Euro Truck Simulator 2 | PC

backg.png

سرتاسر اروپا را سفر کنید ، شما بعنوان یک راننده کامیون محموله های مهمی را در مسافت های طولانی جا به جا میکنید ! با گذشتن از شهر های بسیار مثل انگلیس ، بلژیک،ایتالیا،هلند ،لهستان و بسیاری شهرهای دیگر .

با مهارت و سرعت میتوانید محدودیت ها را کنار بزنید .

عنوان : Euro Truck Simulator 2
استدیو سازنده : SCS Software
ناشر : Excalibur Publishing
سبک : شبیه ساز رانندگی کامیون
پلتفرم : PC
تاریخ انتشار : 2012/10/19
رده سنی : 3+

سیستم مورد نیاز :

Minimum System Requirement

Windows XP/Vista/7, Dual core CPU 2.4 GHz
2GB RAM, graphics card with 256 MB memory
(GeForce 7600 GT-class equivalent or better)

Recommended System Requirement

Windows 7, Dual core CPU 3.0 GHz
4GB RAM, graphics card with 1024 MB memory
(GeFOrce GTS 450-class equivalent or better)

Euro Truck Simulator 2 نسخه دوم بازی Euro Truck Simulator است که به جرات میتوان گفت نسخه دوم این بازی بهترین شبیه ساز کامیون است که تا به امروز ساخته شده همانطور که استدیو سازنده بازی از این بازی بعنوان بهترین بازی 15 سال سابقه کاری خود یاد کرده . شما در این بازی بعنوان یک راننده کامیون می توانید برای کمپانی های مختلفی بار جا به جا کنید درآمد کسب کنید و سپس خود تصمیم به تاسیس کمپانی بگیرید و راننده استخدام کنید ، گاراژ بخرید و لول خود را بالا ببرید تا شرکت های بیشتری بار های خود را به شما بسپارند.
سازنده ها سعی کرده اند تا کامیون ها هر چه بیشتر به واقعیت و مدل های واقعی خود نزدیک شوند ، نقشه بازی هم سعی شده تا شامل محیط ها و شهر ها و جاده های واقعی باشد . گرافیک ، فیزیک ، نور پردازی ، سایه زنی ، صداگذاری بازی هم نسبت به نسخه های قبل پیشرفت بسیار چشمگیری داشته .محیط اطراف و طبیعت بسیار متنوع و واقعیست که شامل رودخانه ها ، کوه ها ، گردنه ها ،جنگل ها ، دریاچه ها دشت ها و مزارع می باشد.
این تنوع محدود به محیط نیست بلکه شامل شهر ها و کامیون ها و تریلرها نیز میشود ، درضمن تریلر های دوبل نیز به بازی اضافه شده اند .
کامیون های بازی شامل :
Renault Magnum
Renault Premium
Mercedes Benz Actros
Man TGX
Iveco
Daf XF
Scania
Volvo FH16

می باشد که تا کنون سه برند Scania , Renault و Man لایسنس شده اند .
بازی دارای بیش از 60 شهر مختلف اروپا ست . کیلومتر ها جاده های اصلی و فرعی که محیط بسیار گسترده ای را برای کاربر فراهم می نماید .
سیستم ترافیک از قبل بهتر شده علائم رانندگی دقیق تر طراحی شده اند ، برای استراحت نیازی نیست به محل مخصوصی رفت و بلافاصله بعد از خسته شدن راننده می توان کنار جاده توقف و استراحت کرد .
چرخه زمان همراه با نور پردازی عالی و ترکیب چرخه آب و هوا باعث می شود بازی هر چه بیشتر به واقعیت نزدیک شود که این یکی دیگر از ویژگی های این بازی است .
شخصی سازی کامیون ویژگی دیگری هست که به بازی اضافه شده و شما می توانید گارد ، چراغ و چراغ های گردان ، بوق ، اگزوز ، آیینه ها ، چرخ ها ، رنگ و طرح های مختلفی برای کامیون خود انتخاب کنید ، کامیون خود را بصورت تخصصی ارتقاء بدهید که در نوع خود یک نوآوری نیز محسوب میشود.
کامیون ها این قابلیت را دارند تا مجهز به سیستم gps شوند تا نیازی نباشد مدام به نقشه بازی نگاه کنید همچنین سیستم راهنمای مسیر Route Advisor نیز به شما در پیدا کردن مسیر کمک میکند .
در مجموع این بازی را می توان بهترین شبیه ساز کامیون دانست که تا به امروز ساخته شده .
ویژکی های بازی بصورت خلاصه :
گرافیک و فیزیک عالی به نسبت حجم بازی
قابلیت Deep of Field و HDR
تنوع کامیون تریلر جاده ها شهر ها و محیط اطراف
شخصی سازی و ارتقاء کامیون
کیلومتر ها جاده های واقعی
وجود جاده های فرعی
چرخه زمان و آب و هوا
پخش آهنگ های دلخواه در حین بازی
تنظیم تور چراغ ها
تنظیم آیینه ها

و .......

