extended cut برای پایان mass effect 3 روز سه شنبه قابل دانلود است

franticfixer

کاربر سایت
بیو ویر اعلام کرده که نسخه ی extend پایان بازی از روز سه شنبه 26 جون باری هر سه پلتفرم قابل دانلود است.

بر اساس گفته ی بیوور پایان بندی جدبد نتیجه ی بازی رو به صورت اساسی تغییر نخواهد داد ولی پایان بندی فعلی رو وروشنتر کرده و تاثیرات تصمیمات گیمر در طول بازی رو واضحتر نشون خواهد داد.

این DLC طبق گفته های قبلی رابگان خواهد بود

منبع:گیم اینفورمر

تذکر : دوستان اگه میخواین چیزی در مورد داستان بازی بنویسین ، توی اسپویلر باشه. تا الآن مجبور شدم چند تا پست رو پاک کنم یا اخطار بدم.

Untitled-1.jpg

Last edited by a moderator:
پدر ترافیکم رو در آوردید. چه قدر Meme میذارید:d

حالا شما Save بازی ها رو دارید، من باید یه دور بشینم تمومش کنم دوباره.:d این 1.9 گیگ خیلی نامردیه. اگه پایانش رو خوب توضیح ندن نابود می کنم Biwoare رو :d

شایعه شده بود سومین DLC بخش MP رو می خوان با این عرضه کنن!به نام Earth.چی شد؟
---------
من پایان ME3 رو با پایان ME2 مقایسه می کنم عرق شرم رو پیشونیم جاری می شه نمی دونم چرا :| یعنی Bioware می مرد یه چیزی در سطح قبلی می ساخت؟

اگه این 1.9 گیگی که میدن بخش قابل بازی داشته باشه دانلود میکنم اگه فقط کات سین باشه ارزش نداره آدم از نت میگیره میبینه :دی

دوستان اگه میخواین چیزی در مورد داستان بازی بنویسین ، توی اسپویلر باشه. تا الآن مجبور شدم چند تا پست رو پاک کنم یا اخطار بدم.
با اینکه هر کسی واقعآ علاقه ای به داستان ME داشته دیگه احتمالآ توی این 4 ماه تمومش کرده (مگر اینکه نه PC داشته باشه نه PS3 و 360) ، ولی بازم رعایت کنین.

دوستان اگه میخواین چیزی در مورد داستان بازی بنویسین ، توی اسپویلر باشه. تا الآن مجبور شدم چند تا پست رو پاک کنم یا اخطار بدم.
با اینکه هر کسی واقعآ علاقه ای به داستان ME داشته دیگه احتمالآ توی این 4 ماه تمومش کرده (مگر اینکه نه PC داشته باشه نه PS3 و 360) ، ولی بازم رعایت کنین.

داستان بازی رو خیلی دوست دارم ولی به خاطر این dlc منتظر موندم و بازی نکردم! :d

واقعا من هم بعد از تمام کردن این بازی به این موضوع پی بردم.پایان بازی خیلی آبکی فقط چیزی برای سرهم کردن بود
تصمیمات هم که کلا هیچ نقشی رو ایفا نمی کردند همچنین برای یک بازی که سه قسمت ازش منتشر شده و بازیبازان باهاش
خو گرفتند این نوع پایان یک ضد حال بزرگ محسوب میشد.اما نکته خوبش اینجاست که سازندگان ME پایان بازی رو روشن تر از
قبل کردند البته فکر میکنم پول ساختش از فروش پاپ کیک ها بدست اومده وگرنه که من
بعید میدونم Electronic Arts چیزی رو مجانی بده!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or