extended cut برای پایان mass effect 3 روز سه شنبه قابل دانلود است

franticfixer

کاربر سایت
بیو ویر اعلام کرده که نسخه ی extend پایان بازی از روز سه شنبه 26 جون باری هر سه پلتفرم قابل دانلود است.

بر اساس گفته ی بیوور پایان بندی جدبد نتیجه ی بازی رو به صورت اساسی تغییر نخواهد داد ولی پایان بندی فعلی رو وروشنتر کرده و تاثیرات تصمیمات گیمر در طول بازی رو واضحتر نشون خواهد داد.

این DLC طبق گفته های قبلی رابگان خواهد بود

منبع:گیم اینفورمر

تذکر : دوستان اگه میخواین چیزی در مورد داستان بازی بنویسین ، توی اسپویلر باشه. تا الآن مجبور شدم چند تا پست رو پاک کنم یا اخطار بدم.

Untitled-1.jpg

Last edited by a moderator:
خيلي هم داستانش قشنگ بود
ديگه همه بازيها نبايد اونجوري كه شما دوست دارين تموم شن
من كه همراه با شماره ي دو بهترين بازي عمرم بود!

Sent from my iPod touch using Tapatalk

چه نیازی بود شپرد آخر بازی بمیره ؟ مگه فیلم هندیه که حتما شخصیت اصلی باید بمیره ؟
من مس افکت بدون شپرد واسم معنی نداره
اصلا به عشق شپرد مس افکت بازی میکردم و اگه شپرد نباشه کی دیگه میتونه اون ابهت و صدای جذاب شپرد رو داشته باشه ؟

تو اون پایانش هم که زنده میمونه بعیده تو نسخه بعدی بشه باهاش بازی کرد چون اینجوری باید کلی دیالوگ اضافه واسه بازی ضبط کنن

دوستان کسی این DLC رو تهیه کرده؟!

چه نیازی بود شپرد آخر بازی بمیره ؟ مگه فیلم هندیه که حتما شخصیت اصلی باید بمیره ؟
من مس افکت بدون شپرد واسم معنی نداره
اصلا به عشق شپرد مس افکت بازی میکردم و اگه شپرد نباشه کی دیگه میتونه اون ابهت و صدای جذاب شپرد رو داشته باشه ؟

تو اون پایانش هم که زنده میمونه بعیده تو نسخه بعدی بشه باهاش بازی کرد چون اینجوری باید کلی دیالوگ اضافه واسه بازی ضبط کنن

جان؟! شفرد زنده بمونه تو نسخه های بعدی بازی کنیم؟!
بعدش ببخشید اون هایی که پایان های دیگه رو تجربه کردند تکلیفشون چیه؟! یه دفعه شفرد از دوزخ بلند میشه بیاد رو کره زمین؟!

دوست عزیز تو اکثر پایان های بازی شفرد میمیره... یعنی پایان اصلیش هم همینطوریه... فقط یه پایان گذاشتند که شفرد زنده میمونه که اونم زنده موندن یا نموندنش زیاد فرقِ خاصی به حالِ منو تو نمیکنه! چون داستان شفرد تو این نسخه برای همیشه تموم میشه!

بچه ها یه سوال :
میتونم تو لایو نصفش رو دانلود کنم بعد کنسول رو خاموش کنم نصف دیگشو بعداً دانلود کنم ؟ از ادامش دانلود میکنه ؟
اگه آره چه جوری میتونم این کارو کنم ؟ توضیح میدین ؟
ممنون

من بازی رو همون اولا تموم کردم و همین چند هفته پیش پاکش کردم
دیگه ستاپشو ندارم

کسی که این دی ال سی رو داون کرده بگه داستانش چطوریا شده چیه قضیش(تو اسپویلر)

---------- نوشته در 02:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:42 AM ارسال شده بود ----------

بیو ویر اعلام کرده که نسخه ی extend پایان بازی از روز سه شنبه 26 جون باری هر سه پلتفرم قابل دانلود است.

بر اساس گفته ی بیوور پایان بندی جدبد نتیجه ی بازی رو به صورت اساسی تغییر نخواهد داد ولی پایان بندی فعلی رو وروشنتر کرده و تاثیرات تصمیمات گیمر در طول بازی رو واضحتر نشون خواهد داد.

این DLC طبق گفته های قبلی رابگان خواهد بود

منبع:گیم اینفورمر

تذکر : دوستان اگه میخواین چیزی در مورد داستان بازی بنویسین ، توی اسپویلر باشه. تا الآن مجبور شدم چند تا پست رو پاک کنم یا اخطار بدم.
یک سوال دوست عزیز
اسپم نیست
شما مگه میتونی پست مردمو پاک کنی
شما که مدیر نیستی؟؟؟؟ پست مارو پاک نکنید لطفا

یک سوال دوست عزیز
اسپم نیست
مدیری ناظمی کسی این رو به عنوان اخطار زده تو پست اول همه ببینن .

بچه ها یه سوال :
میتونم تو لایو نصفش رو دانلود کنم بعد کنسول رو خاموش کنم نصف دیگشو بعداً دانلود کنم ؟ از ادامش دانلود میکنه ؟
اگه آره چه جوری میتونم این کارو کنم ؟ توضیح میدین ؟
ممنون

بلی میتونید.resume داره.خواستی دیگه دانلود نکنی کنسول رو خاموش میکنی بعد دوباره خواستی ادامش رو بگیری میری توی قسمت پروفایل توی تب اخری منوی ایکس باکس و دانلود هیستوری رو میاری میزنی ادامشو بگیره.

یک سوال دوست عزیز
اسپم نیست

نه دیگه این رو آریا به پست اصلی اضافه کرده ، نیگا :دی

آخرین ویرایش به وسیله Dinosaur؛ 24-06-2012 در 06:43 PM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or