سایت رسمی بازی :

Euro Truck Simulator 2

وبلاگ استدیو سازنده :

blog.scssoft.com

منبع SCS Software و یکمی خودم

تصاویری از بازی :

زمان و شرایط جوی مختلف :

نقشه بازی (گفته شده بعد از انشار بازی آپدیت هایی برای بازی منتشر خواهد شد که احتمالا بزرگ تر شدن نقشه را هم شامل می شود ):

در ضمن من اولین باری هست که تاپیک ایجاد میکنم پس اگه کم و کسری بود به بزرگواری خودتون ببخشید .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
آره.تو یوروتراک1 من کلی با خودم درگیر بودم این ماشین اسکانیاست ولی چرا نوشته swift از چند نفر دیگه هم پرسیدم اونا هم گفتن شبیه اسکانیاست.آره درست میگی.عاشق ماشین اسکانیام.
یه بازی دراومده فقط برای ماشین اسکانیاست.پیشنهاد میدم بگیر خیلی باحاله.اینم لینکش

این بازی قبل از یورو 2 اومده بود ، دارمش با تمام آپدیت هاش .

---------- نوشته در 04:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:27 PM ارسال شده بود ----------

تعداد پچ ها خیلی زیاد نیست.ولی از نظر من بهتر از همه 1.1.1 هستش.چون اکثر مد ها بهش میخوره.توی یوروتراک2 اسکانیا,رنو,مان ولی بنز و ولوو لایسنس شده نیست!!اسم بنز تو بازی majestic و اسم ولووvaliant ـه.

---------- نوشته در 01:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:44 PM ارسال شده بود ----------

یا خدا.بد بخت شدم.تا لول 15 رفتم.الان میگه دوباره باید کد اکتیو بدی!یادمم نیست کد اکیتوی که داده بودم چند بود!:((
دوستان اگه شما چند تا کد اکتیو دارین,میتونین بدین؟؟من تازه داشتم پیشرفت میکردم

اشتب میکنی دوست من با هر آپدیت یکمی از مشکلات بازی کم شده تازه الان بیشتر مد های جدید واسه ورژن 1.2.5.1 ساخته میشن .

الان scania , daf , renault , man لایسنسن benz , iveco , volvo لایسنس نیستن ، که صحبت از لایسنس شدن volvo هم بوده .
این کد واسه آخرین آپدیت بازیه HKR19-MLUDU-2KC0X-QU17Y-DP65W که از زمانی که اینو دادم دیگه اکتیو نخواسته نمی دونم واسه ورژن های پایین هم کار میکنه یا نه !

---------- نوشته در 04:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:34 PM ارسال شده بود ----------

خیلی می خوام کابین داخل رو طراحی کنم .. چی کار کنم ؟ سخته ؟

ممنون
2lbkos0.gif

طراحیش سخته خیلی هم سخته که سختیش یه طرف نرم افزارش (zmodeler 3) هم فعلا کرک نداره ولی عوض کردن رنگ و تکسچر داخل کابین کار راحتیه که واسه این کار یا باید پلاگین dds فتوشاپو بگیری یا dxtmbp رو و با فتوشاپ ادیت کنی .

---------- نوشته در 05:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:41 PM ارسال شده بود ----------

چه قدر بد شانسی!:d
منم امدم قهوه خونه ! چایید برسه لوطی!;)
بینم این DAV همون DAF ه؟!

قبلا dav بود تو آخرین آپدیت لایسنس شد و شد daf .

