Esrb

samanwqv

کاربر سایت
خب تو اين تاپيك مي خوايم درباره درجه سني بازيها بحث كنيم. كه چرا فلان درجه رو گرفته و به نظر شما بايد چه درجه اي بايد مي گرفت. همچنين در مورد بازيهاي در حال ساخت ( نوع درجه سني ) صحبت خواهيم كرد. و مواردي در اين زمينه......
==============================================

خب تو اين تاپيك مي خوايم درباره درجه سني بازيها بحث كنيم. كه چرا فلان درجه رو گرفته و به نظر شما بايد چه درجه اي بايد مي گرفت. همچنين در مورد بازيهاي در حال ساخت ( نوع درجه سني ) صحبت خواهيم كرد. و مواردي در اين زمينه......
من موندم که ما اینجا بحث کنیم میان درجه سنی بازی رو تغییر میدن...نیست که اخه تو ایران هم درجه سنی رعایت میشه
مثلا gta sa درجه سنی +18 داره...توی گیم نت بچه 5 ساله داره بازی میکنه....

من موندم که ما اینجا بحث کنیم میان درجه سنی بازی رو تغییر میدن...نیست که اخه تو ایران هم درجه سنی رعایت میشه
خب ..... در جواب اين دوست عزيز بگم كه ما با درجه سني اصلي بازي كار داريم

فقط بگم هی میگین ایران این طور ایران اون طور این جا هم کراک هست....رایت همه نو سی دی هست....بچه ی پنج ساله ای که داره GTA بازی می کنه هست و ...

فقط بگم هی میگین ایران این طور ایران اون طور این جا هم کراک هست....رایت همه نو سی دی هست....بچه ی پنج ساله ای که داره Gta بازی می کنه هست و ...

خوب فرقش اینه که توی ایران مراکز پخش Cd و . . . به صورت کاملا علنی این کارا رو میکنن . . .

ولی اونجا این کارها تا حدودی زیرزمینی هستش . . .

من منظورم اینه که این بحث چه فایده ای داره؟؟؟
فايده ي اين بحث اينه كه با درجه سني هاي متفاوت بازيها آشنا ميشيم و مي فهميم چرا براي اين بازي فلان درجه سني در نظر گرفته شده . مثلا GTA:sa چرا M گرفته و به نظر شما بايد چي ميگرفت

فايده ي اين بحث اينه كه با درجه سني هاي متفاوت بازيها آشنا ميشيم و مي فهميم چرا براي اين بازي فلان درجه سني در نظر گرفته شده . مثلا GTA:sa چرا M گرفته و به نظر شما بايد چي ميگرفت
خوب اگه ما بخوایم نظر بدیم پس اونها چیکارن؟

GTA:SA اول +17 بود ولی بعد از اینکه هکر ها اون بازی اینتراکتیو رو توی این بازی کشف کردن و پچشو دادن بیرون (نمونش HOT Coffee) ریتینگش هم رفت روی +18

خوب درسته دیگه
چی میشه گفت..........

خوب اگه ما بخوایم نظر بدیم پس اونها چیکارن؟

GTA:SA اول +17 بود ولی بعد از اینکه هکر ها اون بازی اینتراکتیو رو توی این بازی کشف کردن و پچشو دادن بیرون (نمونش HOT Coffee) ریتینگش هم رفت روی +18

خوب درسته دیگه
چی میشه گفت..........
نمي دونم شايد باز كردن اين تاپيك اشتباه بوده ولي من نيازشو اينجا حس كردم چون ما تو هيچ تاپيكي درباره ي درجه سني بازيها بحث نميكنيم...

نمي دونم شايد باز كردن اين تاپيك اشتباه بوده ولي من نيازشو اينجا حس كردم چون ما تو هيچ تاپيكي درباره ي درجه سني بازيها بحث نميكنيم...
یادمه 7 سالم بود
رفیق ناباب منو با Mortal kombat آشنا کرد :biggrin1:

کار شما درسته
اونجا خیلی به این قوانین احترام میگذارن
ولی گفتگو درمورد ریتینگ های بازی ها تو ایران مثل راهنمای خرید بازی های اصلی میمونه
الان بدرد نمیخوره ولی در کل کار درستیه

یکمی زوده
من شخصا اگه برای بچه ای بخوام بازی بگیرم اول به ریتینگشو میبینم
الان نشل ما باید اینطوری باشه و نسل بعد رو بسازه

ولی خوب ریتینگ اونها رو من خیلی قبول ندارم
برای فیلم تایتانیک -13 واقعا ....

من با این قضیه مخالف نیستم که باید به ریتینگ بازی ها توجه کرد..... ولی توی ایران کسی به ریتینگ بازی توجه نمیکنه...مشکل من اینه!!!!

يه نكته هم اينه كه يه درجه سني براي همه كشور ها اعمال نميشه.
مثلا يه بازي كه يه جا 18+ باشه شايد جاي ديگه اي، مثلا اروپا، 17+ باشه و به همين صورت.

اما اگر بر اساس افکار ایران بخواین حساب کنین همون بازی تو ایران ممنوعه هست

فکر کنم منظورت از "ایران" ، علمای حوضه ی علمیه ی قم و دست اندر کاران مملکت باشه . نه ؟

ولی به نظر من "ایران" ، "مردم ایران" ه ، که با این نظر فکر نمیکنم بازی توی ایران ممنوعه باشه . ;)

پ.ن. رهام رفتی پناهنده شدی که بذارن بازی کنی ؟ :p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or