farhadssss
کاربر سایت
اینقد گفتین چه افتضاحیه که من یه پارت مونده دانلود تموم شه هی میگم افتضاحه نمیگیرم یدونه رو :dکسی بازی نکرده بیاد بگه بازی تا چه اندازه افتضاح مبیاشد ؟ :d
آقا شما روی چه حسابی اینطوری میگید؟!!
شاید شما از بازی خوشتون نیاد دلیل نمیشه بهش بگید افتضاح!من که تریلر هاشو دیدم بازی خیلی خوبی بود حالا میشه شما بهم بگید که چه مشکلی داشته بازی که شما خوشتون نمیاد؟
والا بازی که به نظر میرسه معمولی باشه ( شاید یه FPS خوب باشه ) ولی هیچوقت این چیزی که من تو تریلر ها دیدم FEAR نبود ! و هیچوقت هم نمیتونه اون عظمت FEAR 1 رو تکرار کنه ، حتی شماره دوم هم اصلا خوب نبود ، این شماره که حتی ذره شبیه به سری FEAR هم نیست .
دوستان کسایی که بازی گرفتن بیان بگن که ایا این بازی ارزش گرفتن داره یا نه!!

دوستم خریده . میگه کسل کننده هست . میگه باید به هر دشمن 30 تا تیر بزنی تا بمیره !
این حرف دوستم بود ( راست و دروغش پای خودش ) .
منم بازی را گرفتم .
اول از همه چیز بگم که اگه به بازی به عنوان یک بازی ترسناک نگاه نکنید و بهش به عنوان یه اکشن اول شخص نگاه کنید خیلی دلچسب میشه .
من حدوده 30 دقیقه بازی کردم و خیلی هم حال کردم ، اصلا به اون بدی که میگن نیست ، اتفاقا اکشن بازی هم خیلی پرهیجان و جذابه .
کلا به نظر من که بازی قابل قبولی هست و حتما ارزش بازی کردن را دارد .
پس این بازی هم خدا بیامرز شد.:d:dدقیقا قبل از این که این تاپیک زده بشه و تریلراشو میدیدم میگفتم تنها شباهت FEAR 1 با 3 ـش
اینه که جفتشون یه بازین!
فیر 3 ترسناک نیست! اکشنه!