---------- نوشته در 05:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:25 PM ارسال شده بود ----------

چه گندی؟!!!:d دسشب بعد بازی ماشین را برداشتم رفتم بیرون رانندگی و سیگار را به را!!!:d
نمی تونستم برونم 5دقیقه اول فکر می کردم پشت کامیونم!
راستی رنگ مشکی نداشت تو رنگها منم سفید یخچالی کردم مثل پیکان!!!:d;)

کجا رنگ مشکی نداشت ؟ بازیو میگی ؟

683r593osj331uoadsx.jpg

اینم چندتا کد اکتیو:
۷KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
۷۳۶H4 – 47T51 – CQZ6F – TNAV4 – YVV4Q
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
YR9YD-9CNV4-62KZT-04J2R-PTZ45
L4MND-CMNVE-CQLU8-ARW7F-DPK21
بسه یا بازم می خواهی؟!:d;)
دمت گرم.کار کرد!!

---------- نوشته در 07:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:40 PM ارسال شده بود ----------

اقا یه سوال دارم:چرا من بعضی وقتا از چراغ قرمز رد میشم ازم 350$ کم میکنه ولی بعضی وقتا اصلا هیچی نمیگه همینجوری راحت رد میشم.

hamedcenter
ممنون از اطلاعات:)

---------- نوشته در 07:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:41 PM ارسال شده بود ----------

683r593osj331uoadsx.jpg
[/QUOTE]

اقا من اگه مد برفی بزارم سیو پاک نمیشه؟؟
و یه سوال دیگه:مد برفی بزارم همیشه برفیه یا نه بارونی و آفتابی هم میشه؟
و این سوال:اگه برف پاک کن نزنم برف رو شیشه جمع میشه؟؟(آخه خیلی اینو دوست دارم:d)

---------- نوشته در 07:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:49 PM ارسال شده بود ----------

hamedcenter
گفتی که فایلdxtmbp رو با فوتوشاپ ادیت میشه کرد.حالا میشه بگی این فایل کجاست؟

]دمت گرم.کار کرد!!

---------- نوشته در 07:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:40 PM ارسال شده بود ----------

اقا یه سوال دارم:چرا من بعضی وقتا از چراغ قرمز رد میشم ازم 350$ کم میکنه ولی بعضی وقتا اصلا هیچی نمیگه همینجوری راحت رد میشم.

hamedcenter
ممنون از اطلاعات:)

---------- نوشته در 07:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:41 PM ارسال شده بود ----------

683r593osj331uoadsx.jpg

اقا من اگه مد برفی بزارم سیو پاک نمیشه؟؟
و یه سوال دیگه:مد برفی بزارم همیشه برفیه یا نه بارونی و آفتابی هم میشه؟
و این سوال:اگه برف پاک کن نزنم برف رو شیشه جمع میشه؟؟(آخه خیلی اینو دوست دارم:d)
---------- نوشته در 07:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:49 PM ارسال شده بود ----------

حالا بعضی وقتا حال میکنه جریمت کنه بعضی وقتا نه .
سیوای من که هیچیش نشد .
نه مثل بقیه موقع هاست بعضی وقتا ممکنه بباره که البته همون بارونه یکمی عوضش کردن شبیه برف شده تازه رعد و برقم میزنه ولی بدون صدا .
یکمی با بارون فرق میکنه زیاد شبیه برف نیست .
اون dxtbmp نرم افزاره فایل نیست باهاش میشه فایل های dds رو باز کرد .

آخرین ویرایش:
یک قیافه ای داره جان تو. :d عکسشو صفحه های قبل گذاشتم ، ولی بازم میذارم :

58334070803287496882.png
اینم کد اکتیو
واسه شما ارم بنزه؟!!!
مال من 1چبز دیگست و نوشته مجستیک!
مال من همون اولین ورژنه! چه جوری به اخرین ورژن اپ کنم؟!
این موئ برف هم بزارید بابا!

آخرین ویرایش:
واسه شما ارم بنزه؟!!!
مال من 1چبز دیگست و نوشته مجستیک!
مال من همون اولین ورژنه! چه جوری به اخرین ورژن اپ کنم؟!
این موئ برف هم بزارید بابا!

بنز لایسنس نیست باید از مد استفاده کنی از اینجا مد لوگوی بنز رو بگیر

File-Upload.net - Mercedes_Actros_2009_Real_Logo_Mod_HQ.zip

از سایت اصلی بازی میتونی آپدیت هاشو بگیری : Euro Truck Simulator 2 | Update

مود های زمستون اینجا هستن هر کدومو خواستی دان کن : Search results for "winter" | ETS 2 mods

بنز لایسنس نیست باید از مد استفاده کنی از اینجا مد لوگوی بنز رو بگیر

File-Upload.net - Mercedes_Actros_2009_Real_Logo_Mod_HQ.zip

از سایت اصلی بازی میتونی آپدیت هاشو بگیری : Euro Truck Simulator 2 | Update

مود های زمستون اینجا هستن هر کدومو خواستی دان کن : Search results for "winter" | ETS 2 mods

دم شما خیلی جیز جیگر!;)
فقط داداشی واسه داف و ولوو هم میزاشتی دیگه بیزحمت!
این مو زمستون مشکل داره لینکش! 1لینک دانلود دیگه میزاری؟!

