F.E.A.R.2.REBORN

• Thread starter Thread starter teznade
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من این دی وی دی رو گرفتم نمی دونم باید چه جوری نصب کنم در ضمن نسخه قبلی این بازی رو دارم که فکر کنم ادامه این باشه لطفا کمک کنید

دوستان میدونم اصلا ربط داره....:biggrin1: ولی بازی god of war II برای pc اومده...؟ یعنی هست ...؟؟
چون اینجا هست:confused:http://www.bazimarket.com/

من یه سری از این شرکت خرید کردم این یه امولاتور کامل البته تا الان من دیدم که با سی پی یو دوال کور30 تا فریم و با سی پی یو کوری دو تو 50 تا فریم میده البته دمو ها تیک صدا داره همین اگه خواستی ادرسه مغازمو بدم بیا بگیر
کسی نبود در مورده این فیر منو راهنمایی کنه مردم بابا

ببین دوست عزیز این سی دی فقط یه ستاب داره بس من مسیر قبلی رو دادم روش رپلیر شد
میشه یه تو ضیح کاملتر بدی ممنون

پدرجان شما بازی رو اجرا کن و برو به قسمت single player بعدش یه جا نوشته Campaign حالا اونو به Reborn تغییر بده. عکس هم برات گرفتم که بفهمی چی میگم:

پدرجان شما بازی رو اجرا کن و برو به قسمت single player بعدش یه جا نوشته Campaign حالا اونو به Reborn تغییر بده. عکس هم برات گرفتم که بفهمی چی میگم:

دوست عزیز واسه من نمیومده چرا نداره همچین گرینه ای اون گزینه campaing
نداره

یا این نسخه ای که خریدی ایراد داره چون رو اینترنت 2 تا نسخه هست که یکیش ایراد داره, یا اینکه درست نصب نکردی. پایین منوی بازی هم نگاه کن که مثل مال من ورژن 1.05 باشه

شما اول Project Origin رو نصب میکنی بعدش که میخوای Reborn رو نصب کنی ازت جایی رو که Project Origin رو نصب کردی میپرسه که مسیرشو نشونش میدی. حالا برو به محل نصب بازی, باید یکسری فایل که با DLC شروع میشه تو فولدر بازی اضافه شده باشه. مثل عکس زیر:

حالا تو منوی بازی باید گزینه Reborn اضافه شده باشه و گرنه بازی ایراد داره.

میشه یه تو ضیحی کوچلو درباره نصبش به من بگی
ببخشید فکر کنم مشکل شما از نسخه خودتون باشه و الا نصب یه DLC ساده چیزی نیست که بخوام توضیح خاصی بدم.همون جور که دوستمون گفتن هست.
یه سوال این اپریشن فلش پوینت 2 گروهتون ستاپ اصل هست یا بازم مثل قبله؟

ببخشید فکر کنم مشکل شما از نسخه خودتون باشه و الا نصب یه DLC ساده چیزی نیست که بخوام توضیح خاصی بدم.همون جور که دوستمون گفتن هست.

اقایون خدا عوضتون بده ممنون راه افتاد من نسخه قبلی به صورت زیب شده بود

یه سر برو تایپک اخطار بخون پست منو متوجه میشی
در ضمن خرید نکن همش ماله بویز اگه طاقت داری یکشنبه با ستاب اصلی دستمه واست پیک می کنم اگه خواستی

آخرین ویرایش:
درود

من وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم میگه که فایل GameClient.dll موجود نیست.
لطفا یه نفر این فایل رو بعد از rar یا zip کردن , برام آپلود کنه (حجمش همش 2 مگه) - ممنون

جدا گند زدن به جو فوق العاده این بازی ! هیچی نسخه اول بازی نمیشه ! اما با این وجود بازم f.e.a.r هست و گیم پلیش برای من لذت بخشه اما نه به اندازه ی اولین نسخه!
اگه این از این نوع اکشن لذت میبرید حتما امتحانش کنید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or