازی کردم و خیلی هم حال کردم ، اصلا به اون بدی که میگن نیست ، اتفاقا اکشن بازی هم خیلی پرهیجان و جذابه .
کلا به نظر من که بازی قابل قبولی هست و حتما ارزش بازی کردن را دارد .

دقیقا قبل از این که این تاپیک زده بشه و تریلراشو میدیدم میگفتم تنها شباهت FEAR 1 با 3 ـش
اینه که جفتشون یه بازین! :|
فیر 3 ترسناک نیست! اکشنه!
پس این بازی هم خدا بیامرز شد.:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or