آخرین ویرایش:
این مشکل من درست بشو نیست که نیست!!
دوباره سیو ام پرید.نمیدونم چرا اینجوری میشه!؟
یه بار دیگه هم اینجوری شده بود.
حالا کسی از شما میتونه سیو بزاره من دانلود کنم؟؟
اگه اسکانیا داشته باشه خیلی بهتره!!
و پول زیاد هم نمیخواد بین30 تا 70 خیلی خوبه!!:)
من پتچ1.1.1 دارم.مد زمستون بهم میخوره؟؟

آخرین ویرایش:
این مشکل من درست بشو نیست که نیست!!
دوباره سیو ام پرید.نمیدونم چرا اینجوری میشه!؟
یه بار دیگه هم اینجوری شده بود.
حالا کسی از شما میتونه سیو بزاره من دانلود کنم؟؟
اگه اسکانیا داشته باشه خیلی بهتره!!
و پول زیاد هم نمیخواد بین30 تا 70 خیلی خوبه!!:)
من پتچ1.1.1 دارم.مد زمستون بهم میخوره؟؟

چرا آپدیت نمیکنی ؟ واسه من که همچین چیزی پیش نیومده ، یه بار اینطوری شده البته بعد اینکه ویندوز عوض کردم و دوباره بازیو نصب کردم . من خونه نیستم سیوهای الانم رو بذارم مال قبل هست : save لول 21 کامیون اسکانیا دقیق نمیدونم چقدر پول ولی اونقدری هست کارتو راه بندازه . فقط ورژنم 1.2.5.1 بوده تضمینی نیست که کار کنه .

---------- نوشته در 02:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:27 PM ارسال شده بود ----------

من نمی دونم مشکل از منه یا از بازی اما ماشین های مشکی من مشکی نیستن خاکستری میشن یعنی مثل عکس های بالا اصلا سیاه نیستن

تو paint shop کامیونتو رنگ میکنی ؟ اونجا رنگ مشکی داره که . یه عکس از جایی که کامیونتو رنگ میکنی بذار .

منم اپ کردم به اخرین ورژن!
جاده ها شلوغ تر شد !در نگاه اول بعداز اپدیت!
اقا یک لینک دانلود درست حسابی از مود زمستان بزارید!
همین طور اگه برای درست شدن ولوو وداف هست!

---------- نوشته در 03:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:11 PM ارسال شده بود ----------

این بازی قبل از یورو 2 اومده بود ، دارمش با تمام آپدیت هاش .

---------- نوشته در 04:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:27 PM ارسال شده بود ----------

اشتب میکنی دوست من با هر آپدیت یکمی از مشکلات بازی کم شده تازه الان بیشتر مد های جدید واسه ورژن 1.2.5.1 ساخته میشن .

الان scania , daf , renault , man لایسنسن benz , iveco , volvo لایسنس نیستن ، که صحبت از لایسنس شدن volvo هم بوده .
این کد واسه آخرین آپدیت بازیه HKR19-MLUDU-2KC0X-QU17Y-DP65W که از زمانی که اینو دادم دیگه اکتیو نخواسته نمی دونم واسه ورژن های پایین هم کار میکنه یا نه !

---------- نوشته در 04:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:34 PM ارسال شده بود ----------

طراحیش سخته خیلی هم سخته که سختیش یه طرف نرم افزارش (zmodeler 3) هم فعلا کرک نداره ولی عوض کردن رنگ و تکسچر داخل کابین کار راحتیه که واسه این کار یا باید پلاگین dds فتوشاپو بگیری یا dxtmbp رو و با فتوشاپ ادیت کنی .

---------- نوشته در 05:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:41 PM ارسال شده بود ----------

قبلا dav بود تو آخرین آپدیت لایسنس شد و شد daf .

---------- نوشته در 05:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:25 PM ارسال شده بود ----------

کجا رنگ مشکی نداشت ؟ بازیو میگی ؟

683r593osj331uoadsx.jpg

مال من نداشت رنگ مشکی!!! و همون ارم عقاب پشت کله اسکانیا!
البته الن اپ کردم بینم درست می شه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or